NHL (aktualne)

O športe...
Schelmy
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Schelmy »

mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

ano lemieux to dal v marci 1996, na hokej.sk dali taku blbost, ale uz to opravili
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ja mam pocit, ze Gretzky zatial stretlil najviac golov. Pamatam si, ked ukoncil karieru, tak v Sporte bolo pisane co dosiahol a mam pocit, ze on dal az 7 golov v jednom zapase NHL, ale nechcem kecat. To co predviedol Gaborik v noci je obdivuhodne, boli to aj pekne goly, avska spravil len rekord Minnesoty, urcite nie NHL!!!
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

Most goals, one game: Joe Malone, 7 (Jan. 31, 1920)
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

hojko napísal:Ja mam pocit, ze Gretzky zatial stretlil najviac golov. Pamatam si, ked ukoncil karieru, tak v Sporte bolo pisane co dosiahol a mam pocit, ze on dal az 7 golov v jednom zapase NHL, ale nechcem kecat. To co predviedol Gaborik v noci je obdivuhodne, boli to aj pekne goly, avska spravil len rekord Minnesoty, urcite nie NHL!!!
gretzky mal 7 asistencii v jednom zapase...a to trikrat dokonca
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Tak to je krasa, Gaborik 5+1, Demitra 0+3, jaj bodaj by sa Majovi a Palovi vyhybali zranenia, pokial by sa tak stalo, Minnesota by snad konecne prerazila zas do playoff

//J.O.S.E jj, na sport.sk maju chybu
J.O.S.E
King
King

správa

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Drago - Demitra zaznamenal o jednú asistenciu menej 0+2, :D

Mne sa osobne páčil ten posledný gol kedy som mal možnosť vidieť ako akceleruje a unikol obrancom Rangers a Lundqistovi nedal šancu, proste pekný výkon, žiaľ mohol dať aj šesť golov ako som tak videl na internete a v relácii NHL News na záver konštatovali Gáborík vs Rangers 6:3 :) :wink:

inač, ked sa nemýlim tak Gaborík drží rekord aj v počte bodov na jeden zápas v historických tabuľkách Minnesoty (2+4).
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

no Gaborik sa nam odrhol z retaze ked som toto videl tak mi spadli oci z jamiek vidno ze je to jeden z naj hracov v NHL
ffnatic
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ffnatic »

stanley cup vyhrá colorado avalanche :)
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

gwixt napísal:Most goals, one game: Joe Malone, 7 (Jan. 31, 1920)
njn, za cias Joa Malona sa presilovky hrali tak, ze po streleni golu sa vyluceny hrac na lad nevracal, cize taky montreal vtedy daval aj tri, styri goly za presilovku :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

ffnatic: Zobud sa... alebo si mal doma vela rumu v kolacoch cez Vianoce???
J.O.S.E
King
King

správa

hojko napísal:ffnatic: Zobud sa... alebo si mal doma vela rumu v kolacoch cez Vianoce???
Dnes je skoro hovoriť o tom kto vyhra Stanley Cup, pretože liga ešte nie je ani v polovici a liga najmä na západe je dosť vyrovnaná stačia dve prehry za sebou a mužstvo zo 6 priečky spadne na 10. miesto a pod. Ak sa tu máme baviť o Colorade Avalanche - tak ja som ich fanúšik ale som aj realista a myslím si, že tento rok to ešte asi nebude :cry: Navyše Colorado ma dosť veľa zranených hráčov ako Sakic, Smyth, Arnason, Richardson či Leopold /najnovšie dotrhal stehy v ruke alebo niečo podobné, v Colorade ma tento výborný obranca neuveriteľnú smolu na zranenia kedže skoro celú minulú sezonu vynechal kvôli zraneniam/nejaký zápas už stihol vynechať aj Svatoš , Laperriere či Hejduk. Ku podivu sa zranenia neprejavujú na výsledkoch Colorada a treba povedať, že vodcovskej úlohy v Colorade sa zhostil Paul Štastný, ktorý potvrdzuje, že úspešná novačikovska sezona nebola nijakým omylom a bezpečne si drží priemer bod na zápas.
Očakával som že absencia hráčov ako Sakic či Smyth sa výraznejšie prejaví na výsledkoch Colorada a musím oceniť aj to ako hrajú nováčikovia v podobe McLeod, Jones, Hensick, ktorí sa chcú ukázať a snažia sa, no očakával by som vyššiu produktivitu zo strany Hensicka, ktorému sa podarila príprava. :wink:
Dúfam, že Colorado si zabezpečí play-off a snad sa prebojuje čo najdalej /osobne si myslím, že na finale konferencie s týmto kádrom by si trúfnuť mohli/ :wink:

