PayPol - Pompc!
PayPol - Pompc!
Chcel by som sa spítať či treba ke´d si dáš poslať z nejakého serveru koruny ako napríklad bux.to na paypole zadané aj kreditné číslo lebo ja tam už mám viac než 10 dolárov a dal som si to poslať a už asi mesiac mi tam vkuse píše
You already have a Payment request in audit, you can only request one at the time. čo mám robiť
potrebujem nejaké informácie ale musia 100% FUNKčNé
Card Type:
Card Number:
Expiration Date:
Card Verification Number:
neviem to nikde na internete nájdť prosím ak by sa dalo tak mi to pošlite Súkromnou správou
You already have a Payment request in audit, you can only request one at the time. čo mám robiť
potrebujem nejaké informácie ale musia 100% FUNKčNé
Card Type:
Card Number:
Expiration Date:
Card Verification Number:
neviem to nikde na internete nájdť prosím ak by sa dalo tak mi to pošlite Súkromnou správou
Rad by som sa opytal odbornikov, ci ked mam na bux.TO peniaze, je tam -
* AlertPay Address For Payments:
Lenze ja chcem poslat peniaze na Paypal, nie na Alertpay. Mam tam pisanu mailovu adresu na Paypal, potrebujem vediet, ci mi to pride aj napriek tomu co je tam pisane......... Strasne by som prosííííííííííííííííííl o jednoznacnu odpoved.

* AlertPay Address For Payments:
Lenze ja chcem poslat peniaze na Paypal, nie na Alertpay. Mam tam pisanu mailovu adresu na Paypal, potrebujem vediet, ci mi to pride aj napriek tomu co je tam pisane......... Strasne by som prosííííííííííííííííííl o jednoznacnu odpoved.