chcel som to vskusat, dostal som ku grafike cinch kabel, lenze moja telka ma tak trochu iba jediny vystup - a to SCART pokial sa nemylim - myslim ze to je klasicky na video taze by to mal byt ten scart. hladal osm nejake kable a nasiel som toto http://www.datacom-ke.sk/default.asp?cl ... stiid=5775
je to to spravne co mi treba?
a kde by som mohol najst nejaku "predlzovacku"? lebo tento kabel ma 2 metre ale ja by som potreboval este aspon 7 cca
Ak mas na grafickej 2 cinche tak je to ono, predlzit sa to da tak, ze tam pripojis kabel s CINCH koncovkami, kde bude na jednom konci samcek a na druhom samicka, ale ten som u nich nenasiel... Malo by to byt to iste ako toto, akurat s cinchami.
OMFG, si kup v nejakom elektroshope cinch koncovku, kabel aky potrebujes dlhy a scart koncovku... Na nete je rozpis scart kablu... Tam najdes ktore dva koliky su na composite (cize cinch) a naletujes to, fajka zhasla... A vynde ta to lacnejsie
martineo napísal:OMFG, si kup v nejakom elektroshope cinch koncovku, kabel aky potrebujes dlhy a scart koncovku... Na nete je rozpis scart kablu... Tam najdes ktore dva koliky su na composite (cize cinch) a naletujes to, fajka zhasla... A vynde ta to lacnejsie
Kvalita nikdy nebude taka ako pri kupovanom kabli a navyse je to rozdiel par desiatok korun, vtedy ja osobne siaham po originalnom prislusenstve. Ostatne drahsie veci mimo zaruky radsej opravujem sam
GothaR napísal:Ak mas na grafickej 2 cinche tak je to ono, predlzit sa to da tak, ze tam pripojis kabel s CINCH koncovkami, kde bude na jednom konci samcek a na druhom samicka, ale ten som u nich nenasiel... Malo by to byt to iste ako toto, akurat s cinchami.
sorry..samcek a samicka? akosi sa v tomto slangu nevyznam
viwu napísal:sorry..samcek a samicka? akosi sa v tomto slangu nevyznam
Samcek ma kolik a samicka dierku Samicku by si mal mat na grafickej a na tom kabli co si k tomu dostal su asi dvaja samcekovia
//ako pozeram na kabel, co som dostal ja, tak je ako vystup cinch a na vstupe svhs, takze najlepsou volbou aj s primeranou dlzkou by mal byt tento kabel, pretoze ma uz aj audio na 3.5mm jack
GothaR napísal:Samcek ma kolik a samicka dierku Samicku by si mal mat na grafickej a na tom kabli co si k tomu dostal su asi dvaja samcekovia
//ako pozeram na kabel, co som dostal ja, tak je ako vystup cinch a na vstupe svhs, takze najlepsou volbou aj s primeranou dlzkou by mal byt tento kabel, pretoze ma uz aj audio na 3.5mm jack
no a co je ten svhs na co je dobry?ja som v tomto uplny vol preto sa ti mozno zdaju moje otazky hlupe...v telke mam scart, v pc cicnch...ale kde a naco je svhs? ci to je ten vstup do ktoreho vchadza kablovka ?
viwu napísal:no a co je ten svhs na co je dobry?ja som v tomto uplny vol preto sa ti mozno zdaju moje otazky hlupe...v telke mam scart, v pc cicnch...ale kde a naco je svhs? ci to je ten vstup do ktoreho vchadza kablovka ?
Toto je svhs. Ale naco je dobry to ti presne nepoviem
viwu napísal:no dobre lenze ja som chcel prepojit cinch s telkou cize scart tak naco mi bude svhs?
Na nic, len mam takto z rana obmedzene vnimanie a uz vymyslam blbosti. Jednoducho mi napadlo pozriet si moj kabel a tam to bolo s svhs, nechaj tak, ber ten co si si vybral predtym plus predlzovacku k nemu
GothaR napísal:Na nic, len mam takto z rana obmedzene vnimanie a uz vymyslam blbosti. Jednoducho mi napadlo pozriet si moj kabel a tam to bolo s svhs, nechaj tak, ber ten co si si vybral predtym plus predlzovacku k nemu
a nevies odkial zohnat predlzovacku?lebo v datacome nevidim..alebo teoreticky by mi stacil kablik na jednej strane scart a na druhej aby som napichol cinch..nevies kde?
viwu napísal:a nevies odkial zohnat predlzovacku?lebo v datacome nevidim..alebo teoreticky by mi stacil kablik na jednej strane scart a na druhej aby som napichol cinch..nevies kde?
Nieco take som tusim videl, ale radsej ako datacom potom skus obchod s elektro prislusenstvom, na hlavnej v KE(predpokladam, ze odtial si) poznam 2, jeden je naproti malemu Tescu a druhy na tej istej strane smerom k Alzbetinej vo dvore, ale umiestnenie si uz nepamatam a ani neviem ci este existuje Nuz ale podstata je v tom, ze taketo specialitky hladaj uz v specializovanych obchodoch.
GothaR napísal:Nieco take som tusim videl, ale radsej ako datacom potom skus obchod s elektro prislusenstvom, na hlavnej v KE(predpokladam, ze odtial si) poznam 2, jeden je naproti malemu Tescu a druhy na tej istej strane smerom k Alzbetinej vo dvore, ale umiestnenie si uz nepamatam a ani neviem ci este existuje Nuz ale podstata je v tom, ze taketo specialitky hladaj uz v specializovanych obchodoch.
ale ved:)to je specializovany obchod taky datacom nie?ci na co specializovane...a to oproti tescu myslis X-Computers?
viwu napísal:ale ved:)to je specializovany obchod taky datacom nie?ci na co specializovane...a to oproti tescu myslis X-Computers?
Je specializovany, ale na PC A cielom je najst obchod pre elektronikov, kde predavaju jacky, kable, rozne koncovky, multimetre a tak Oproti Tescu to bolo vo dvore tam ako bola 104ka ale este trochu dalej.
Nechcem zakladat nove vlakno, uz je ich tu dost, takze:
chcem prepojit pc s tv. Vzhladom na velku vzdialenost medzi pc a tv / 15m/ hdmi kabel vypada koli cene.
Graficka: Sapphire (ATi) 9600 PRO "Atlantis
TV: LG 32LC56
da sa nejak spojit PC z TV cez HDMI vystup ? ze z HDMI na 3 cinche ? alebo na scart ? a potom by som to pozeral v TV na programe AV ako pri DVDcku..je take nieco ?
Mozem spojit moj notebook s televizorom, aj ked nemam na notebooku vystup na TV?
ak hej, ako?
prosim poradte!
dakujeeem!
(uff,takto musim vsetko napalovat, aby som si to mohla pozriet...nerada cumim na tu PC obrazovku!)
//autoeditácia príspevku ( 04 Jun 2008, 18:11 )
mam tento NB: ASUS A6VM http://asus.katalog-notebookov.sk/notebook/asus-a6vm/
ale teraz kukam, ze by som to tam mala mat...
potom, keby som to tam mala, to mi bude stacit nej. obyc kabel, ci nej. speci????