neviem ci tu taketo volaco uz nieje ale nenasiel som...
ŽENA VAŠICH SNOV
ŽENA VAŠICH SNOV
tak ktora je to?
-
skypej
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
no moja idealna holka 
ja som strasne na vlasy
.. prve si vsimam vlasy a zadok 
Vlasy musi mat take svetlo hnede s pruzkami meliru .. a hlavne vlnite a tak po plecia!
.. no toje nieco nadherne
potom zadok samozrejme nie prepadnuty ani vypukly .. taky - mnam
)
aaaaaa musi mat samozrejme nieco v hlave a vediet co chce ..
a ked je ideal tak musi aj vyzerat
)
ja som strasne na vlasy
Vlasy musi mat take svetlo hnede s pruzkami meliru .. a hlavne vlnite a tak po plecia!
potom zadok samozrejme nie prepadnuty ani vypukly .. taky - mnam
aaaaaa musi mat samozrejme nieco v hlave a vediet co chce ..
a ked je ideal tak musi aj vyzerat
Re: re
polovica mesta sú takéto baby proste ako si písal,ku*via sa,húlia,pijú...takúto babu nechcem a preto sa snažím tú svoju vychovať(ale zasa ona taký extrém nebola)Monako2 napísal:dnes sa dost tazko hlada normalna baba. skoro kazda bekna baba sa kurv**** po diskotekach, oziera sa, potom grca a to ja nemusim...
//ja chcem takú babu ktorá nemá hlavu vykradnutú...potom jasne by mala byť pekná a milá ku mne.škoda že tu neni so mnou
-
Grosay
Star
Zena mojich snov... no, musi byt krasna, rozumna, milujuca, verna, mat zmysel pre humor, zbytocne ma nenasierat, byt skvela v posteli, musi vediet varit, aby som bol pre nu vzdy #1, chapat a respektovat moje nedostatky
a musi mat super postavu
kazdy/a ma nejaku predstavu o svojej/om vyvolenej/om. Ale malokto si najde taku polovicku.Ludia maju svoje chyby a to je na tom to pekne. Keby mame partnerku presne podla svojich predstav, asi by to po case zacalo dost nudit. Take nemastne-neslane. Prave nase nedostatky okorenuju nase vztahy, no nie?
kazdy/a ma nejaku predstavu o svojej/om vyvolenej/om. Ale malokto si najde taku polovicku.Ludia maju svoje chyby a to je na tom to pekne. Keby mame partnerku presne podla svojich predstav, asi by to po case zacalo dost nudit. Take nemastne-neslane. Prave nase nedostatky okorenuju nase vztahy, no nie?
Lenku myslis jako tvoju sucastnu, alebo len preto ze mas prave na Lenky stastie? Lebo ja som mal v zivote 3 baby. A zaujimave natom je ze vsetky sa volali LenkaLord_3D napísal:Lenka, Lenka a iba Lenka
milá, inteligentá, slušná, bystrá... Lenka
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
jako sa vravi -> Idealna zena by mala vyzerat ako dievca, spravat sa ako dama, uvazovat ako muz a driet ako kon
...
... ok ok teraz uz vazne -> najsamsuper zienka by mala byt inteligentna, mala by mat zmysel pre humor, pochopenie pre tuzby a potreby partnera, nemala by byt extra hanbliva, ale ani ziadna ku**icka, mala by mat pekne oci a vlasy ...
... ok ok teraz uz vazne -> najsamsuper zienka by mala byt inteligentna, mala by mat zmysel pre humor, pochopenie pre tuzby a potreby partnera, nemala by byt extra hanbliva, ale ani ziadna ku**icka, mala by mat pekne oci a vlasy ...