Najkrajší zvuk
-
dew6
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Budem sa tu cítiť ako totálny narcis, no mám rada svoj hlas a rada ho počúvam... (asi to bude tým, že my sa počujeme inak, ako nás počujú ostatní)
A vlastne aj rozhovor akvarijných rybičiek nie je zlý zvuk.....-skúste to počúvať tak hodinku...
Gitara vie vydávať úžasné zvuky . . . .
a aj môj priateľ keď začne parodovať pesničky....niekedy by si zaslúžil riadny aplause....

A vlastne aj rozhovor akvarijných rybičiek nie je zlý zvuk.....-skúste to počúvať tak hodinku...
Gitara vie vydávať úžasné zvuky . . . .
a aj môj priateľ keď začne parodovať pesničky....niekedy by si zaslúžil riadny aplause....
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
zvuk? najsamoblubenejsi? ... asi prijemne bublanie V8micky ... to je zvuk ktory polozi vacsinu chlapov na lopatky
... potom smiech, ale nie teatralny a sileny .. proste prirodzeny pekny smiech ... dalej mam rad zvuk praskania ohna, potiahnutia z cigarety, zvuk ked splechnete kvapky vody na nieco fakt rozpalene, zvuk chodze po snehu, BMW R 1200 GS Adventure, strelbu do vyfuku na WRCcku, je to divne ale hrozne sa mi paci zvuk starych 56k modemov, ked vytacali .. to bolo nieco skvele
...
... a zvuky ktore nenavidim .. uff tyhc je asi dost -> skripanie zubami, skrabanie po tabuli, taky ten charakteristicky prenikavy piskot brzd, taktiez zvuk rozmrdaneho prevodoveho ustrojenstva pri rozbehu, to debilne zvonenie v autobusoch, klasicke nokiacne zvonenia, hlavne smskove ... atd
... a zvuky ktore nenavidim .. uff tyhc je asi dost -> skripanie zubami, skrabanie po tabuli, taky ten charakteristicky prenikavy piskot brzd, taktiez zvuk rozmrdaneho prevodoveho ustrojenstva pri rozbehu, to debilne zvonenie v autobusoch, klasicke nokiacne zvonenia, hlavne smskove ... atd
Re: Najkrajší zvuk
Najkrajší zvuk je môjho priateľa,ked mi povie bobo :)cmuk