Ako otestujem HDD Sata2?
Doska mi to podporuje sata2 aj to mam zapojene len akosik sa mi nepozdava Bios bo mam aj dual channel na Ram (2x512MB)a ako ju dam tak ju dam ale stale mi ukazuje single...A ten HDD prenos napr. medzi adresarama by malo byt troska vecsie ako 30MB/s alebo sa mylim?
Moze to byt aj zle nastaveny Bios?
Test HDD...(problem Bios?)
-
PeterCA
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Test HDD...(problem Bios?)
neviem co mas za MB ale mne to robilo tiez z ramkami co tebe...
ale chyba bola na mojej strane
sloty su usporiadane: A1,A2 a B1,B2
aby si mal DCH tak daj ramky do A1 a B1?.. ak sa nemylim
niesom si uz 100% isty a neche sa mi to rozoberat
fakt to neviem 100% ale viem ze mam obsdeny slot 1 a 3.. druhy a stvrty je volny a mam uz DCH
ale chyba bola na mojej strane
aby si mal DCH tak daj ramky do A1 a B1?.. ak sa nemylim
fakt to neviem 100% ale viem ze mam obsdeny slot 1 a 3.. druhy a stvrty je volny a mam uz DCH
Tak som to presne mal ale nic.Pri starte mam v knihe pisane ze ak mam DCH tak sa mi to tam citatelne ukaze ale ani h.vno.....kvetacik napísal:neviem co mas za MB ale mne to robilo tiez z ramkami co tebe...
ale chyba bola na mojej strane![]()
aby si mal DCH tak daj ramky do A1 a B1?.. ak sa nemylimniesom si uz 100% isty a neche sa mi to rozoberat
-
PeterCA
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
pocuj aku mas MB? co tak napisat presny typkotlas666 napísal:Tak som to presne mal ale nic.Pri starte mam v knihe pisane ze ak mam DCH tak sa mi to tam citatelne ukaze ale ani h.vno.....