btw. v bráne v posledných zápasoch doslova čaruje Peter Budaj :) a teda aj to sa v dosť veľkej miere podpisuje pod úspešne výsledky Colorada
M@jo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa M@jo »

ffnatic napísal:stanley cup vyhrá colorado avalanche :)
nemaju ani najmensiu sancu, nerad ti kradnem sen, ale urcite nie
J.O.S.E
King
King

M@jo napísal:nemaju ani najmensiu sancu, nerad ti kradnem sen, ale urcite nie
sorry kamo ale hovoriť že nemajú najmenšiu šancu je trochu odveci, najmenšiu šancu na Stanley Cup môžeš hovoriť že ma tak akurát Los Angeles alebo Washington beznadejne posledné mužstva v jednotlivých konferenciach. Základom je dostať sa do play-off a som presvedčený, že Colorado na play off má a aj sa tam dostane. V dnešnom hokeji je už jedno na akom mieste sa ktoré mužstvo umiestni, pretože liga je dosť vyrovnaná a dnes už pôvodná výhoda hrať dvojzápas doma je skôr nevýhdou, pretože je na hráčov vyvíjaný tlak (vid play-off v sezone 2005/2006 kedy sa stretla dvojica Dallas - Colorado a všetci favorizovali Dallas no a Colorado vyhralo 4:1 na zápasy, v tom istom roku sa podarilo Edmontonu ako prvému mužstvu v historii NHL dostať do finale Stanley Cupu z 8. miesta). :wink:
Takže prekvapiť môže v play-off hocikto a až po 82- hom zápase všetkých mužstiev sa môže začať tipovať kto asi tak Stanley Cup vyhra, skôr nie :)
Ja som fanušik Colorada a doprial by som kapitanovi Joe Sakicovi (tuším hraje už poslednú sezonu alebo predposlednu ) aby mal tu česť po druhýkrát dvihnuť ako prvý hrač mužstva Stanley Cup nad hlavu :wink:
M@jo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa M@jo »

J.O.S.E napísal:sorry kamo ale hovoriť že nemajú najmenšiu šancu je trochu odveci, najmenšiu šancu na Stanley Cup môžeš hovoriť že ma tak akurát Los Angeles alebo Washington beznadejne posledné mužstva v jednotlivých konferenciach. Základom je dostať sa do play-off a som presvedčený, že Colorado na play off má a aj sa tam dostane. V dnešnom hokeji je už jedno na akom mieste sa ktoré mužstvo umiestni, pretože liga je dosť vyrovnaná a dnes už pôvodná výhoda hrať dvojzápas doma je skôr nevýhdou, pretože je na hráčov vyvíjaný tlak (vid play-off v sezone 2005/2006 kedy sa stretla dvojica Dallas - Colorado a všetci favorizovali Dallas no a Colorado vyhralo 4:1 na zápasy, v tom istom roku sa podarilo Edmontonu ako prvému mužstvu v historii NHL dostať do finale Stanley Cupu z 8. miesta). :wink:
Takže prekvapiť môže v play-off hocikto a až po 82- hom zápase všetkých mužstiev sa môže začať tipovať kto asi tak Stanley Cup vyhra, skôr nie :)
Ja som fanušik Colorada a doprial by som kapitanovi Joe Sakicovi (tuším hraje už poslednú sezonu alebo predposlednu ) aby mal tu česť po druhýkrát dvihnuť ako prvý hrač mužstva Stanley Cup nad hlavu :wink:
tak aj ja by som doprial Budajovi a Svatosovi, ale nevyhraju, ja som fanusik Buffala a tiez to nevidim s nimi ruzovo tento rok. A Colorado nema take muzstvo co by vedelo vyhravat v tazkych zapasoch
J.O.S.E
King
King

