Dalsie komponenty Sempron 2800+ bez ziadneho OC, 1 GB ram, pribudne dalsi modul, 80gb jeden disk a jedna dvd mechanika..
Nerad by som investoval este aj do zdroja.. Je realne ze to ten 350w nejaky noname utiahne? Este som s nim nemal problem.. ale to mam len gf 6600..
jop utiahne... ale aj tak i keby som mal nejaky 5200ku tak taky zdroj stoji za kkt... i ked aj znackovy moze pochybyt ale u takehoto je väcsia sanca...
ale odpoved na tvoju otazku je ANO UTIAHNE
Šu-Do napísal:jop utiahne... ale aj tak i keby som mal nejaky 5200ku tak taky zdroj stoji za kkt... i ked aj znackovy moze pochybyt ale u takehoto je väcsia sanca...
ale odpoved na tvoju otazku je ANO UTIAHNE
PC sa kupoval pred 2 rokmi, vtedy sa prislo za ujom do predajne a nech nam urobi ponuku do 20 tisic a on urobil.. som vtedy evdel o PC velke h.. Ale eurocase to nie je.. je to nejaky FSB inc..
diks za cas a snahu .
Fortron pod tym FSB inc tam sice napisane nemam, ale aspon zvysenie sance, ze to pojde bez problemov . Karmu bohuzial rozdavat nemozem.
vendo napísal:nie nemusi to tam byt na mojom Blue storme mam tiez len FSP aj nalepka je FSP
kedze mas fortron tak by to mal utiahnut len velku rezervu nemas
Nema rezervu? Vies kolko moze zozrat ten jeho pocitac? Max. 150W v plnej zatazi.
No kamarad podla oznacenia zdroja (FSP400-60GLN-ak som dobre vycital z obrazka) tak mas doma 400W FORTRONa!!! Ten ti urcite bude stacit na tu tvoju zostavu!
syfondt napísal:No kamarad podla oznacenia zdroja (FSP400-60GLN-ak som dobre vycital z obrazka) tak mas doma 400W FORTRONa!!! Ten ti urcite bude stacit na tu tvoju zostavu!