Zdravim, mam takyto problemik na LCD TV http://www.orava.info/fkh/?cls=stoitem&stiid=24680 ma to vstup HDMI a chcel by som sa spytat akoby som to mohol vyuzit? V navode sa pise ze treba nato HD prijmac aby som to mohol kukat cez satelit. Chcel by som sa teda spytat kolko stoja take HD prijmace? Musim mat od paraboly do prijmaca vedeni daky specialny kabel ked chcem mat HDMI alebo staci koaxial? Teraz mam obycajne cez analogovy kabel zapojeny a chcel by som to HDMI ... dikes
chrono napísal:Mohol by si ten TV prepojiť prípadne aj s PC (ak máš lepšiu grafickú kartu, ktorá má HDMI výstup, v najhoršom prípade postačí aj DVI výstup).
nie v najhorsom, uplne staci:) kupis kabel dvi-hdmi a prepojis tv, potom bez straty kvality pouzivas TV ako monitor - teda bezproblemove pozeranie hd obsahu a pod.
HDMI je rýchlejší a teda by mal podporovať väčšie rozlíšenie (DVI sa pri HDMI používa iba v normálnom móde a nie dual). Ale pravdepodobne to až tak veľký problém nebude.
chrono napísal:HDMI je rýchlejší a teda by mal podporovať väčšie rozlíšenie (DVI sa pri HDMI používa iba v normálnom móde a nie dual). Ale pravdepodobne to až tak veľký problém nebude.