Mám menší problém, nedávno som kúpil notebook s vistou. Nainštaloval som cod2, crackol. SP ide v pohode ale akonáhle sa chcem prednúť do MP ("Program cod2mp_s.exe prestal pracovať") "zamrzne".
Ďakujem za pomoc.
ale no tak ľudkovia, predsa tu musí existovať niekto kto má kombináciu vista cod2 a hrá mp, napíšte ako ste riešili svoje problémy, lebo ja som už skúšal uja googla, ale vyhadzoval stránky v jazykoch ktorým nerozumiem. Pls HELP.
foboss napísal:ale no tak ľudkovia, predsa tu musí existovať niekto kto má kombináciu vista cod2 a hrá mp, napíšte ako ste riešili svoje problémy, lebo ja som už skúšal uja googla, ale vyhadzoval stránky v jazykoch ktorým nerozumiem. Pls HELP.
už som myslel že nenapíšeš
no thx za odkaz, ale google vyhadzuje väčšinou stránky v nemčine vo francúštine... no proste v jazykoch v ktorým nerozumiem. na nejakom nemeckom fóre sa mi podarilo rozlúštiť, že človek ktorý mal podobný problém, dal v1.3 (čo ja nechcem) alebo SP1 beta na vistu.
no proste žiadne riešenie vhodné pre mňa
for matasak: vistu mám origos, ale XP nie a notas, ktorý mám nebol "skúšaný" na xp. (to bolo písané na oficiálnej stránke)
seth82 napísal:mas nejake konkretne vyhrady voci Viste? Ak ano, tak sem s nimi, ak nie, taketo dristy si odpust...
vyhradi nie ale na notebook no neviem neni to moc dorby nápad tam davat vistu podla mna do notebooku to dosť výrazne spomaľuje ale to je iba moj názor nič viac.....
matasak napísal:vyhradi nie ale na notebook no neviem neni to moc dorby nápad tam davat vistu podla mna do notebooku to dosť výrazne spomaľuje ale to je iba moj názor nič viac.....
musíš tam mať vistu?
Skús si tam dať windows!
toto nevyzera moc ako nazor...ak s nou nemas skusenosti, tak radsej nepis. Na notasi s 1GB ram, s celeronom a Ati X200 bezi uplne plynule a v pohode. Nehovoriac o silnejsich strojoch.
seth82 napísal:toto nevyzera moc ako nazor...ak s nou nemas skusenosti, tak radsej nepis. Na notasi s 1GB ram, s celeronom a Ati X200 bezi uplne plynule a v pohode. Nehovoriac o silnejsich strojoch.
presne..mam 2GB DDR2, Athlon64 X2 a maka uplne super.... nevim co vsetci proti vistam maju..sice nejsu dokonale, maju chyby ale..
seth82 napísal:mas nejake konkretne vyhrady voci Viste? Ak ano, tak sem s nimi, ak nie, taketo dristy si odpust...
Asi takto to napisem VISTA nie je pre hraca ... je tam slabsi vykon PC ako pri XP (beriem PC napr. 2.5GHz, 1.5GB RAM dajme tomu 1950XT alebo 7900GT taky priemer)
S tym PC mas pod XP vyssi vykon ako vo VISTE ... samozrejme ak mas vykonny PC tak ty to je jedno a ak mas vykonnu VGA aj na DX10 mas BONUS ...
//inak je VISTA v pohode mam ju aj na PC aj na BOOKU
romerot napísal:Asi takto to napisem VISTA nie je pre hraca ... je tam slabsi vykon PC ako pri XP (beriem PC napr. 2.5GHz, 1.5GB RAM dajme tomu 1950XT alebo 7900GT taky priemer)
S tym PC mas pod XP vyssi vykon ako vo VISTE ... samozrejme ak mas vykonny PC tak ty to je jedno a ak mas vykonnu VGA aj na DX10 mas BONUS ...
//inak je VISTA v pohode mam ju aj na PC aj na BOOKU
to ze vista neslape rychlejsie na pomalsich pc ako xp je hadam logicke, to iste svojho casu robilo XP vs. 2000/ME/98, takze sa nie je comu cudovat. A odvodzovat z toho, ze vista nie je pre hraca je totalne divne, kedze za fakt hracov povazujem ludi, ktori maju na to adekvatne stroje...A vykonnostny rozdiel na pc, ktory si sem uviedol v pripade vista vs. XP je fakt minimalny. Viem pretoze podobny mam.
seth82 napísal:toto nevyzera moc ako nazor...ak s nou nemas skusenosti, tak radsej nepis. Na notasi s 1GB ram, s celeronom a Ati X200 bezi uplne plynule a v pohode. Nehovoriac o silnejsich strojoch.
Ja som videl tu plynulost uz neraz v robote na Asuse s dvojjadrom a 1GB pamati. Pfuj a este raz pfuj
tak objavil niekto niečo nové? mne sa to podarilo rozbehať, ale len tak že odpojím Realtek Audio pomocou správca zariadenia.
má niekto nejakú inú metódu?