LCD a vypalene pixely

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
tomasmate
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa tomasmate »

Acer Al1715 a ziaden vypaleny pixel,mam ho asi rok
juslik
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa juslik »

LG 19" Flatron L1953TR - 0 vypalenych pixelov
vojtk
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa vojtk »

mam takeho shita....neovo 17".....ale rok a pol bezi bezchybne 0 vypalenych pixelov-asi mam stastie
verreaux
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa verreaux »

Vcera som si konecne kupil Samsung 206BW 20" a hned ako som ho zapol tak som zbadal 1 vypaleny zeleny pixel. So zarukou zrejme nepochodim to viem lebo to by ich muselo byt viac. Neviete nieco poradit? Asi nie co?
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

verreaux napísal:Vcera som si konecne kupil Samsung 206BW 20" a hned ako som ho zapol tak som zbadal 1 vypaleny zeleny pixel. So zarukou zrejme nepochodim to viem lebo to by ich muselo byt viac. Neviete nieco poradit? Asi nie co?
Mne sa raz objavil na modro svietiaci pixel, velmi neprijemne :D Skus poklepat parkrat nan prstom, mne totiz potom uz zmizol ako mavnutim carovneho prutika. Ak to ale nepomoze, tak je tu este moznost nepouzivat ten pixel. Pozrem sa po tom programe, on ho uplne vypne, takze aspon nehrozi, ze ti bude svietit na cerveno, ci modro a to je potom vazne velmi zle na takom niecom robit. Tu som ti nasiel jeden navod, ono ich na google najdes neurokom, ale tento vyzera celkom fajn : http://www.instructables.com/id/Fix-a-s ... D-monitor/
PeterCA
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PeterCA »

HP Pavilion w2207v mam ho cca 4 mesiace cena 11 tis sk... uz ma zasebou 1070 hodin... spokojnost :wink:

samozrejme zatial ziadny vypaleny pixel :)
Kevko
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kevko »

M4jk1:-) napísal:a to sa robi iba na LCD ci aj na CRT ?
nazdar nie to sa robí iba na LCDckach
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

moj-LG 22" LCD L227WT-PF 2 tyzdne 10h denne zatim nic (garancia 30000hod bez vypaleneho pixela)

otec-ACER 17" LCD AL1717F asi pol roka boli 2 vypalene ale jeden som opravil ze som masiroval prstom obraz aby sa krystal zase zacal otacat a pomohlo kupodivu :lol:
j@ro
Star
Star

Príspevok od používateľa j@ro »

19" LCD Acer AL1917WAsD ................................... 3 mesiace - 0 vypálených pixelov

notebook HP nx7400 15,4 " LCD..................................... 2 roky - 0 vypálených pixelov
Prílohy
AL1917WAsD-sni.jpg
branoo8
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa branoo8 »

LG FLATRON l1750b 17 palcovy - 3 roky a ziadny vypaleny pixel. :)
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Samsung 215TW, 0 vadnych. Cena 15k, vyrobeny v januari 2007. Uhlopriecka 21", rozlisenie teda 1680*1050

btw k tym vadnym.. vraj to pomaha, no nemal som moznost oskusat sam, avsak jeden zo zakaznikov mi prezradil ze mu to pomohlo (ostatni co som im o tom povedal sa mi uz neozvali tak nwm ale snad...) .. ak je vadny pixel, skuste ho tak s mierou premasirovat... niekedy len nie je dosadnuty.

Inac s vadnym pixelom som sa pekne davno nestretol uz.
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

KoCi napísal:... vraj to pomaha, no nemal som moznost oskusat sam, avsak jeden zo zakaznikov mi prezradil ze mu to pomohlo (ostatni co som im o tom povedal sa mi uz neozvali tak nwm ale snad...) .. ak je vadny pixel, skuste ho tak s mierou premasirovat... niekedy len nie je dosadnuty...
pomahat by to malo MP4-22 o tom pisal par prispevkop vysie
verreaux
Light Professional
Light Professional

pato83 napísal:Mne sa raz objavil na modro svietiaci pixel, velmi neprijemne :D Skus poklepat parkrat nan prstom, mne totiz potom uz zmizol ako mavnutim carovneho prutika. Ak to ale nepomoze, tak je tu este moznost nepouzivat ten pixel. Pozrem sa po tom programe, on ho uplne vypne, takze aspon nehrozi, ze ti bude svietit na cerveno, ci modro a to je potom vazne velmi zle na takom niecom robit. Tu som ti nasiel jeden navod, ono ich na google najdes neurokom, ale tento vyzera celkom fajn : http://www.instructables.com/id/Fix-a-s ... D-monitor/
Ak by si nasiel ten program, ktory by mi ho vypol tak by to bolo fajn. Inak diky aspon za toto
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Ja som to len dakde cital, ze to mozne je. Ale ako sa vola ten program, neviem, ak na nieco pridem, tak to sem istotne dam. Ale mozno by si sa mohol zatial vyhrat s tymito programamy, kazdy jeden ti moze pomoct zbavit sa to vadneho pixelu:
http://lcd-monitors-fix.ws43.com/lcd-re ... tware.html
http://sourceforge.net/projects/stucksweep
http://www.jscreenfix.com/
Zatial aspon takto, niektore testy by mali ist aj niekolko hodin takze, ked sa nic nezmeni za 5 minut, tak to neznamena, ze je to neliecitelne :)
verreaux
Light Professional
Light Professional

jscreenfix mi bezal na monitore celu noc a zatial to nepomohlo :(
havrann
Expert
Expert

Príspevok od používateľa havrann »

NEC AccuSync LCD92VM 19 palc , 2 a pol roka - 0 vadnych pixelov/subpixelov
gumb4ll
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa gumb4ll »

1. philips 190S, 19palcovy mam ho asi 7 mesiacov a 0 vypalenych pixelov
2. philips 170C6FS/00 17palcovy mal som ho pred cca rokom (teraz ho ma mama v robote) tiez ma 0 vypalenych pixlov
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

2 roky starý Neovo F-417, bez problému :)
nucli
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa nucli »

EIZO 17 ", po cca 4 mesiacoch vypaleny sub-pixel, co ma velmi sklamalo, nakolko ta placka stala 13 000 ... :cry:
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

EIZO 17" S1731 - 11 mesiacov - 1580hod nabehaných ... 1 čierny pixel od výroby (našťastie v rohu, kde sa akúrat prelína windowsácka lišta s plochou, takže ho ani nevidno).. tiež som bol sklamaný, lebo predchádzajúce EIZO má ešte stále 0 bodov.

Inak v Prahe je vraj špecializovaná predajňa EIZO a ked Vám ho zašlú domov a zbadáte chybný pixel, tak Vám ho hneď vymenia. Škoda, že na Slovensku nemá EIZO väčšiu podporu. :( Mám pocit, že na Slovensko sa dostávajú EIZO monitory len s vypálenými bodmi, ktoré nechcú inde.. :(
Napísať odpoveď