Votrelec vs. Predator 2?
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
kua.. na <> chodit neskoro.. 
nj.. cam verzia vonku a co sa dalo cakat podobne ako aj u SAW4 a inych tmavych filmov.. kvalita totalne na kkt.. i ked je sranda ze to stiahlo 500 ludi a taha dalsich 250... teda pocitam len jeden tracker...
kvoli tomuto filmu si radsej pockam mozno na DVDscr.. ale skor R5 alebo DVDrip.. inak to stoji za kkt.. popripade na velke platno do kina
toto som si teraz specialne pozrel
http://www.csfd.cz/film/222592-votrelec ... r-requiem/
uz len kvoli tomu ze vsetci ti ludia to uz videli... tolko cechov ? vsak premiera bola kedy ? vcera ? ked je cam dnes
na SVK a CZ dnes
ja newiem ale nejako sa mi to nezda.. mozno tam pisu recenzie len aby mali body a vymyslaju si tam
nj.. cam verzia vonku a co sa dalo cakat podobne ako aj u SAW4 a inych tmavych filmov.. kvalita totalne na kkt.. i ked je sranda ze to stiahlo 500 ludi a taha dalsich 250... teda pocitam len jeden tracker...
kvoli tomuto filmu si radsej pockam mozno na DVDscr.. ale skor R5 alebo DVDrip.. inak to stoji za kkt.. popripade na velke platno do kina
uz len kvoli tomu ze vsetci ti ludia to uz videli... tolko cechov ? vsak premiera bola kedy ? vcera ? ked je cam dnes
ja newiem ale nejako sa mi to nezda.. mozno tam pisu recenzie len aby mali body a vymyslaju si tam
nj ale pozri sa na I am legend..tam bola tiez kvalita na kkt a za tyzden(tusim) uz bola vonku kvalita R5 aj ked tzo nebola R5 (ale podla mna taka ista) tak musime dufat ze za chvilu tu bude lepsia kvalitaŠu-Do napísal:kua.. na <> chodit neskoro..
uz len kvoli tomu ze vsetci ti ludia to uz videli... tolko cechov ? vsak premiera bola kedy ? vcera ? ked je cam dnesna SVK a CZ dnes
-
Enduro3333
Medium Professional
-
Enduro3333
Medium Professional
A ešte tak pekne zaheslovane ze pekne chod na tu stranku a tam sa regni a mi ti na mail pošleme heslo ... ale videl som aj vacsie kaleraby ... ze stiahni s tejto stranky kodek na to pritom to bol zamaskovany trojanNuSuey napísal:enduro3333 lebo su to lamy ktore sa do toho nevyznaju, tzv. blby plebs.. nevedia co su TeleSyncy, R5 a vsetko co ma napisane DVD rip je pre nich bombove .. vtedy ani nefunguje logika - este to len v kinach davaju predsa !
Raz som na to poštval passrecovery a podarilo sa mi zlomit to heslo a ked som to siel akoze rozbali tak to vypisalo error ze poskodeny archiv ...
-
Šu-Do
Redeemer
ked som pred rokom a pol dostal net tak sa neboj.. bol som taky isty ako to co pises... holy kkt som vedel... celkovo o vsetkom.. absolutne som netusil ze existuju take a take stranky.. ani som nevedel co je dvdscr. R5 a ine somariny..Enduro3333 napísal:Šu-Do ale no predsa uz je aj DVD rip .... ale vsetko su to fake .....nechapem ako niektory ludia mozu zozrat to ze vedia ze to teprv ide do kina a uz je dvd rip .....
lama na entu
k teme... na imdb dali momentalne rating 6.7/10.. hmm co ja viem.. celkom to ujde
a inak originalny nazov je Aliens vs. Predator: Requiem
-
vendo
Guru
-
Šu-Do
Redeemer
Aliens.Vs.Predator.Requiem.2007.CAM.XViD-nDn
kukol som sample.. obrazky este niesu.. a sample vyzera lepsie ako tie obrazky z prveho rls... ale aj tak.. bolo to v lese a tam poveseny typek ktoreho tam dal predpokladam ze predator... a nic moc z neho vidiet nebolo i ked to bolo cez den... v tme to musi vyzerat strasne
kukol som sample.. obrazky este niesu.. a sample vyzera lepsie ako tie obrazky z prveho rls... ale aj tak.. bolo to v lese a tam poveseny typek ktoreho tam dal predpokladam ze predator... a nic moc z neho vidiet nebolo i ked to bolo cez den... v tme to musi vyzerat strasne
-
Šu-Do
Redeemer
Aliens.Vs.Predator.Requiem.R3.XviD-AKCPE
nech sa paci...
nech sa paci...
http://img47.imageshack.us/img47/5791/avprakcpesdv5.jpgNote:
If DVD from Russian is called 'R5'.
So this release should be called 'R3'
because the source is the R3 DVD Retail with Thai dubbed audio.
Enjoy the movie.