pls ludia moste mi niekto pomoct ako to rozbeham tuto tv kartu bohuzial nemam od toho cd a jedine co som nasiel su ovbladace al enemam ten program cez tco sa to vsetko riadi pomozete mi >?
n o ludia mam mensi problem ten tv tuner program som si nasiel a idem i vsetko ok aj naladim programi ale nejde mi zvuk voec ma niekto skusenosti ???
ChrisTV PVR Professional to je on programi mam naladene al enejde mi vobec zvuk pls viete stym niekto pohnut dik
netreba tu kartu prepojit so zvukovkou (ci externe alebo interne?) ? pripadne pozriet nastavenia v tom programe (nastavit spravny konektor s ktoreho by mal ist zvuk)
bne ne staci len kabel do tv karty a ono mi tqam isiel zvuk al epotom vobec a neviem to nastavit sa stym babreb cely cas a proste sa asi musim len hrat z nastevim toho programu hmm no ale neviem ako si na to dojst takze kto ma nejake skusenosti bud s programom alebo ohladom tv kariet tak bozste poradit
no skusenosti mam ale len so svojou kartou (leadtec Winfast TV2000 XP Deluxe) a ja som musel externe prepojit zvuk so zvukovkou, no ale ked vravis ze ti to islo tak pohladaj dake nastavenia alebo nieco pod
nastudovat stranku tvfreak.sk
a vela, vela googlovat..takto som to spravil ja, rad by som poradil konkretnejsie, ale ja si to uz vobec, ale vobec nepamatam:)
btw. na prehravanie jedine fly2000tv