M142 napísal:no tak ja dúfam, že to nie je pravda, lebo to by som bol na tom dosť zle
Ale vraj to tak je My sme mali na gympli takú učiteľku s teóriou: Ožer si svojho chlapa, aby si zistila, na čom si. Pokiaľ sa bude správať agresívne, ukáže sa to na ňom aj v reálnom živote, pokiaľ bude spievať, tancovať...drž sa ho, to je správny chlap
ffnatic napísal:netreba si ich všímať..asi tak...síce je takých ľudí dosť ale da sa to prežiť...ked tak tak načo su tam vyhadzovači??
hmm vsimat, srat na vsimanie ked ti uz chlapik kope do lebky tak ako si nieco nemozes vsimat a inak vyhadzovaci su casto len banda hrubohlavych hrubo oblecenych poserov a riesia vsetko az ked je po a niekto ma natukane na tvar, presne ako povedal p4ra, ja sa tiez dokazem zdrat ako mamut a nie som agresivny ale skor sa furt smejem ako vol a taky co su velky chlapi po chlaste by mali dostat aspon takym sposobom ze nozicky rucicky ba mesiac boleli
bolek napísal:smejo: Častokrát alkohol zosilní náladu, v ktorej človek začne piť. Keď v dobrej, tak je ešte veselší, ak sa chce zbaviť smútku a pije, upadne ešte do väčšej depky
R1k1nko napísal:tak im to povedz bo ony si myslia opak
Kámo ono by to nepomohlo aj keby si im to povedal vo všetkých jazykoch sveta..... proste má to 14, 15 rokov a vidí, že starší si vypije...tak prečo by nie aj on..,. veď potom bude z neho king ....najviac milujem keď idem po meste a vidím nejaké fakt zasrané holky( 13 ročné) a rozbité na mraky a bavia zo seba také p*če a šľapky a si myslia že zjedli všetku modrosť a krásu sveta