Family guy

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
cedko
Novice
Novice
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Family guy

Príspevok od používateľa cedko »

chcem vam dať do povedomia jeden s mojich najoblubenejsich serialov Family Guy, tato tema tu nebola tak som sa rozhodol ju zalozit.
Tento serial je nieco ako Simpsonovci len o trochu absurdnejsi a pre mna lepsi :)
prve dve serie su take este viacmenej nevyrazne a take light ale potom od trojky to ma uz te spravny narez ...
http://www.csfd.cz/film/77193-family-guy/

Obrázok
Obrázok
evil monkey
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

no ja som videl zatial iba tie prvé dve sériwe, ale musím potvrdiť, že je to tda rjadna pecka.
Ako by som to charakterizoval...hmm...asi takto:
predstavte si všetky vypustené scény zo simpsonovcov, ktoré sa tvorcom zdali príliž provokatívne, absurdné a ktoré odtiaľ povystrihovola dáka cenzúra. potom iba tieto scény zlepte a voilá-Family Guy :)
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

re

Príspevok od používateľa Robbie42 »

Včera som dopozeral piatu sériu, velmi mám tento seriál rád. Síce sa nechyta na Futuramu, ale je to pekny odpocinkovy serial.
Moji oblubeni : Stewie a Brian :)
evee
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa evee »

Tento serial pozeravam..kazdy den si pozrem jednu epizodu..zrovna pozeram 4 seriu a msim povedat ze sa tam fakt nasmejem!Stewie nema chybu!mozem odporucit kazdemu :wink:
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

videl som prvu seriu a musim povedat ze je to len radobyvtipne, vtipy tam su, ale mne vtipne nepridu (aj ked som sa smial tak som sa smial len nasilu)...nijak ma to neoslovilo... v southparku je tento serial pekne sparodizovany (1003 a 1004)..
rozhodne sa mi viac pacia Simpsonsovci, Futurama a dokonca aj South Park
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

family guy je totalna pecka! pačia sa mi tie absurdne vtipy a všetky absurdne veci v serialy vobec, neskutočne sa mi pačili prve 2 serie, no od 3 serie to proste nema chybu! odporučam každemu, koho bavia simpsonovci alebo futurama.. southpark sa na toto u mna vobec nechyta.. nehovorim ž je zly, ale na niektorych hlaškach vo family guy som sa smial aj 10min, fakt genialne! demencia syna Chrisa sa proste v niektorych pripadoch neda :lol: a to ako si cela rodina uťahuje z dcery Meg, ta je tam fakt silne utlačana :lol: najlepši je ale aj tak Peter a Brian, Brianove hlašky nemaju chybu a Peterove zažitky, to je moc :D
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

suhlasim s mirak2(okrem toho South Parku). Ak by FG vysiel pred Simpsonovcami povedal by som, ze je to skvele..inac ma to velmi neoslovilo, ma to vtipne momenty, dokonca velmi vtipne momenty, ale to mi akosi nestaci. V simpsonovcoch mi nejde ani tak o vtip, proste ich milujem, kazdu jednu postavicku! vo FG su mi niektore postavy vyslovene nesympaticke, nepaci sa mi styl, akym to je nakreslene..pre mna hlboko pod simpsonovcami, futuramou..zato je to lepsie ako south park, ktory rad nemam(asi preto, lebo som to videl len v cz dabing)
6,5/10
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

Jasne, ako South Park tak aj Futurama tento serial bije, ale stale je to skvele... Proste je to take absurdne, ze strach... Niekedy sa pri tom smejem od trapenia, ale stale to je smiech :lol:
dusan87
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dusan87 »

