Deti zabili dievčatko ťahmi z Mortal Kombat

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
J.O.S.E
King
King
Používateľov profilový obrázok

správa

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

mi-chau
Myslite ze je vina televizie ze dava ludom to co chce alebo je chyba v nas?
]Televízia robí chybu akurát v tom, že takýchto krvavých filmov dava príliš veľa ale inak robí každá televízia výbornú marketingovú politiku a dáva ľudom to počom bažia a televízie zarobia na reklamach ťažke miliony. V nas ľudoch je chyba asi v tom, že človek baží po krvi, po zabíjaní zatiaľ iba aby videl zabíjanie a iných ako som čítal ten článok o tých zdegenerovaných detičkach, ktoré si skúšali rôzne chvaty na mladšej osobe.

P3BoFrikso moja mama je vychovavatelka ...decku nemozes nic spravit aj keby ti po hlave skakalo a na vlastne oci som videl tie histericke zachvaty rodicov ked im moja mama povedala ze jake su ich deti ...lebo urcite ich deti take nie su ...takze tak ...proste decko ma len prava ale ziadne povinnosti
dnes je to tak ako píšeš, dnes nemôžeš decku vrátiť ani to čo tebe urobi lebo pravdu ma vždy decko, ja si pamätam časy ked som bol malý ja a ked som niečo vyviedol tak som schytal predovšetkým ja, a dnes už to neplatí, myslím si že je to úpadok dobrých mravov v rodinách, v ktorých sa rodičia nestarajú čo robia ich deti a ked niečo vystroja tak si rodičia nechcú vedome nechcú pripustiť že urobili chybu ked sa im nevenovali a tak ich bránia zubami nechtami až to dieťa spozoruje, že je chránene a dobudúcna si môže dovoliť ešte viac :wink:

Shark NX - to nemyslíš snad vážne, že deti do 18 rokov nemajú skoro žiadne povinnosti :?: - to by ma zaujimalo, kedže DonLuca ti tam napísal nejaké tie povinnosti, aké povinnosti ma človek po 18 :?: , kedže píšeš že do 18 nemá skoro žiadne a po 18-tke ma povinnosť sa postarať o prípadnú rodinu, o deti vychovať a pod. - lenže čo sa za mladosti naučíš to v neskoršom veku využiješ a ked tu napíšeš, že deti do 18-teho roku života nemajú skoro žiadné povinnosti tak to majú asi tie detičky, ktoré ty myslíš o dve nohy a dve ruky menej ako ja, ja osobne si viem poprať svoje veci, viem si upratať svoju izbu a takisto sa snažim dodržiavať tie povinnosti, ktoré napísal už spomínany DonLuca. No tak mi smelo napíš aké povinnosti budeš mať alebo už maš /neviem aký si starý/ po 18 roku života ked do 18 nemáš skoro žiadne povinnosti :?:
ved predsa, v detstve sa naučiš vážiť si iných ľudí aby si to potom mohol aplikovať pri výchove svojich deti napríklad nie, a nie budeš drzý ako stádo opíc a to potom pochytia tvoje deti a budú na tvoj obraz :wink:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Shark NX napísal:devo sak jasne ... len vysvetli to mladej generacii ... nehovorim tej na slovensku ... Sem sa to este nedostalo ...
Ale keby si videl napr Mladych anglicanov, francuzov, spanielov, talianov ... to sa uz tazko blizi k menovanej spodine ...
Ich denna napln je behanie z klucom po karoserii auta ... alebo mlatenie bezdomovcou samozrejme nadavnie na plnu hubu aby ludia okolo vedeli kto je tu "pan" ... proste ti ide vriet krv v zilach ...
A to len kvoli tomu ze ich rodicia robia po 12h v robote a nemozu sa venovat sracom (nic proti rodicom) lebo vytvaraju financnu zabezpeku
Jeden problém je ten, že niekedy sme mali povinnú vojenskú službu. Na vojne, tej pravej komoušskej vojne to majstrovstvo sveta z hlavy mladého chlapca deveťáci a pod. vytrieskali. Môj názor je ten, že nie všetko čo je staré je aj zlé.
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Re: správa

Príspevok od používateľa P3Bo »

J.O.S.E napísal:....
Je pravda ze davaju to pocom ludia bazia ale to je len preto lebo kazdy rok pustia tu istu rozpravku + dohodia novy akcny film .Mne je uplne jedno ze si zakupili vysielacie prava na dalsic 1500 rokov ale vazne ma to uz nici pozerat tie iste rozpravky. Kazdy rok vzniknu krasne animaky no u nas ich nikdy nepremietnu. Preco by cele Vianoce nemohli ist rozpravky typu ice age ? a od osmej nejaky film o Jeziskovi 3 kraloch zeby sa aj ludia nieco naucili ? Hmm ?

