A ak by to tak robil kazdy tak Anarchia by bolo velmi slabe slovo na to co by sa tu dialo, tak sa zobud pretoze zijes v pravnom state!whitek napísal:
dodrzujem len tie ktore sa mi zdaju spravne a potrebne
Skinheads
izrael vs. palestina je dalsi dokaz ze NASILIE NIKDY NIC NEVYRIESImasterrr napísal:Jo ze juden tam biju tych ubohych arabov nikoho netrapi![]()
Jakob14 - co ty tu ?
navzajom sa zabijaju a nema to konca
len co sa to zacalo riesit diplomaticky taq sa to troxu upokojilo, zda sa ze to ide dobrym smerom, dufam ze im to vydrzi...
inaq ubohi arabi... ...musia posielat zeny a deti s plastickou trhavinou zmiesanou s klincami aby sa odpalili na preplnenej ulici... fakt hnusne od "juden"
Nerozumies tomu. Ja mam arabov na haku ale na ich mieste by som robil to iste. 2000 rokov na tom uzemi zili arabi, lenze sionistami ovladana Britania im (zidom) zabezpecila ten ich stat a hned ako prisli zacali vytlacat arabov z ich uzemi. Juden nemaju na tu zem ziadne pravo, dokonca ani ich predkovia (vacsina) odtial nepochadzaju!! To ze maju podporu z najvacsej kolonie Izraela (USA) je uz zas ina vec...ViRuS napísal: izrael vs. palestina je dalsi dokaz ze NASILIE NIKDY NIC NEVYRIESI![]()
navzajom sa zabijaju a nema to konca
len co sa to zacalo riesit diplomaticky taq sa to troxu upokojilo, zda sa ze to ide dobrym smerom, dufam ze im to vydrzi...
inaq ubohi arabi... ...musia posielat zeny a deti s plastickou trhavinou zmiesanou s klincami aby sa odpalili na preplnenej ulici... fakt hnusne od "juden"
kludne si to mozme vydiskutovat aj medzi 4mi ocami ja nemam strach pred ludmi ako si ty... na druhej strane ta chapem mas to tazke..pohybovat sa po miestach kde ti moze fetak mierit na hlavu zbranov nie je prijemne ...whitek napísal: riesi sa to uz inak. vies na vyssej urovni zamena politicka.
ked sme pri tom strielani tak vcera som bol vonka a jeden fetak mi dal ku hlave pistol tak ak ma chces nasrat tak len povec mozme si to niekedy vybavit. ked fetak ma bude ohrozovat zbranou tak sa to moue aj vymenit.
be treading a fine line man !
....dnes som pochopil akych ludi vyuzivaju velky recnici...
ViRuS napísal: demokracia neznamena "rob si co xces"
si najprv ujasni pojmy
BTW vies co to znamena pravny, demokraticky a suverenny?,
ja viem co demokracia ty lol. a jediny stat ktory sa da povazovat za demokraticky je USA.
tam si kazdy moze povedat co chce bez toho aby mali dake problemy a niesu tam ziadne obmedzenia.
zato pre vas je demokraticka krajina asi Holandsko nie?
ved sa tam moze hulit trava tak ber nohy na plecia pa pa.
Spoty napísal: kludne si to mozme vydiskutovat aj medzi 4mi ocami ja nemam strach pred ludmi ako si ty... na druhej strane ta chapem mas to tazke..pohybovat sa po miestach kde ti moze fetak mierit na hlavu zbranov nie je prijemne ...
be treading a fine line man !
....dnes som pochopil akych ludi vyuzivaju velky recnici...
nemas ani sajnu co je tazke. fetaci vedia ze co na nas pouziju sa im dva krat vrati a len teraz to bude tazke a nech si to skusaju koko chcu lebo ja sa smrti nebojim a viem ze zomrem spokojny sam zo sebou.
to si cital na internete? alebo ti to povedal nejaky z tvojix fiirerov?whitek napísal:nemas ani sajnu co je tazke. fetaci vedia ze co na nas pouziju sa im dva krat vrati a len teraz to bude tazke a nech si to skusaju koko chcu lebo ja sa smrti nebojim a viem ze zomrem spokojny sam zo sebou.
USA?? demokraticky?? asi pozeras vela TV, step by step (taxa to vola, nie?) a pod. serialy ci filmy
Spoty napísal:brdo whitek ty mas naozaj az prilis anarchisticke reci.... chcem ti povedat len tolko, ze ta chapem a som si isty, ze keby si stravil so mnou nijaky cas zmenil by si nazor z nasilia na diplomaciu.... aj ked teraz to asi neprijmes a odmietnes..... dufam, ze sa budes mat dobre.
nemyslim ze by som mal anarchisticke reci skor naopak ale ten kto sa do SKINHEADS nevizna to tak chape.Ja nie som dplomat a ani nikdy nebudem. a dik ja dufam ze sa tiez budes mat dobre a ze raz to pochopis ked SKINHEADS bude potrebny ako nikdy predtym.
ViRuS napísal: to si cital na internete? alebo ti to povedal nejaky z tvojix fiirerov?
USA?? demokraticky?? asi pozeras vela TV, step by step (taxa to vola, nie?) a pod. serialy ci filmy
mas pravdu pozeral som vela TV ale vela dokumentov napr.
SECRET HISTORY --NAZI AMERICA--ARYAN NATION ze co sa deje v USA.
tak zas vela nemudruj ako vzdy aj tak ko*ot vies len sa robis mudrym.
akoze narod - cim viac ma nackov - tym viac je demokraticky?whitek napísal:
mas pravdu pozeral som vela TV ale vela dokumentov napr.
SECRET HISTORY --NAZI AMERICA--ARYAN NATION ze co sa deje v USA.
tak zas vela nemudruj ako vzdy aj tak kok**** vies len sa robis mudrym.
som vravel ze nexapes pojmy, alebo...
inaq neviem kto tu "ko*ot vie"
nieco o tom viem
Mna uz jeden Skinhead zmlatil a co no zijem ale su to ko****