M@jo napísal:tak aj ja by som doprial Budajovi a Svatosovi, ale nevyhraju, ja som fanusik Buffala a tiez to nevidim s nimi ruzovo tento rok. A Colorado nema take muzstvo co by vedelo vyhravat v tazkych zapasoch
Buffalo opustili dve najväčšie opory akými jednoznačne Briere či Drury boli a pozri sa ako žiaria v tých nových mužstvach v porovnaní s pôsobením v Buffale, asi tak ako aj Šatan ked odyšiel z Buffala. Buffalo ale posledné zápasy celkom dobré odohralo len ich môže mrzieť spackaný uvod sezony,
Čo sa týka Colorada tak nikdy nevieš ako vystreli motyka, uznávam že tam nie je moc skúsených hráčov ale je tam dosť mladých hračov, ktorí sa biju v každom zápase a navyše Colorado ma ešte kapacitu približne 5 milionov dolárov pod platovými stropom - manažeri Colorada sú známi že v závere sezony zoženú alebo urobia nejakú transakciu ktorá privedie do Denveru nejakú tu slavnejšiu postavu - ja by som si dovolil upozroniť, že vrátka sú otvorené pre Petra Forsberga, ktorého by privítalo všetkých 30 mužstiev v kádri a mam pocit že sa vráti a tým umocni silu Colorada v play-off (ako napr. v roku 2002 kedy nehral celú ZČ a potom dokázal vyhrať kanadské bodovanie Colorada)
O to kto by ťahal Colorado v play - off sa netreba báť, pretože Sakic už nejaký ten rekord urobil a navyše v jeho veku s takou výbornou kondíciou sa nebojim, že nebude viesť mužstvo. Je to skvelý hrač a dokonca Wayne Gretzky povedal na adresu Sakica - Je to hráč najvypetejších okamihov dneška - a veru s tým musím súhlasiť
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spike97 »

No lenže Stanley cup nemôže vyhrať jeden,alebo dvaja hráči z mužstva!Naot treba urobiť spoločné výkony!A do play off je ešte daleko,teraz je škoda tipovať kto to vyhrá.
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

colorado moze vyhrat stanley cup ale musi dobre hrat ako teraz ale je este dlha sezona takze si este pockame
J.O.S.E
King
King

správa

spike97 napísal:No lenže Stanley cup nemôže vyhrať jeden,alebo dvaja hráči z mužstva!Naot treba urobiť spoločné výkony!A do play off je ešte daleko,teraz je škoda tipovať kto to vyhrá.
Ja som nikdy ešte nevidel, aby Stanley Cup vyhral jeden alebo dvaja hrači. Hokej je predsa kolektívna hra, Ked si narážal nato, že som písal o Sakicovi či Hejdukovi, ktorí by mali byť vodcami mužstva tak viesť mužstvo môže jeden alebo dvaja hráči ale je potrebne aby sa týmto vodcom výkonmi priblížili další hráči, teda si myslím, že výkony kapitána Sakica ak sa Colorado dostane do play-off budú výkonmi motivujúcimi pre ostatných hráčov mužstva. :wink: Colorado ma v zostave dosť mladých hráčov, dosť bojovných hráčov ako sú napr. Wolski, Šťastný, Laperriere, a iných.
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Re: správa

Príspevok od používateľa spike97 »

J.O.S.E napísal:Ja som nikdy ešte nevidel, aby Stanley Cup vyhral jeden alebo dvaja hrači. Hokej je predsa kolektívna hra, Ked si narážal nato, že som písal o Sakicovi či Hejdukovi, ktorí by mali byť vodcami mužstva tak viesť mužstvo môže jeden alebo dvaja hráči ale je potrebne aby sa týmto vodcom výkonmi priblížili další hráči, teda si myslím, že výkony kapitána Sakica ak sa Colorado dostane do play-off budú výkonmi motivujúcimi pre ostatných hráčov mužstva. :wink: Colorado ma v zostave dosť mladých hráčov, dosť bojovných hráčov ako sú napr. Wolski, Šťastný, Laperriere, a iných.
No aj ja som nato narážal,len sa mi nechcelo veľa písať,tak som to trocha skrátil :wink: To je hlavné že sme sa porozumeli :P
Napísať odpoveď