a spat ka zasadam
Jose su to moralne zasady a ked ich rodic sam nepozna tak ich len tazko da do hlavy malemu decku
J.O.S.E
King
King

P3Bo napísal:Je pravda ze davaju to pocom ludia bazia ale to je len preto lebo kazdy rok pustia tu istu rozpravku + dohodia novy akcny film .Mne je uplne jedno ze si zakupili vysielacie prava na dalsic 1500 rokov ale vazne ma to uz nici pozerat tie iste rozpravky. Kazdy rok vzniknu krasne animaky no u nas ich nikdy nepremietnu. Preco by cele Vianoce nemohli ist rozpravky typu ice age ? a od osmej nejaky film o Jeziskovi 3 kraloch zeby sa aj ludia nieco naucili ? Hmm ?

a spat ka zasadam
Jose su to moralne zasady a ked ich rodic sam nepozna tak ich len tazko da do hlavy malemu decku
Mňa pravdupovediac Vianoce v televízii nudia lebo už dnes viem čo pôjde o rok na štedry deň v televízii, je pravda že sa na tých rozprávkach nič nemeni snad iba ich vysielací čas :wink: televízie každý rok stavia na už oťukané rozprávky a zase si myslím že je dosť ľudí, ktorí si tie rozprávky pozru predovšetkým starší ľudia a malé deti ja som to pozeral takisto lenže kedže už poznam o čo v tých rozprávkach ide tak to pokladam za stratu času a ten čas sa da predsa lepšie využiť :idea:

P3Bo - pôvod problému spočíva ak správne čítam, že výchova terajšej mládeže sa zhoršuje a teda naši rodičia a rodičia tých deti, ktoré si myslia, že su nedotknuteľné a všetko im prejde tieto zásady poznajú :) len v dôsledku zaneprázdnenosti nie sú schopni rodičia dnešnej mládeže správnej výchovy a trávenia času so svojimi deťmi :wink: a tak vznikajú problémy o ktorých sa tu toho už napísalo dosť veľa, proste mení sa doba a každá doba ma svoje výhody a nevýhody ale to nech si každy zodpovie sam čo mu dáva tato doba a čo mu berie táto doba, ale k tomu je zapotreby aj sebakritika :idea:
ffnatic
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ffnatic »

nech je to ako chce ale toto može spraviť len psychopat nie normály človek :cry:
zabil by som ich.... :evil: sku..enci po.e.anyý :evil:
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

J.O.S.E napísal:Shark NX - to nemyslíš snad vážne, že deti do 18 rokov nemajú skoro žiadne povinnosti :?: - to by ma zaujimalo, kedže DonLuca ti tam napísal nejaké tie povinnosti, aké povinnosti ma človek po 18 :?: , kedže píšeš že do 18 nemá skoro žiadne a po 18-tke ma povinnosť sa postarať o prípadnú rodinu, o deti vychovať a pod. - lenže čo sa za mladosti naučíš to v neskoršom veku využiješ a ked tu napíšeš, že deti do 18-teho roku života nemajú skoro žiadné povinnosti tak to majú asi tie detičky, ktoré ty myslíš o dve nohy a dve ruky menej ako ja, ja osobne si viem poprať svoje veci, viem si upratať svoju izbu a takisto sa snažim dodržiavať tie povinnosti, ktoré napísal už spomínany DonLuca. No tak mi smelo napíš aké povinnosti budeš mať alebo už maš /neviem aký si starý/ po 18 roku života ked do 18 nemáš skoro žiadne povinnosti :?:
ved predsa, v detstve sa naučiš vážiť si iných ľudí aby si to potom mohol aplikovať pri výchove svojich deti napríklad nie, a nie budeš drzý ako stádo opíc a to potom pochytia tvoje deti a budú na tvoj obraz :wink:
Ja som vsetky spominane povinnosti mal a aj dodrziaval ... Hovorim cely cas o dnesnej mladezi ... nie o sebe ...
Povinnosti po 18. roku zivota su hlavne povinnosti voci statu ...
A decka v zapadnej eur ako som vyzsie pisal tie povinnosti ignoruju ... tie domace prace atd mozno nie ale
DonLuca napísal::arrow: úcta k starším
:arrow: školopovinnosť
:arrow: slušné správanie
:arrow: povinnosť NIESŤ zodpovednost za svoje činy
:arrow: slušné vyjadrovanie sa v spoločnosti(cháp to ako školu a iné istitúcie)
:arrow: neubližovať nevinným :evil:
Hlavne tieto
J.O.S.E
King
King

správa

Shark NX - písal si o tom, že dnešna mladež, že :?: tak potom tu neťahaj mládež zo zahraničia, nepoznam ťa ale ja sledujem správanie mladeže na Slovensku a nie v zahraniči na základe JPP /jedna pani povedala/ - proste neda sa zovšeobecnovať :!:
Ja som napísal to, že napiš mi aké budeš mať povinnosti po 18 roku života schválne aby si sa zamyslel konkretne ty :idea: /viem, že kedže tu píšeš o úpadku dobrých mravov mládeže tak v tom problem asi nemáš lebo si to uvedomuješ a vnímaš správanie dnešnej mládeže ako dosť veľký problem - s tým súhlasím :wink: /, ale napísal si, že povinnosti voči štatu - asi si mal namysli platenie dani - lebo ina povinnosť voči štátu mi nenapadá :D, ale by ma zaujimalo, že aké povinnosti bude mať osoba ktorá po dokočení strednej školy odíde do zahraničia pracovať - no asi nijaké, že :?:

Tie povinnosti, ktoré písal DonLuca a ty sa ich teraz chytaš sú základom výchovy predsa a podstata problému je, že rodičia tieto zasady slušného správania nevštepujú do hlav svojích deti a ako si písal si potom vyskakújú takže tie je potrebne si osvojiť a potom ich využiť pri výchove svojich deti, a namargo DonLucu čo si písal, že to nie sú zákony a majú ich deti na hakú - ved predsa decko ti ani len nevie čo je to zákon alebo právna norma a náhodou správne napísal zásady slušného správania, ktoré by sa mali dodrživať pri výchove, inačk ak ste tam spomínali zákony tak tie platia pre plnoprávnych občanov Republiky rovnako /teda mali by platiť/ a porušenie zákona sa tresta s tým rozdielom, že dieť dostáva polovičný trest - aj to si neuvedomuje čo spravilo to dieťa. :idea: :wink:
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Nemam to podla JPP ... bol som Dozor na Jednom stretnuti mladeze z Europy ...
A prave decka zo Zapadnej europy boli jak utrhnute z retaze ... ked sme chodili po tatrach tak vrieskali na okolo atd ... proste katastrofa

Jedine normalne boli dve baby z Islandu ... Uplne normalne, sympaticke, slusne ...
A k tej vychove ... Rodicia ti nemozu vtlct do hlavy pravidla slusneho spravania ked
1. Su po 12h v robote a nestihaju sa venovat detom lebo sa im snazia zaistit lepsiu buducnost z financnej strany
2. Rodicia ta naucia jedno a druhe decka v skole resp v inych vychovnych zariadeniach a cela tvoja snaha je vies kde
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

Shark NX napísal: 1. Su po 12h v robote a nestihaju sa venovat detom
hej a ide práve o to, už keď to rodičia nestíhajú, aby si to dieťa uvedomilo samé... to je to hrdinstvo :wink:
J.O.S.E
King
King

Shark NX napísal:A k tej vychove ... Rodicia ti nemozu vtlct do hlavy pravidla slusneho spravania ked
1. Su po 12h v robote a nestihaju sa venovat detom lebo sa im snazia zaistit lepsiu buducnost z financnej strany
2. Rodicia ta naucia jedno a druhe decka v skole resp v inych vychovnych zariadeniach a cela tvoja snaha je vies kde
To je fakt vtlcť nie ale môžu ťa naviesť tým spravnym smerom a byť ti príkladom ako sa máš spravať - ved ked rodič nadáva pred deckom na napr. suseda, tak to decko to pochyti a bude nadavať aj ono a s odstupom času tto môže vyustiť aj do fyzického napadnutia atd.
1. k tomuto bodu s tebou súhlasim, leo je to holý fakt ako si písal, že chcu zarobiť rodičia peniaze aby mohli ich deti študovať a mali krajší zajtrajšok - ak sa to takto da nazvať, ja poznam aj ľudí, ktorí sú dlhú dobu sami doma a dokážu sa o seba postarať zatiaľ čo rodičia pracujú v zahraničí a títo ľudia na moje prekvapenie nie sú nijakí grazlovia dokonca sú mi vzorom a príkladom ako sa človek sam stara o seba :wink: To je aj dôvod prečo nesúhlasim veľmi s názorom, že len rodičia sú zato zodpovední, pretože každý sa musí vedieť zamyslieť nad tým čo robí a ako sa správa a je to podľa mna v mentalite každého z nas. - ako som písal P3Bo-vi tak je to výsledkom zmeny doby a s dobou príchadzajú aj plusy a mínusy a mínusom je teda upadok dobrých mravov v spoločnosti alebo inak moralka mladistvých :)

2. ak je decko normálne tak ked niečo ho rodič naučí a vryje sa mu to dopamäti tak nie je sproste aby sa opičilo po deckach, ktoré vlastní rodičia nevedia vychovať :wink: - žiaľ ale to už dnes je iba rarita :x
Napísať odpoveď