Zdravim mam question. Xcem evdiet ze ci niekto videl nejake filmy v ktorych ucinkovali:
Bud Spencer
&
Terence Hill
Su to fakt Cool filmy hlavne tie bitky. Tak ma zaujima ci to dakto pozna...ja osm videl tieto:
Pomsta čierneho Korzára Jdi na to Jestli se rozlobime budeme zli
vzhladom na to, ze nie zrovna malo uzivatelov je tu starsieho datumu vyroby, tak na tychto filmoch ficali vo velkej miere. ked som bol mladsi tak som ich zraval. pozriem si to aj teraz, ale uz ma to tak neberie ako kedysi, hlavne kvoli tomu ze som to uz videl xy krat, ale pobavi stale.
jasne klasika Ked sa nahnevame budeme zli, Superpolicajti z miami, Prava a lava ruka diabla, Dvaja machri medzi nebom a peklom, maly unaveny Joe...
Pokiaľ si videl iba tieto 3, tak si videl z ich tvorby veľmi málo.
Tiež mám rád ich filmy.. či už spolu alebo jednotlivo (Podivné dedičstvo, Miliónový chrobák).. oplatí sa ich pozrieť. Nie sú to žiadne filmové skvosty, ale také jednoduché príbehy, ktoré človeka nezaťažia a môže sa pri pozeraní pekne uvoľniť.
Inak pred cca 15-17 rokmi dávali na RTL/PRO7 jeden super film iba so Spencerom, mal názov myslím "Volali ho Buldozer".. nestretol sa s ním nikto? Strašne sa mi páčil a rád by som si ho opäť pozrel. http://www.csfd.cz/film/33489-lo-chiamavano-bulldozer/
Volajú ho Nikto (1,2) - obaja tuším hrajú
Policajt v Afrike, Policajt v Hongkongu, Miliónový chrobák, Policajt drábom - Bud
Mne sa páčil ešte film Al Hadinová zázračná lampa - chlapec na Miami našiel v odpadkoch na rybárskej lodi starú lampu, po vyčistení sa zjavil bagdadský jin (Bud Spencer), no taká sranda, zaplietli sa s miamskou mafiou a podobné kiksy.
chlape oni ich mali milion ako bolo spomenute ty co vnimali 80 90 roky ich videli ja si pamatam ze ked som mal cca 8 rokov (1993) tak to bolo dost casto v telke a mne sa to lubilo.
Inak ked mas peniaze tak skoc do niakej s pobociek lacne knihy a tam tusim maly dost DVD s ich filmami
tusim v simonovi a matusovi bol ten starcek s tym psom, ten sa mi strasne pacil a este bola super scena ked bud spencer luskal kokosove orechy jednou rukou
ONdr3j napísal:jj oni mali koopu filmov, tie bitky su proste supeeer, vzdy sa na nich nasmejem a hlavne ked je tam jeden typek ktoremu vecne vypadavaju zuby
oni su klasika,ked sa raz zacnu mlatit hlava nehlava tak ja z nich nemozem,tam snad dostane kazdy svoje a biju sa dlho predlho
ako uz brm spominal: Podivne dedicstvo, to je podla mna jeden z najlepsich filmov, aj ked tam hra len Terrence..originalny nazov je Man Of The East..a je to IMO nenormalne vtipne.odporucam kazdemu
Kibo napísal:tusim v simonovi a matusovi bol ten starcek s tym psom, ten sa mi strasne pacil a este bola super scena ked bud spencer luskal kokosove orechy jednou rukou
hehe, taka pikoska, ked som sa mal narodit, moja mamina mala trosku vacsie brusko..tak si vsetci robili srandu, ze dvojcata budu Simon a Matus..nakoniec sa narodil len jeden velky Matus
Fortune napísal:aj tak mam najradsej Terrence Hilla solo vo filme don Camillo
Paradoxne toto považujem za jeho slabšie dielo.. ale aj tak o niečo lepšie ako Don Mateo. Jednoducho mne nesedí v roli cirkevného hodnostára, Terence Hill je predsa, elegán, milovník žien...
skvele filmy, skvele spomienky, zopar z nich mam aj na DVD, hadam tie najvacsie klasiky ako 2ja z jedneho cesta, 2ja misionari...da sa na tom pobavit, hoci vsetky su viac menej na jedno kopyto
brm napísal:Paradoxne toto považujem za jeho slabšie dielo.. ale aj tak o niečo lepšie ako Don Mateo. Jednoducho mne nesedí v roli cirkevného hodnostára, Terence Hill je predsa, elegán, milovník žien...
Asi preto, že má vlasy má špinavého blondu a modré oči. Alebo ktovie ...
Samozrejme Spenceral a Hill môžem. Obaja patria k mojim hrdinom už od útleho detstva .
Neviete niekto v ich filme Jestli se rozlobime budeme zli, co to boli za auta? tie zavodne vyzerali jka skodovky no mali napisy Ford. Tak neviem...ale nezda sa mi ze by skodovka vytiahla tak vela jka v tom filme co vy na to?