Pripojenie TV k notebooku

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
nitrox
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Pripojenie TV k notebooku

Príspevok od používateľa nitrox »

Skúšal som pripájať TV k notebooku, pripojil som TV cez S-VHS výstup na notebooku, ale obraz na TV bol čiernobiely, ako keby nebol v PAL, alebo SECAN, ale v NTSC.... Kde sa dá nastaviť lokalizácia, aby win vedel, že má vysielať v PAL resp. SECAN a nie v NTSC, ak je chyba v tom... Notebook je Acer Aspire 5220, a os je XP.
sanyika
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Pripojenie TV k notebooku

Príspevok od používateľa sanyika »

nitrox napísal:Skúšal som pripájať TV k notebooku, pripojil som TV cez S-VHS výstup na notebooku, ale obraz na TV bol čiernobiely, ako keby nebol v PAL, alebo SECAN, ale v NTSC.... Kde sa dá nastaviť lokalizácia, aby win vedel, že má vysielať v PAL resp. SECAN a nie v NTSC, ak je chyba v tom... Notebook je Acer Aspire 5220, a os je XP.
skus zapojit cez S-Video vystup...je to lepsie...ale ak chces normalne tak skus (ak mas na telke viac av vstupov) zapojit na iny av vstup popripade scart....
nitrox
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Skúšal som to aj bez tej redukcie, riamo S-VHS - S-VHS, ale žiadny rozdiel, a TV vtedy vydáva taký čudný zvuk, presne ako keď na Satelite nastavim NTSC a nie PAL, alebo SECAN. Aj ten obaz tak isto vyzerá.
sanyika
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa sanyika »

no predpokladam ze mas intel grafiku...ze??,...pretoze na nvidia sa to da nastawit v ovladacoch od nich...pri intel som to neskusal ale vyskusam zajtra..mozno :D
nitrox
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Bola tam Intel grafika, a už som to nastavil, bolo to v "Možnostiach grafiky" keď som klikol na plochu pravým tlačítkom, ale teraz mám nový problém, výstup z grafiky si prepínam tak, ž kliknem pravým tlačítkom myši na plochu a tam si zvolím možnosť "Výstup do" ďalej sa mi ukáže "monitor", "TV" a "notebook" lenže keď preinštalujem driver, tak to tam je, ale keď prepnem asi po 3-tí krát tak to zmyzne a už sa to tam neukáže, ani keď reštartujem PC.....
oliq
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa oliq »

Mozem spojit moj notebook s televizorom, aj ked nemam na notebooku vystup na TV?
ak hej, ako?
prosim poradte!
dakujeeem!
(uff,takto musim vsetko napalovat, aby som si to mohla pozriet...nerada cumim na tu PC obrazovku!)
:(

//autoeditácia príspevku ( 04 Jun 2008, 18:11 )
mam tento NB: ASUS A6VM
http://asus.katalog-notebookov.sk/notebook/asus-a6vm/
ale teraz kukam, ze by som to tam mala mat...
potom, keby som to tam mala, to mi bude stacit nej. obyc kabel, ci nej. speci????
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

Ide to pomocou redukcie...vyssie ti to popisu kolegovia :?
oliq
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa oliq »

juj!
ide mi to!!!
mam aj kabel , aj ten zvukovy!!!super!

//autoeditácia príspevku ( 04 Jun 2008, 23:56 )
jo
a
diky!!!
stifler1
Light Expert
Light Expert

Re: Pripojenie TV k notebooku

Príspevok od používateľa stifler1 »

Potreboval by som poradit na acer notebooku s grafickou ATI Radeon HD 3200 nemam S-video vystup len VGA, HDMI vystup, tak som si kupil tento kabel: http://www.avelmak.sk/index.php?lm=709& ... icle=17520, a teraz prepajam notebook z VGA cez SCART na TV lenze mi vobec nechce ist obraz, zvuk som si prepojil pomocou 2xcinch a 3,5 mm jack, ten mi ide v pohode len obraz vobec nic, skusal som zapinat notebook az po pripojeni TV lenze vobec nedetekuje TV ako keby som nemal nic zapojene, skusal som si vytvorit aj svoj homemade kabel tiez VGA - SCART, tam mi uz notebook detekuje TV lenze mi na TV nejde obraz len skacu pasiky, kabel som prepajal cez tuto schemu http://www.google.sk/imgres?imgurl=http ... CCgQ9QEwBw, lenze tam som nedal to napajanie napätia a neviem ci tam nebude chyba alebo ked uz s cim tam to napätie privädiem? Mozete mi ked tak poradit ohladom toho kupeneho alebo toho homemade vyrobene kabla? DIKY
Napísať odpoveď