pozri programovat v php nevies. takze by to musel urobit niekto iny. pomocou htaccess potrebujes 2 subory. v kazdom z nich bude zo 5 riadkov.ATOMIC napísal:V php sa vyznam no nie uplne DOKONALE. Skratka v nom neviem vsetko co by som potrebovalale sak sa vyklaslime uz na tie .htaccess nemozme to zaheslit pomocou toho php co som napisal? len vravim ze to nejde...takze priapdne niecim inym
GBOOK heslo
-
mastermind
VIP
OK...tak teda htaccess ked inak nie. V php viem iba pracovat s premennymi, a ine. cize vytahovat a vypisovat data z db. Ale toto teraz nie je podstatné. Ide o to že htaccess mi zaheslovalo cely ucet. Tak teda prvy subor je .htaccess v ktorom bude link na htpasswd. Nasiel osm aj nieco take ze v .htaccess je nazov sekcie tam neviem co mam dat. Potom je tam ten AuthFile ci co, do ktoreho mam dat asi cestu k htpasswd suboru. ale stale nevidim kam by som mal dat ten subor co xcem zaheslovat. A nevidim dvovod preco by malo byt v htpasswd 5 riadkov ked by tam malo byt len meno: heslo ak ide o jedneho usera pravdaze
Mam uz registraciu pre userov aj login. no trapi ma jedna vec. Mam to na cookie cize mi to vyhovuje. no mam funkciu logout a ked na to kliknete tak vas to odhlasi a uz nejde sa prihlasit vdaka cookie. cize tu he:
Neviete mi poradit akoby sa to dalo vyriesit? Cookie si xcem nechat
Kód: Vybrať všetko
<script language="JavaScript" type="text/javascript" src="handle/cookies.js"></script>
<script language="JavaScript" type="text/javascript">
<!--
function logout()
{
if (navigator.appName=='Microsoft Internet Explorer')
document.body.style.filter='gray(enabled=1)';
logoutyes=confirm('Chcete se odhlásit?')
if (logoutyes)
{
MyCookie.Write('loggedout',1);
top.opener="interval";
top.window.close();
}
else
document.body.style.filter='gray(enabled=0)';
}
// -->
</script>