listocky na plochu

Informácie o software, ankety...
gulko200
Light Expert
Light Expert

listocky na plochu

Príspevok od používateľa gulko200 »

caute
hladam niaky soft na listocky,poznamky na plochu.....viem ze takych softov je kopec ale potrebujem taky ze ked stlacim win+d aby boli poznamky na ploche...lebo na plochu chodim iba tak...par som ich skusal ale vzdy ked som dal win+d tak na ploche neostali ani listocky....
sanyika
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: listocky na plochu

Príspevok od používateľa sanyika »

gulko200 napísal:caute
hladam niaky soft na listocky,poznamky na plochu.....viem ze takych softov je kopec ale potrebujem taky ze ked stlacim win+d aby boli poznamky na ploche...lebo na plochu chodim iba tak...par som ich skusal ale vzdy ked som dal win+d tak na ploche neostali ani listocky....
mojko ak stlacis win+d ti ukaze plochu...tzn...ze ti zminimalizuje uuuuuplne vsetko a ukaze plochu...takze taky nenajdes.... :D resp....wo win XP je taka funkcia ze mozes mat na ploche aktivne www stranky otvorene....ktore su sucastou plochy...jedine cez toto... :D
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Možno by to fungovalo s takým sidebarom ako má Vista.. a tam stiahnuť poznámkový widget.. určite sa dá zohnať aj pre XP.
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

sanyika napísal:mojko ak stlacis win+d ti ukaze plochu...tzn...ze ti zminimalizuje uuuuuplne vsetko a ukaze plochu...takze taky nenajdes.... :D resp....wo win XP je taka funkcia ze mozes mat na ploche aktivne www stranky otvorene....ktore su sucastou plochy...jedine cez toto... :D
sorry, ale trosku sa mylis - nie vsetky programy sa ti zminimalizuju ked stlacis win+d - napr QIP alebo DU meter sa nezminimalizuju :wink:
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

sanyika napísal:mojko ak stlacis win+d ti ukaze plochu...tzn...ze ti zminimalizuje uuuuuplne vsetko a ukaze plochu...takze taky nenajdes.... :D resp....wo win XP je taka funkcia ze mozes mat na ploche aktivne www stranky otvorene....ktore su sucastou plochy...jedine cez toto... :D
presne ako písal konyk87, nemusí to byť vždy tak ako píše.. ak by si to chcel spraviť sám, čo mu bráni nastaviť na zobrazenie formu práve skratku win+d? Tým pádom ju vlastne deaktivuje :wink:
Gadelat
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gadelat »

Hladaj u svojich oblubenych listockovych programov volbu "pin to desktop"
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Zrejme by som to riesil pomocou nejakeho vhodneho widgetu.
http://widgets.yahoo.com/
kupo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kupo »

ja na take nieco pouzivam Rainlendar, je to sice viacej kalendar ako listocky ale je tam aj "to do" list a funguje aj pri win+d
Napísať odpoveď