Tekken rozkopne brány kin
O filmové adaptaci úspěšné videoherní mlátičky japonské firmy Namco se mluví už několik let. Průtahy skončí 4. února 2008, kdy v Los Angeles padne první klapka. Scénář Alana McElroye se odehrává v blízké budoucnosti a jeho hrdinou bude rebel, který se postaví všemocné korporaci Tekken a pokusí se v gladiátorských zápasech vybojovat svobodu pro svůj lid. Režisér? Dwight Little. Při pohledu do jeho profilu asi obrátíte oči sloupem, protože v jeho filmografii najdete z posledních let třeba blábol Anakonda: Honba za krvavou orchidejí, ale když se ponoříte hlouběji do minulosti, naleznete tam takové klasiky s bojovými uměními jako Rychlý jako blesk s Brandonem Lee nebo Muž s cejchem smrti se Stevenem Seagalem. Musíme jen doufat, že v sobě Dwight opět probudí smysl pro drtivou akci a tahle videoherní adaptace se zařadí k těm zdařilejším. (Cervenak)
zatial len ciastkove info
kua ak bude tento film tak hra bola supa... a myslim si ze film snad ne**j*bu
och dpc ked to vide to bde spica a podla mna to bude ze tie postavy vsetky budu spolu a budu bojovat proti hejchasimu (ci jak sa on vola) a jeho silam. no ked to vide tak si to rad pojdem pozriet do kina
mno vyzerá to na poriadnu blbosť...Filmy na motívy počítačových hier zvyčajne veľmi neohúria a trailer na toto ma predsvedčil, že na toto do kina teda istotne nepôjdem...
Opak napísal:hra výborná ale neviem si to predstaviť ako film
možno to bude trhák
ako spravny tekken maniak a obrovsky fanusik tejto bojovej hry film budem hltat neskutocne, a isto iste si ho pozriem radsej ako nejake modre opice vo filme avatar. Lebo kto ma tekkena odbavene na desiatky - stovky hodin, isto vie o com hovorim, niektorych hrdinov proste musite mat radi a celu hru tiez...
Ja som si tiež tekken rád zahral, keď som bol mladší, ale že by ma to tak ucvhátilo ako kolegu predomnou, tak to ne. Ani ten film by som si asi nepozrel.
mr_margera napísal:Ja som si tiež tekken rád zahral, keď som bol mladší, ale že by ma to tak ucvhátilo ako kolegu predomnou, tak to ne. Ani ten film by som si asi nepozrel.
tak co ja viem, mam to aj na PSP a celokom dobre sa to drti, ked si napr vo vlaku alebo nuda, .... je to pecka hra podla mna a film moze byt dobrx, ked si raz fanusik tak si fanusik
hmmm, jsem zvjedaf, tekken bola hra meho mladi alebo detstvi? ktovie... kedze bojovky mam stale rad tak si to kuknem, ale necakam nic moc podla traileru... ako uz bolo vyssie spomenute - filmy podla hier sa zatial nejak neosvecili... bohuzial