mam ubuntu 7.10 ...
DSL od T-Comu
-
Dye
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
DSL od T-Comu
ahojte potrebujem rozbehnut DSL na ubuntu ale som uplna lama v linuxe a skusal som uz vsetko mozne ale nefim si rady proste nerozumim sa dotoho co som cital uz vseliake podobne veci ale fakt nefim co stym
mam ubuntu 7.10 ...
pls poradte 
mam ubuntu 7.10 ...
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
ja mam na ubuntu a fedore odskusane pripojenie cez kabel a ide bez problemov a dokonca bez nastavovania, ak nemas staticku ip, vsetko je defaultne na auto. ak chces wifi tak to ide iba o pripojenie na AP, ale s tym skusenosti nemam.....Key5ers0ze napísal:no to by aj mna zaujimalo, planujem si nejaky ten linux supnut(nieco na zaciatok), mam dsl od t-comu a router vigor 2700vgst, takze by ma zaujimalo ci sa to da rozbehnut a aku distribuciu by ste mi poradili.
-
.:M4jco:.
Medium Star
Na začiatok by som ti poradil Linux Ubuntu teraz je najnovšia verzia tuším Gutsy gibbon alebo poprípade staršiu verziu Linux Feisty DownKey5ers0ze napísal:no to by aj mna zaujimalo, planujem si nejaky ten linux supnut(nieco na zaciatok), mam dsl od t-comu a router vigor 2700vgst, takze by ma zaujimalo ci sa to da rozbehnut a aku distribuciu by ste mi poradili.
Sám používam druhu variantu a mal som ten modem čo ty a všetko išlo hned zozačiatku,už počas inštalácie som mohol behať po nete.
Hádam som ti poradil