GBOOK heslo

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
mastermind
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mastermind »

ATOMIC napísal:V php sa vyznam no nie uplne DOKONALE. Skratka v nom neviem vsetko co by som potreboval :( ale sak sa vyklaslime uz na tie .htaccess nemozme to zaheslit pomocou toho php co som napisal? len vravim ze to nejde...takze priapdne niecim inym
pozri programovat v php nevies. takze by to musel urobit niekto iny. pomocou htaccess potrebujes 2 subory. v kazdom z nich bude zo 5 riadkov.
ATOMIC
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ATOMIC »

OK...tak teda htaccess ked inak nie. V php viem iba pracovat s premennymi, a ine. cize vytahovat a vypisovat data z db. Ale toto teraz nie je podstatné. Ide o to že htaccess mi zaheslovalo cely ucet. Tak teda prvy subor je .htaccess v ktorom bude link na htpasswd. Nasiel osm aj nieco take ze v .htaccess je nazov sekcie tam neviem co mam dat. Potom je tam ten AuthFile ci co, do ktoreho mam dat asi cestu k htpasswd suboru. ale stale nevidim kam by som mal dat ten subor co xcem zaheslovat. A nevidim dvovod preco by malo byt v htpasswd 5 riadkov ked by tam malo byt len meno: heslo ak ide o jedneho usera pravdaze
ATOMIC
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ATOMIC »

Mam uz registraciu pre userov aj login. no trapi ma jedna vec. Mam to na cookie cize mi to vyhovuje. no mam funkciu logout a ked na to kliknete tak vas to odhlasi a uz nejde sa prihlasit vdaka cookie. cize tu he:

Kód: Vybrať všetko

<script language="JavaScript" type="text/javascript" src="handle/cookies.js"></script>
<script language="JavaScript" type="text/javascript">
<!--
function logout()
{
  if (navigator.appName=='Microsoft Internet Explorer')
      document.body.style.filter='gray(enabled=1)';
  logoutyes=confirm('Chcete se odhlásit?')
  if (logoutyes)
  {
    MyCookie.Write('loggedout',1);
      top.opener="interval";
    top.window.close();
  }
  else
      document.body.style.filter='gray(enabled=0)';
}
// -->
</script>
Neviete mi poradit akoby sa to dalo vyriesit? Cookie si xcem nechat
Napísať odpoveď