Ovocie s ktorého sa vám zakrúti hlava
Ovocie s ktorého sa vám zakrúti hlava
Poznáte niekto nejaké ovocie ,ktore by vás dostalo do "stavu"?
Je jedno take, ale nespomeniem si ako sa vola. Je specificke tym, ze akonahle dozreje, cukor v nom zacina kvasit na alkohol. Z vonka sa niak vzhlad nemeni, len proste ste stale nadrbanejsi a nadrbanejsi.
Videl som to, ked som bol v Malayzii, podobalo sa to na Hurmi-kaki.
No a ako pikosku, jedol som tam aj ovocie, po konzumacii ktoreho sa nesmie pit alkohol, inak vas to zabije (ze prej to spali cloveka z vnutra). Vsade, kde si ho davate, tak vas na to upozornuju. Na hotely som pijaval stavu z toho. Sranda, ze o stave nic nehovorili, mozno nieco v duzine. Vyzeralo to ako baklazan a z vnutra ako straccatelova zmrzlina.
Chutilo to neopisatelne.
No a ako pikosku, jedol som tam aj ovocie, po konzumacii ktoreho sa nesmie pit alkohol, inak vas to zabije (ze prej to spali cloveka z vnutra). Vsade, kde si ho davate, tak vas na to upozornuju. Na hotely som pijaval stavu z toho. Sranda, ze o stave nic nehovorili, mozno nieco v duzine. Vyzeralo to ako baklazan a z vnutra ako straccatelova zmrzlina.
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
ani nemusis raz som si dal mak + cukor + troska mliecka a tak som to jedol asi pol kilak6 napísal:Je mak ovocie? Lebo prazdne makovice ked trosku povaris...
a poviem ti asi za 5 hod som bol tak z drogovany rodicia ma kriesili ledva som sa postavil a dosiel knim plazuc sa po stvornozky ....
strasne nieco....
ale zas pomeze povedat ze som mal opium
-
axxis
Addict
aby som bol v obraze....R1k1nko napísal:ani nemusis raz som si dal mak + cukor + troska mliecka a tak som to jedol asi pol kila
a poviem ti asi za 5 hod som bol tak z drogovany rodicia ma kriesili ledva som sa postavil a dosiel knim plazuc sa po stvornozky ....
strasne nieco....
ale zas pomeze povedat ze som mal opium
co ja viem, tak opium, alebo cokolvek z coho budu stavy sa da vyrobit len zo zelenej makovice. Semienka, ktore si jedol pokial viem nemaju ziadny efekt. Ma niekto info ako to vlastne je?
-
R1k1nko
Darca
nieco tam byt musi ... btw : napisal som ze toho bolo pol kila ?axXis napísal:aby som bol v obraze....
co ja viem, tak opium, alebo cokolvek z coho budu stavy sa da vyrobit len zo zelenej makovice. Semienka, ktore si jedol pokial viem nemaju ziadny efekt. Ma niekto info ako to vlastne je?
mozno to bolo ze toho bolo vela ale jedno viem urcite postavit a rozpravat som nevedel...
nikdy sa mi take nic podobne nestalo len vtedy ked som vela zjedol maku