naprogramovanie tlacitok na Razer Diamondback

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Curuj
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

naprogramovanie tlacitok na Razer Diamondback

Príspevok od používateľa Curuj »

cafte, mam mysku Razer Diamonback Plasma a chcel by som vyuzivat aj tie 4 tlacitka po bokoch. doteraz som mal na tlacitkach nalavo klavesy vpred a vzad v prehliadaci a nalavo bolo to iste ako koliesko. teda zbytocnost :aasmile2: . ten soft od Razeru, co bol k myske nestoji za nic a navyse, nevydrzi hibernaciu, ktoru velmi na mojom NB vyuzivam.
na lavych tlacitkach mi vyhovuje to pred a vzad, ale napravo by som si dal prepinanie pesniciek v mojom prehravaci - foobar2000. takze zhanam nejaky program alebo utilitu, ktora by s tym nieco vedela spravit. v nastaveniach widiel nic uzitocne nie je :roll: viete niekto prosim poradit?
uNreal_saTch^
Professional
Professional

Príspevok od používateľa uNreal_saTch^ »

neviem aky mas problem
v minulosti som pouzival razer magma, vsetky tlacitka naprogramovane priamo cez original drivery
jediny problem je, ze tie tlacitka sa stlacaju na pravej strane troska obtiazne, ale mozno to je tym, ze je robena ako univerzalna mys pre lavakov aj pravakov. z coho vyplyva, ze su vzdy vyuzite iba dve bocne tlacitka...samozrejme ak to nekto nechce vyuzivat tak hardcore jak ty.
a ze nevydrzi hibernaciu? to uz co je za blbost? :]
Curuj
Addict
Addict

po hibernacii skratka spadne a treba ho restartovat. preto hladam nieco ine.
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

stou hibernaciou to robili aj mne....no podla toho aky mas os mne to robili na xp, ako som bol zviknuty z visty tak som ho zatvoril a ekd som prisiel tak sa mi akurat restartoval kedze mi xp na NB robilo aj viac blbosti tak som dal vistu 32 a hibernacia ide.....iba tolko ktomu :P
Curuj
Addict
Addict

vistu na moj celeron pre istotu ani neskusim. to by musel niekto dobre zaplatit :D takze, ma niekto nejake ine riesenie :?:
Marko5211
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Marko5211 »

diamond back plasmu an notas????vies naco je ten driver???aby povolil vecsi prud do usb...ta myska zerie ako svina a este na notas????to si rasdej kup daku lacnu co zere menej....omg-....
Curuj
Addict
Addict

ja mam tak niekde, kolko zere. aj tak mam zlu baterku, takze som stale napichnuty na 220. a ako som pisal, ten driver nevydrzi hibernaciu, takze ten mi nepomoze
a najaku lacnu sh!tu mys nechcem, pretoze naprd snimaju povrch. prave preto som si kupil razera
Napísať odpoveď