Myslím že Family Guy patrí do skupiny super animovaných seriálov, kde si beru na mušku veci ktoré by si iný zrejme nedovolili (neviem ako South Park, ten nepozerám) a som rád že aj keď bol istý čas pozastavený, tak sa opäť vrátil na obrazovky.
Cicatrix
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cicatrix »

super seriál...jednoznačne najlepšia postavička je Stewie a jeho hlášky
cedko
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Najvacsi haluz ze trvorca tohto serialu Seth MacFarlane (ktory je okrem dablera, producent a scenarista) dabuje styri z hlavnych postav (Peter Griffin / Brian Griffin / Stewie Griffin / Glen Quagmire / Tom Tucker / ... a mrtne dalsich
HellRoB
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa HellRoB »

jj fakt super:) ... ten serial ma najlepsi dabing, ktory som kedy pocul:) ... najlepsi hlas ma dedko Herbert s miernymi pedofilnymi sklonmi :D
cedko
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Old Dirty Bastard
Guru
Guru

cedko napísal:Najvacsi haluz ze trvorca tohto serialu Seth MacFarlane (ktory je okrem dablera, producent a scenarista) dabuje styri z hlavnych postav (Peter Griffin / Brian Griffin / Stewie Griffin / Glen Quagmire / Tom Tucker / ... a mrtne dalsich
a co teraz ako? toto ta tak berie?
Billy West(Fry) z futuramy rozprava v serialy zo 10 postav..
John Di Maggio(Bender) rozprava takisto vela postav..
http://imdb.com/title/tt0471711/ tu sa pozri
cedko
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Old Dirty Bastard napísal:a co teraz ako? toto ta tak berie?
Billy West(Fry) z futuramy rozprava v serialy zo 10 postav..
John Di Maggio(Bender) rozprava takisto vela postav..
http://imdb.com/title/tt0471711/ tu sa pozri
nie len som chcel poukazat ze mam pred nim respekt, samozrejme aj pred tymi panmi co dabuju Futuramu, ... Ja ledva dokazem jednym hlasom rozpravat :)
btw. Futurama je tiez cool serial len skoda ze ju zrusili ... ten posledny film bol dobry ale do filmovej 90 minutovej podoby mi tento serial nesadol a ani asi sa nehodi ... Hold klasickej dvadsatminutovkee :) Ale som rad ze sa takto aspon Futurama vratila... (otazocka: neviete ci bude pokracovat futurama v serialovej podobe?)
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

mirak2 napísal:a musim povedat ze je to len radobyvtipne, vtipy tam su, ale mne vtipne nepridu
Dovolím si súhlasiť.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Zo zaciatku som ten serial nejako ignoroval, bol som zahladeny do Futuramy a myslel som, ze uz nic podobne nemoze byt. Ale v case nudy som si pozrel 2 casti prvej serie a hned na to som si zohnal vsetky DVD Family Guy. Neporovnaval by som to s Futuramou, tento serial ironizuje americky styl zivota a ich domacnosti, rodiny, atd - a to v dost drsnej forme. Z druhej strany by som to vsak neporovnaval so South Parkom, ten je ina kategoria, ja osobne ho nemusim vdaka fekalnemu humoru, ktory mi moc neimponuje...V kazdom pripade FG je skvely serial. hoci mam troska pocit, ze v poslednych seriach inklinuje k horsiemu a jeho kvalita klesa...
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

cedko napísal:nie len som chcel poukazat ze mam pred nim respekt, samozrejme aj pred tymi panmi co dabuju Futuramu, ... Ja ledva dokazem jednym hlasom rozpravat :)
btw. Futurama je tiez cool serial len skoda ze ju zrusili ... ten posledny film bol dobry ale do filmovej 90 minutovej podoby mi tento serial nesadol a ani asi sa nehodi ... Hold klasickej dvadsatminutovkee :) Ale som rad ze sa takto aspon Futurama vratila... (otazocka: neviete ci bude pokracovat futurama v serialovej podobe?)
ked sa natočia dalšie 4 filmy tak sa to potom rozdeli na časti a posklada sa z toho cela 6 serie, dalej neviem ci budu robiť siedmu..
wickerman
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa wickerman »

heh to aj naozaj existuje? v south parku si z toho robili srandu ale myslel som si ze to neni realny serial :D
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

najlepsi serial uple zo vsetkych :)
Napísať odpoveď