Prosim pomoc router Barricade a chello
Prosim pomoc router Barricade a chello
Sestra ma modem od Chello a chcem ho napojit na router Barricade,ale vobec neviem ako....Moze mi niekto pomoct? Dakujem
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Upresni pojmy (znacka, typ) modem a router. Spravidla by to malo byt tak, ze na WAN interface routra nastavis aby adresu ziskal automaticky od DHCP, to iste DNS. Na LAN interface nastavis tebou zvolenu LAN adresu, alebo nechas defaultnu (192.168.2.1 je to tusim u Barricade) a na PC nastavis adresu z daneho rozsahu, alebo si ju nechas automaticky priradit DHCP.
Vsetko za predpokladu, ze modem pri Chelle je transparentny, ale tusim je, rovnako ako u Chella/UPC/Karneval v Cechach.
Vsetko za predpokladu, ze modem pri Chelle je transparentny, ale tusim je, rovnako ako u Chella/UPC/Karneval v Cechach.
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
skus pohladat takychto tem je tu milion aj ja tu dakde jednu mam tiez mam ten problem zapojim wifi router vsetko fici len tak sici az nato ze po wifine net nejde ale ked ho pouzijem ako kablovy router tak to ide. Len musis naklonovat routeru Ipcku tvojho Pc ktore bolo doteraz pripojene a skopcit DNS potom ti net pojde. Ale wifinu som za pol roka nerozbehal