Najoblúbenejšie lyžiarske strediská
sa ti cudujem ze si vobec premyslal nad donovalmi, uz vobec nie ist tam...vsak to je ista samovrazda, zahradiste nic moc, kopec ludi, hlavne madarskej narodnosti...nova hola, o dost lepsi kopec, ale aj tak kopec ludi a ja nemienim zaplatit celodenny listok a spustim sa 6 kratkukiak napísal:juj ludia, nemohli ste napisat, ze nie nechod tam?:D
Ako dobre je, ale snehu este malo..
Moje fisherky to nerozchodili.. mozem ich vyje*** von oknom.
antidonovaly!
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Nova Hola. Jedna jazda urobena za 15minut.Pricom sa dalo aj za 10, ale cakal som na kamarata, kym si pozapinal snowboard a pribezne zastavoval, bal som sa ze sa zabije:). Ja ten kopec proste milujemviolator napísal:sa ti cudujem ze si vobec premyslal nad donovalmi, uz vobec nie ist tam...vsak to je ista samovrazda, zahradiste nic moc, kopec ludi, hlavne madarskej narodnosti...nova hola, o dost lepsi kopec, ale aj tak kopec ludi a ja nemienim zaplatit celodenny listok a spustim sa 6 krat
antidonovaly!
Ano som svina, predbiehol som sa ako dalo. a co?:D
Súhlasim NOVA HOLA je najlepsia hlavne ta lanovka...ta tak dobre padne po zjazdne dole....Ako rit na serbelNova Hola. Jedna jazda urobena za 15minut.Pricom sa dalo aj za 10, ale cakal som na kamarata, kym si pozapinal snowboard a pribezne zastavoval, bal som sa ze sa zabije:). Ja ten kopec proste milujem Smile . Listok 500sk od 11hod. Mali sme doma poukazy relaxpass.
Ano som svina, predbiehol som sa ako dalo. a co?Very Happy
-
Elpokoloko
Zablokovaný
-
aquafresh1
Star
-
MP4-27
Guru wannabe
mno je to asi o cca polovicu mensie nez Chopok ale zalyzovat si tam urcite zalyzujes...Tomasko napísal:ja chcem ist s frajerkou a zjazdovky su ake? nebol som tam, este...
inak ked si este nebol tak si kukni Semmering sa deli na tieto kopce
Stuhleck http://sk.bergfex.com/semmering-stuhleck/ listok € 32
Hirschenkogel http://sk.bergfex.com/semmering-hirschenkogel/ € 29,50
-
Tomasko
Guru wannabe
ale vlakmi hej,skypej napísal:tak hore na chopok nemas este potiahnutu lanovku .. zo severu ..
Strediská CHOPOK SEVER a CHOPOK JUH sú od roku 2007 opäť prepojené 2 novými vlekmi - jeden zo severnej a jeden z južnej strany. Preto už v súčasnosti môžeme hovoriť o JEDNOM STREDISKU, ktoré poskytuje lyžiarom spolu takmer 34 km lyžiarskych trás.
a Digital: valca? tam sa neplati zvlast za sedacku a vleky?