Green Street Hooligans (Eliah Wood)

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Tomasito
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Tomasito »

Diller_16 napísal:prekvapilo ma ako vela dokazu zniest...
Presne ta ista "malickost" prekvapila aj mna. Celkovo som mal vsak z filmu dobry dojem, a to napriek obavam z Froda Bolsona.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

vyborny film..nebol to dokumentarny film cize nezrovnalosti bez problemov odignorujem :) neviem co mate proti elijahovi, to ako by mal prestat hrat teraz?mne tam vobec nevadil a myslim si, ze k postave aku hral sa hodil skvele(a mozno to je tym, ze pana prstenov a podobne nezmysly nesledujem)a ku komu inemu by sa hodilo toto?
... you see the first punch he threw?
Yeah.
Little bit on the feminine side.
What?
A bit gay. A little bit gay.
:P bitky skvele-reziserka zena..odporucam pozriet si bonusy..a ak by ste chceli este vacsiu psychiatriu pozrite si film:
i.d.(1995)
Pre mna Green Street:8/10 :wink:
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

co sa tyka bitiek a brutality je omnoho lepsia alternativa oproti bitkarovi Frodovi novy film Rise of the footsoldier. Zo zaciatku je tam dokonca aj futbal :)
Chcelo by to hlavne aspon eng titule, lebo z tej britskej anglictiny rozumiem akurat tak fucking cunt :D
ale aj tak sa to dalo kuknut, vela zaujimavych situacii, niekedy som musel az zavret oci.
Chcel by som to pozret este raz, len neviem, ci sa niekto podujme na tie titulky. Su len spanielske a z nich automaticky preklad do eng, ale to dat do formy...robota pre otroka :?
l0f4s3
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa l0f4s3 »

Footbal Factory
...................................

Frodo je vyyypic,green street hooligans som videl, ale to je rozpravka.nehovorim bitky a podobne veci su fajn,ale tie ostatne prdy okolo toho.typicka naivna sracka,dojde chlapec,ktory bol nepravom vyluceny z univerzity v USA do Anglie a tam si vybije zlost na chuliganoch z celych ostrovo,vsetko to samozrejme prezije a stane sa hrdinom.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Holubar napísal:co sa tyka bitiek a brutality je omnoho lepsia alternativa oproti bitkarovi Frodovi novy film Rise of the footsoldier. Zo zaciatku je tam dokonca aj futbal :)
Chcelo by to hlavne aspon eng titule, lebo z tej britskej anglictiny rozumiem akurat tak fucking cunt :D
ale aj tak sa to dalo kuknut, vela zaujimavych situacii, niekedy som musel az zavret oci.
Chcel by som to pozret este raz, len neviem, ci sa niekto podujme na tie titulky. Su len spanielske a z nich automaticky preklad do eng, ale to dat do formy...robota pre otroka :?
dakujem za tip!hned sa do toho idem pustit :)(inac nejake titulky som nasiel tak dufam, ze to pojde, osobne mam problem jedine pri takychto filmoch aj ked s jednym takym chuliganom som mal cest pracovat, takze som si trosku zvykol) lofas co si chcel povedat tym football factory?ako som cital v nejakej recenzii, football factory je oproti GS girly movie :D
l0f4s3
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa l0f4s3 »

Key5ers0ze napísal:dakujem za tip!hned sa do toho idem pustit :)(inac nejake titulky som nasiel tak dufam, ze to pojde, osobne mam problem jedine pri takychto filmoch aj ked s jednym takym chuliganom som mal cest pracovat, takze som si trosku zvykol) lofas co si chcel povedat tym football factory?ako som cital v nejakej recenzii, football factory je oproti GS girly movie :D
lofas si ty sam potom

napriklad aj toto co som sa docital v komentaroch pri jednom s videi na youtube o tychto filmoch
The diffrence between the millwall cast in GS and the MILLWALL cast in FF is that the Millwall cast in GS is a bunch of Actors and the FF Millwall is the actuall Millwall firm.. watch the making of the movie and you will see that all the hooligans in FF are real heads and not actors.. except for the main cast.. Danny Dyer and so on. The rest are Real Top boys from Real Firms. GS is fake as fuck Hollywood Bollocks and Frodo as American hooligan in England is fucking stupied.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

oj, a ty si este stale myslis, ze to je dokumentarny film? :P :lol: tych "nepresnosti" je tam brutalne vela(a nemusim citat komenty, aby som to videl) :wink: btw. ake filmy pozeras ty ak nie americke? islandske alternativne? :wink:
belo15
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa belo15 »

myslim ze to bol pohodovy film..dalo sa to kuknut :)
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

Stenky napísal:to uz ako koli LOTR filmu nemoze hrat nikde inde hej? On sa vola Elijah Wood, nie Frodo, nie Hobbit (skatulky a predsudky su zleee, vsak).....Tento film je celkom dobry, mne sa pacil.
presne tak pripajam sa , preco by nemohol hrat v tom filme , mne sa do toho filmu hodil a hral vyborne. bodka.
doher
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa doher »

dobry film, ale so skutocnostou ma pramalo spolocne. take banality, ze by cakal na pomstu 10 rokov a podobne. mne sa pacil a Frodo podal dobry vykon, ale Charlie Hunnam bol lepsi. scenar bol slusny a dufam, ze sa nedockame pokracovania, lebo sa skoncil ako mal.

78% :wink:
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

matko888 napísal:presne tak pripajam sa , preco by nemohol hrat v tom filme , mne sa do toho filmu hodil a hral vyborne. bodka.
ale ked mne ho strasne pripominal hlasom ;) a samozrejme trochu aj vyzorom... inak sa mi football factory paci viac ako GSH, vo vsetkych smeroch lepsi film
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

Steju napísal:ale ked mne ho strasne pripominal hlasom ;) a samozrejme trochu aj vyzorom... inak sa mi football factory paci viac ako GSH, vo vsetkych smeroch lepsi film
zo zaciatku troska aj mne , ale potom som sa na to uz vykaslal a nebral som ho ako Froda a myslim ze mu ta rola sadla. inak Football factory som aj ja videl a bolo to tiez dobre
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

ja som to videl minuli rok alebo predminuly ani neviem presne bolo to ale v kine z titulazov a podla mojho to bol usper film vazne a za to ze hral froda tak co uz ja pana prstenou a harryho potera nenavidim takze neviem ani ako tam vyzeral takze mne sa to nejako neprieci s tymi rolamy ale inak super film naozaj
Napísať odpoveď