Aktivácia Azet PLUS cez bankomatovú kartu

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
MayDaySK
Star
Star

Aktivácia Azet PLUS cez bankomatovú kartu

Príspevok od používateľa MayDaySK »

Určite veľa z vás chodí na tento najväčší slovenský chat server a ponúkajú doplnkové služby plus ktoré je možno kúpiť. Buď SMS-kou, telefonátom na audiotextové číslo, alebo platobnou kartou. No mňa zaujíma práve to. Je tam tutorial na postup. Ale najväčšia sranda je že ja také číslo na svojej karte od slovenskej sporiteľne nemám. Alebo žeby to bolo len pre zákazníkov tatrabanky?

Kód: Vybrať všetko

http://plus.azet.sk/cardPayHelp.phtml?i9=e66cf9dc6d06
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Ak myslis to CCV ci jak sa ta hovadinka vola, tak asi nijak. Nemas internetovu platobnu kartu. Ja taku mam, ale este som si ju musel ist do banky aktivovat.

PS: Ak chces, tak ti to cvaknem mojou kartou, napis na SS.

edit: mam Visu Electron od SLSP.
ffnatic
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ffnatic »

jasné musíš si to aktivovať v banke..inak ti to nepojde :(
ale je to ľahké!!!nemusíš sa toho báť 8)
romerot
Star
Star

Príspevok od používateľa romerot »

Mohol si napisat aky tip karty mas Azet mozes aktivovat VISA, VISA Elektron, MasterCard, EuroCard alebo cez InternetBanking
//Naj je mat VISA - kreditnu kartu nie debetnu !!! Alebo potom VISA Elektron poziadaj banku o vystavenie ak ju nemas :wink:
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

po slovensky - potrebujes embosovanu platobnu kartu, nezavisi na tom, ci je to Visa alebo Maestro, MasterCard...lenze vydanie takehoto druhu karty je tusim spoplatnene...
romerot
Star
Star

seth82 napísal:po slovensky - potrebujes embosovanu platobnu kartu, nezavisi na tom, ci je to Visa alebo Maestro, MasterCard...lenze vydanie takehoto druhu karty je tusim spoplatnene...
Typickým zástupcom embosovaných kariet sú karty VISA Classic, Elektron nebo EC / MC ... :wink:
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

seth82 napísal:po slovensky - potrebujes embosovanu platobnu kartu, nezavisi na tom, ci je to Visa alebo Maestro, MasterCard...lenze vydanie takehoto druhu karty je tusim spoplatnene...
Kus zalezi od banky a od produktu. Co viem tak niektore uz zacali vydavat embosky napriklad studentom zdarma v ramci poskytovania sluzieb roznych studentskych uctov. Ale inak necham sa rad vyviest z omylu: Na platenie cez internet (nemyslim e-banking, ale vkladanie cisla karty + CV) potrebujes kartu, ktora ma tzv. CV cislo... Nemylim sa? (obr. c.1) Cize len embossovane karty by mali mat CV? Pod to davam sken dvoch zo svojich kariet. Ak spravne chapem, tak embossovana je ta modra. Ale CV maju podla mna obe - ako vidno na dalsom obrazku. Cize teoreticky s tou cervenou sa da platit po nete aj ked nieje embosovana, nie? Inak v pripade azetu mi pripada rozumnejsie pouzit ebanking a poslat prachy priamo na ucet, ako do nejakych pochybnych formularov vkladat cisla svojej kreditky :lol:
Prílohy
cv_176.gif
(5.84 KiB) 5196 stiahnutí
scan0004.jpg
scan0005.jpg
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

casto ani nie aktivovat, ako zmenit limit na elektronicke platby z 0sk na viac. 0 casto byva default ako ochrana.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

k6:ale ved ja som nepisal, ze iba embosovane maju cv...ja som pisal ze potrebuje embosovanu kartu - teda taku, ktorou si moze napriklad zalozit aj ucet na PayPal, co sa tu uz riesilo viac krat...
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

seth82 napísal:k6:ale ved ja som nepisal, ze iba embosovane maju cv...ja som pisal ze potrebuje embosovanu kartu - teda taku, ktorou si moze napriklad zalozit aj ucet na PayPal, co sa tu uz riesilo viac krat...
Visa electron pokial viem embosovana nie je, ale Plus aj paypal si na nej zriadis bez problemov;)
romerot
Star
Star

kukiak napísal:Visa electron pokial viem embosovana nie je, ale Plus aj paypal si na nej zriadis bez problemov;)
Mas pravdu nie je embosovana ale nove VISA Elektron vraj uz CV maju http://www.hojko.com/visa-electron-t69730.html takze sa to trocha bije medzi sebou :wink: ... ja zasa mam a pouzivam virtuálnu platobnú kartu VISA WebStandard a mam tam CVV2 namiesto CV (je ako stvorena na platby cez internet vlastne iba tu sa da pouzit :D )
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Presne tak, mam zadara VISA Electron na studacky ucet od SLSP a po aktivacii platba cez net bez problemov... btw. zet funguje na Tatrapay - ziaden pochybny formular :)
Napísať odpoveď