Vesele sviatky vsetkym..
Mam par otazok ohladom telefonu Nokia 6500 classic...
1. pri prehravani hudby, je moznost prehravat audio cez bluetooth, da sa to vyuzit aj tak, ze by som to prahraval cez bluetooth na pocitaci alebo je to mozne len cez bluetooth reproduktory, prip. handsfree..?
2. da sa nejako telefon bez operacneho systemu pripojit na internet pomocou pocitaca a bluetooth, tj. ze ho sparujem s pocitacom a budem vyuzivata pripojenie na internet to, ktore sa pouziva na compe..? (nemyslim pripojit comp na net cez mobil !!)
3. je nejaka java aplikacia, pomocou ktorej mozem ovladat programy na compe..? napr. winamp alebo nejaky prehravac videa?
Dakujem za odpovede..
Mensia pomoc s mobilom
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
3 ano je a mal by ju mat telefon uz v sebe aspon moja stara k700i to mala v sebe ovladal si kurzor media player a ine microshitacke veci pripaden sa dalo stiahnut winamp a podobne. Ale musis mat ten ovladac k bluetoth v pc ja som mal MSI bluetooth USB a na driverovemu CD bol tento ovladac
2 nejde to pokial viem
1a hudba cez bluetooth by sa mala dat ked zozeneis soft ze PC bude fungovat ako HF ale kvalita bude velmi zla takze nato zabudni
2 nejde to pokial viem
1a hudba cez bluetooth by sa mala dat ked zozeneis soft ze PC bude fungovat ako HF ale kvalita bude velmi zla takze nato zabudni
-
Supersonic
Light Professional
- Kontaktovať používateľa: