]Televízia robí chybu akurát v tom, že takýchto krvavých filmov dava príliš veľa ale inak robí každá televízia výbornú marketingovú politiku a dáva ľudom to počom bažia a televízie zarobia na reklamach ťažke miliony. V nas ľudoch je chyba asi v tom, že človek baží po krvi, po zabíjaní zatiaľ iba aby videl zabíjanie a iných ako som čítal ten článok o tých zdegenerovaných detičkach, ktoré si skúšali rôzne chvaty na mladšej osobe.Myslite ze je vina televizie ze dava ludom to co chce alebo je chyba v nas?
dnes je to tak ako píšeš, dnes nemôžeš decku vrátiť ani to čo tebe urobi lebo pravdu ma vždy decko, ja si pamätam časy ked som bol malý ja a ked som niečo vyviedol tak som schytal predovšetkým ja, a dnes už to neplatí, myslím si že je to úpadok dobrých mravov v rodinách, v ktorých sa rodičia nestarajú čo robia ich deti a ked niečo vystroja tak si rodičia nechcú vedome nechcú pripustiť že urobili chybu ked sa im nevenovali a tak ich bránia zubami nechtami až to dieťa spozoruje, že je chránene a dobudúcna si môže dovoliť ešte viacP3BoFrikso moja mama je vychovavatelka ...decku nemozes nic spravit aj keby ti po hlave skakalo a na vlastne oci som videl tie histericke zachvaty rodicov ked im moja mama povedala ze jake su ich deti ...lebo urcite ich deti take nie su ...takze tak ...proste decko ma len prava ale ziadne povinnosti
Shark NX - to nemyslíš snad vážne, že deti do 18 rokov nemajú skoro žiadne povinnosti
ved predsa, v detstve sa naučiš vážiť si iných ľudí aby si to potom mohol aplikovať pri výchove svojich deti napríklad nie, a nie budeš drzý ako stádo opíc a to potom pochytia tvoje deti a budú na tvoj obraz