mam 5.1 repro, onboard 6kanal zvukovku a sluchatka
obcas sa naskytne situacia, ked nie je mozne mat zapnute repro, tak treba nasadit sluchatka, ale "problem" je ten, ze nie je pre mna velmi pohodlne pri takejto situacii ist pod stol, vypojit repro, zapojit sluchatka a potom v pc prepinat medzi headphones/5.1 -> nemate na to nejake pohodlnejsie riesenie? v repro nemam vystup na sluchatka, taktiez ani vpredu na case
repro, sluchatka, zvukovka
-
Mrk
Professional
- Kontaktovať používateľa:
ja to reisim takouto vecickou http://www.alza.sk/redukce-audio-3-5mm- ... d65965.htm ale mam len 2,1 a sluchadla takze vo wine nic nemusim prepinat..mozno by ti to pomohlo a potom by stacilo len vo wine prepinat 
-
juslik
King
- Kontaktovať používateľa:
no sak nemusi nic prepinat proste da tu rozdvojku do zeleneho a da tam z reprakov a zo sluchatok.. ked bude chcet sluchatka vypne repraky takze nepojdu tie ostatne co su zapojene v oranzovom a ciernom..pojdu len sluchatka a potom ked repraky.. sluchatka stisi ak ma regulaciu ak ne tak je to trosku horsie ale aj tak sa to da...Mrk napísal:ja to reisim takouto vecickou http://www.alza.sk/redukce-audio-3-5mm- ... d65965.htm ale mam len 2,1 a sluchadla takze vo wine nic nemusim prepinat..mozno by ti to pomohlo a potom by stacilo len vo wine prepinat
Ja som si dost davno robil prepinac signalu presne na toto.Cize mam jeden gombik(isostat) a ten mi prepina bud sluchadla,alebo reproduktory.Staci tam ten prepinac(isostat),cca 2m koaxialu,jack3,15 a dve "diery"3,15.A samozrejme troska zrucnosti co sa tyka pajkovania
.
Pozdejsie sem hodim schemu,ak by mal niekto zaujem.
\\Tak som sem supol tu schemu.Ako vidiet, je to jednoduche a myslim,ze nie je potrebny komentar.Cele to mam v krabicke(asi v nej boli nejake cukriky),z ktorej mam vyvedeny kabel(cca 2m)na konci ktoreho je JACK 3,15 a ten je pichnuty vo zvukovke.Na druhej strane krabicky mam dve DIERY 3,15.Do jednej som pichol sluchatka a do druhej reproduktor(teda presnejsie privod na zosilnovac).Na vrchu krabicky mam pripevneny prepinac-v jednej polohe prepinaca hra reprak a v druhej sluchatka.Krabicku mam samozrejme umiestnenu na stole pri PC.Odpoprucam pouzit krabicku plechovu a uzemnit ju,teda spojit s minus polom-predide sa tym moznemu ruseniu.
Tento"prepinac signalu" ma vyhodu toho,ze sluchatka nie su spojene paralelne s reproduktorom,co vylucuje mozne ovplivnovanie signalu.A dalsou vyhodou je,ze sluchatka nehraju stale.
Pozdejsie sem hodim schemu,ak by mal niekto zaujem.
\\Tak som sem supol tu schemu.Ako vidiet, je to jednoduche a myslim,ze nie je potrebny komentar.Cele to mam v krabicke(asi v nej boli nejake cukriky),z ktorej mam vyvedeny kabel(cca 2m)na konci ktoreho je JACK 3,15 a ten je pichnuty vo zvukovke.Na druhej strane krabicky mam dve DIERY 3,15.Do jednej som pichol sluchatka a do druhej reproduktor(teda presnejsie privod na zosilnovac).Na vrchu krabicky mam pripevneny prepinac-v jednej polohe prepinaca hra reprak a v druhej sluchatka.Krabicku mam samozrejme umiestnenu na stole pri PC.Odpoprucam pouzit krabicku plechovu a uzemnit ju,teda spojit s minus polom-predide sa tym moznemu ruseniu.
Tento"prepinac signalu" ma vyhodu toho,ze sluchatka nie su spojene paralelne s reproduktorom,co vylucuje mozne ovplivnovanie signalu.A dalsou vyhodou je,ze sluchatka nehraju stale.