Filipito napísal:ja by som kupil minimalne 450W Fortron u nas ho predavaju za neakych 700-800 sk co neni az tak moc
urcite minimalne...na ten PC staci aj 350 W zdroj uplne aj s rezervou..ale 300 W by mozno este zvladlo..sak skus napojit a ked nepojde tak za 500 korun kupis aj nejaky eurocase 400 W
pani a damy ide mi to.Len som nevedel ci mam zapojit obi dva vyvody na zdroj alebo zapojit len jeden.Dal som len jeden a zatial to ide....(kto ma tuto grafiku tak vie voco gou)
to ty si sa pytal nieco ine ale sk nevadi..sak ku grafike si dostal ze 4 pin na 6 pin co ide do graifky..a tam by si mal mat asi 2 rozdielne 4 pin..a zalezi na tebe ktory ti bude pasovat
kotlas666 napísal:pani a damy ide mi to.Len som nevedel ci mam zapojit obi dva vyvody na zdroj alebo zapojit len jeden.Dal som len jeden a zatial to ide....(kto ma tuto grafiku tak vie voco gou)
Len dokedy Je az zarazajuce, ze kolko penazi sa pomina na vykonne procaky, "multi" jadrove, vykonne grafiky. Ale na zdroj dat 1000 ci 1500, to radsej do kolena vrtat. Holt, sak ono kazdy na to sam pride, ked sa mu to odkuri a potom tu bude nariekat.
juslik napísal:to ty si sa pytal nieco ine ale sk nevadi..sak ku grafike si dostal ze 4 pin na 6 pin co ide do graifky..a tam by si mal mat asi 2 rozdielne 4 pin..a zalezi na tebe ktory ti bude pasovat
no ale oni su rovnake je to jeden konektor ktory sa zapoji do karty a odtial idu 3 a 3 kable rovnakej farby a rovnakeho vystupu na stavicku....no neva zatial mi to facha....dikes bratia v kristu...
Aby tu bolo jasno taketo nieco ma doma tam kde je sipka tam je privod ener. mas to tam zapojene dufam ... ak hej a ide ti to tak je dobre ale do buducna uz nerataj s vacsim ugradom ... das tam vykonnejsi CPU alebo viac diskov a zdroj nebude stacit cize aj tak raz ten zdroj musis kupit