help s routrom (ZyXEL Prestige 650H-37)

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
luksiman
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

help s routrom (ZyXEL Prestige 650H-37)

Príspevok od používateľa luksiman »

cafte plz kde najdem nastavenia tohto routru???na mojom starom msi som tam yadal niaku ip a bol som v nastavenivo web browseri a tu???
plz heeelp
p.s. veci ako pozri do navodu ani nepiste bo navod nemam
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

nemas navod? tak si ho vygoogli :wink:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Si cez neho teraz zapojeny? Ak ano tak si pozri co mas nastaevena ako branu (default gateway) v ipconfigu. Ak nie tak skus 192.168.1.1 a ako heslo skus user alebo 1234, ktore by malo byt defaultne pre tieto typy.
luksiman
Light Star
Light Star

t0m4s3 napísal:Si cez neho teraz zapojeny? Ak ano tak si pozri co mas nastaevena ako branu (default gateway) v ipconfigu. Ak nie tak skus 192.168.1.1 a ako heslo skus user alebo 1234, ktore by malo byt defaultne pre tieto typy.
heslo mam ine to som vedel a ide my ta ipecka co si sem hodil dakujeeeeem...

plz a este nevies kde tam mozem povolit porty?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Nenasiel som presne tvoj typ, preto odpisujem z manualu na 660H.

Najprv musis povolit NAT cez Network > NAT a v zalozke General zaskrtnut Active Network Address Translation. (priloha 1) Potom v zalozke Port Forwarding. Tam nastavis meno konkretneho NATu a IP adresu pocitaca na ktory chces porty presmerovat. (priloha 2) Kliknes na Add a upravis riadok, ktory sa ti tam vlozi tlacitkom v kolonke Modify. Tam upravis rozsah portov, meno, alebo IP adresu pocitaca na ktory chces dane porty presmerovat. (priloha 3)

edit: u teba to ale asi vyzera takto http://portforward.com/english/routers/ ... 0H/ABC.htm

takze miesto zalozky Port forarding klines na edit details.
Prílohy
Priloha 3
Priloha 3
Priloha 2
Priloha 2
Priloha 1
Priloha 1
luksiman
Light Star
Light Star

t0m4s3 napísal:Nenasiel som presne tvoj typ, preto odpisujem z manualu na 660H.

Najprv musis povolit NAT cez Network > NAT a v zalozke General zaskrtnut Active Network Address Translation. (priloha 1) Potom v zalozke Port Forwarding. Tam nastavis meno konkretneho NATu a IP adresu pocitaca na ktory chces porty presmerovat. (priloha 2) Kliknes na Add a upravis riadok, ktory sa ti tam vlozi tlacitkom v kolonke Modify. Tam upravis rozsah portov, meno, alebo IP adresu pocitaca na ktory chces dane porty presmerovat. (priloha 3)

edit: u teba to ale asi vyzera takto http://portforward.com/english/routers/ ... 0H/ABC.htm

takze miesto zalozky Port forarding klines na edit details.
ok cel som povolit porty na eurobattle.net ale nemam ako zistit ci to fungujes bo battle nefunguje...
Napísať odpoveď