Čo ma dnes nahnevalo / Čo ma dnes potešilo
-
midnight_man
Guru
+ rodicia
+ dobre vyspaty
+ na wg uz len farmim
- dnes su stefanske, kamaratka ma narodky, vsetci budu vonku a ja som doma... jes! [reason]matika skuska 3.1.08[/reason]
+ idem jest
///
kde je ta sku*vena spravodlivost ?
neviem ci ej to mozne ale ked niekto pracuje na znamke a ma ju dobru a potom pride nejaky kktko ktmu pomozem a dam mu presnu kopiu programu a on ma lepsi vysledok prace ako ja? ked ten kreten sedi 2 hodiny na pokeci cez zapoctovku a ja pisem skrveny program 2 hodiny a potom sa nad nim zlutujem a poslem mu ho a on dostane o 4 body viac nez ja? ja mam poje**** D a on C? do pi*e !
+ dobre vyspaty
+ na wg uz len farmim
- dnes su stefanske, kamaratka ma narodky, vsetci budu vonku a ja som doma... jes! [reason]matika skuska 3.1.08[/reason]
+ idem jest
///
neviem ci ej to mozne ale ked niekto pracuje na znamke a ma ju dobru a potom pride nejaky kktko ktmu pomozem a dam mu presnu kopiu programu a on ma lepsi vysledok prace ako ja? ked ten kreten sedi 2 hodiny na pokeci cez zapoctovku a ja pisem skrveny program 2 hodiny a potom sa nad nim zlutujem a poslem mu ho a on dostane o 4 body viac nez ja? ja mam poje**** D a on C? do pi*e !
Re: Čo ma dnes nahnevalo / Čo ma dnes potešilo
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
hovorim to panu Bohu i Vam Hojkaci ze som od posledneho postu pred vianocami zaznamenal tieto pre a proti:
najedeny=spokojny
vanocne sviatky prebehli v pohode
posekal som sa s tatkom, jeho vinou, ale aj tak ma to sere
/
25. a 26. som bol na zabavach, ale na obidvoch autom a este aj na antibiotikach ...
tesim sa na Silvestra, pretoze podla planu budem na 100% s holkou
kuaaaaaaaaaa odisiel taky maly zasraty plastovy medzikus v mechanizme zamykania na dverach sofera ... boaaaa ... zajtra uz hadam bude otvorene v predajni ...
boli sme na kope navstev, u nas bola kopa navstev .. a ja som prave na toto nemal naladu, mal som naladu akurat tak kur**sky dobre si polezat pri telke ... nic z toho ..
sorry, ale na viac +/- sa uz nepamätám
sorry, ale na viac +/- sa uz nepamätám