btw. ale furt sa zabuchnem do nejakej blodíny - je to možne
ŽENA VAŠICH SNOV
správa
Žena musí byť ako gitara, musí mať pekné oblé tvary a samozrejme musí byť brunetka s krásnymi hnedými očami
a čo sa mentalitiy týka tak nesmie byť blba a v spoločnosti by mala vystupovať ako dáma na úrovni
-
skypej
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
no mas pravdu, ALE ...erytrocyt napísal:Skypej, nie je to vždy tak pravda. Svoje dievča si vážim viac ako čokoľvek iné, a nevymenil by som ju za nič na svete, ale ak na moju bývalú niekto povie krivé slovo, veľmi rád a rázne mu vysvetlím ako sa veci majú a že toto si dovoľovať proste nebude
... ale nie vsetky rozchody sa koncia happy end-om ..
mozno ty, ked sa rozides s priatelkou budete nadalej skvely kamarati .. a budes sa spravat ako si napisal ..
no moze nastat aj druha moznost - ta horsia
ved ano .. ja nehovorim, ze nie ..DonLuca napísal:hej, lenže niektorým párov to vydrží možno na veky
ja som iba hovorim, ze po rozchode uz nikto nie je ten naj
-
DonLuca
Medium Star
no ja som si to tiež niekedy vravel, kým som raz nespoznal kamoša a on sa s holkou rozišiel po 4 rokoch chodenia....teraz majú okolo 27 obaja a tá žena pre neho znamená toľko, že by bol schopný pre ňu obetovať aj vlastný život...a viem, že ona by to spravila taktiežskypej napísal:
ja som iba hovorim, ze po rozchode uz nikto nie je ten naj
-
skypej
Medium Star
vynimka potvrdzuje pravidloDonLuca napísal:no ja som si to tiež niekedy vravel, kým som raz nespoznal kamoša a on sa s holkou rozišiel po 4 rokoch chodenia....teraz majú okolo 27 obaja a tá žena pre neho znamená toľko, že by bol schopný pre ňu obetovať aj vlastný život...a viem, že ona by to spravila taktiež