F.A. Premier league

O športe...
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

no ja osobne dufam, ze nie :) verim, ze Arsenal to dotiahne do uspesneho konca, vidim to na tuhy boj do posledneho kola z mufc(a titul doprajem aj mufc, ale jedine v pripade, ze to bude boj az do posledneho kola-nech sa je na co pozerat)tretie miesto aj ked nerad-chelsea, stvrte miesto-po tom co som cez vikend videl everton, verim, ze to na tu ligu majstrov potiahne-uz len preto, aby o nom stale anglicki novinari nepisali, ze je to team looserov:)

zvysok tabulky vidim takto:
5.Liverpool(horko-tazko)maju formu ako sa vyspia, velmi nepredvidatelne imo
6.Villa
7.Portsmouth
8.man city
9.West Ham
10.tottenham
11.blackburn
12.reading
13.newcastle
14.bolton
15.birmingham
16.borough
17.fulham
18.wigan
19.sunderland
20.derby
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

manchester dnska s prehladom , zaujala remiza chelsea az osem golov 4:4
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

No Chelsea, uz to bude mat taske s tym dohananim. A hlavne ked im na Africke majstrovstva odijde dost klucovych hracov
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spike97 »

Počas Afrického pohára môže MANU prevzať 1. miesto v tabulke,ked to nevyužije,tak si trúfam povedať že to Arsenal dotiahne do konca :D
kubodinho
Professional
Professional

spike97 napísal:Počas Afrického pohára môže MANU prevzať 1. miesto v tabulke,ked to nevyužije,tak si trúfam povedať že to Arsenal dotiahne do konca :D
aj podla mna bude africky pohar jedno s klucovich casto sezony edit/: manchester utd sa dostal na prvu pricku , zapas portsmouth - arsenal skoncil 0:0
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

teraz musi united to udrziavat vyhravat zapasy a dolezity zapas bude United vs Arsenal a united by mohlo vyuzit domace prostredie
l0f4s3
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa l0f4s3 »

spike97 napísal:Počas Afrického pohára môže MANU prevzať 1. miesto v tabulke,ked to nevyužije,tak si trúfam povedať že to Arsenal dotiahne do konca :D
prevzali ho vcera
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spike97 »

Pochvala pre Portsmouth :) podla mňa podali vynikajúci výkon hlavne v obrane,aj ked od Arsenalu som očakával väčšie úsilie a nápor.

lof4s3: ked nepovieš tak neviem :P ,ale si to MANU zaslúži.Podáva velmi dobré výkony.

Peky05: neverím,že by tu rozhodovalo len ten zápas,čo bude hrať doma ManU.
matko888 napísal:aj podla mna bude africky pohar jedno s klucovich casto sezony edit/: manchester utd sa dostal na prvu pricku , zapas portsmouth - arsenal skoncil 0:0
Dúfam,že sa ešte poradie bude meniť,a dotiahnu sa na nich aj iné tímy,aby to bolo zaujímavejšie.
IZZi-BA
Star
Star

Príspevok od používateľa IZZi-BA »

Som strasne rad ze Manchester je prvy ved to bolo suverenne vitazstvo a Cristiano este k tomu gol a aky oooooooo klobuk dole najlepsi strelec a este zaloznik a je vidiet aj to ze Saha dostava malo sanci a co spravil vcera hral podla mna s velkym pokojom a hral dost dobre Rooney hral ako vzdy ziadny suboj nevypustil ziadna lopta nebola stratena ako som to aj davnejsie pisal titul zostane na Old Trafford

Musim este pochvalit aj Liverpool hrali sice proti derby ale najtazsie su zapasi kde sa od vas necaka nic ine ako vitazstvo a Torres zase gol tak tato kupa sa fakt vydarila a kto iny mal rozhodnut o vitazstve ako kapitan fakt pekne

Nevidel som zapas Chelsea ale to mohol byt tiez slusny zapas riadna prestrelka a este aj par Cervenych karat

No a Arsenal skoda tam Rosicky a Gallas mohli dat ale aj Benjany mohol ten najazd premenit
kali520
Darca
Darca

Myslim si ze o titule budu rozhodovat zapasy vonku. Arsenal vcera nehrali zle ale zase to tiez nebola ta ich klasicka hra. A vsimam si ze vonku takto hraju uz dlhsie. Kdezto Manchester je momentalne vonku suverenny.

A chelsea pretihala svoju domacu neporazitelnost na 72 zapasov (si uz ani nepamatam kedy doma prehrali, uz to bude dobre 4 roky). Aspon vidiet aka snaha tam je.
kubodinho
Professional
Professional

kali520 napísal:Myslim si ze o titule budu rozhodovat zapasy vonku. Arsenal vcera nehrali zle ale zase to tiez nebola ta ich klasicka hra. A vsimam si ze vonku takto hraju uz dlhsie. Kdezto Manchester je momentalne vonku suverenny.

A chelsea pretihala svoju domacu neporazitelnost na 72 zapasov (si uz ani nepamatam kedy doma prehrali, uz to bude dobre 4 roky). Aspon vidiet aka snaha tam je.
mne sa zda az neuveritelne ked niake muzstvo tak dlho drzi niaku seriu
kali520
Darca
Darca

No ja teraz lovim v pameti ci sa vobec nejakemu muzstvu takato seria podarila dosiahnut. Viem ze muzstvo Ac Turin vo svojeje najvacsej slave v 40 rokoch tiez urobili velku seriu domacich zapasov bez prehry, a tusim to vychadzalo prave na tie 4 roky, ale neviem kolko zapasov to bolo.
IZZi-BA
Star
Star

chelsea ta seria skonci ked pride na Stamford Bridge Manchester
skonci to 0:1
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

no to dufam ale podla mna Manchester mi vychadza ako jediny super ktory moze vyhrat v Chealse
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

Chelsea nezasluzene, neregulerny gol..newcastle bol velmi dobrym superom..skoda toho :(
to co vystrajal Dimitar Berbatov :shock: myslim, ze Martin Jol moze lutovat, ze ho nedaval hrat, mozno mohol byt manazerom Spurs doteraz :P
k WHU a MUFC-si dovolim len napisat: I´m forever blowing bubbles!!! :P
villa potesila, portsmouth sklamal, uz len dufam, ze Gunners aspon bod zoberu, everton je velmi dobrym superom :)

edit/ :D ja som vedel,ze sa Eduardo chyti!!!! :smt039
edit2/ do prdele aj s Bend(tn)erom..jak male decko :(
edit3/ pevne dufam, ze si to manu uzil :P
let´s go fokin mental :)
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

dnes ma united sklamal strasna porazka :(
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Nooo, tak prehra Manchestru je dnes dobre prekvapenie. Pozeral som zapas Chelsea, hoci som cast zapasu prespal, aspon som to teda pocuval a bolo sa na co divat, tych sanci bol dostatok. Chelsea vyhrala so stastim, ale kedze je to moj oblubeny klub aj s Arsenalom v anglickej lige, tak som rad aj za take vitazstvo.
J.O.S.E
King
King

správa

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Mňa osobne prekvapila prestrelka v Tottenhame, ktorý vyhral nad Readingom doma vysoko 6:4. :wink: Takýto zápas by som chcel aby niekedy na Galaxie-sport vymakli a aby som to videl, ked si to tak vypočítam tak zrhuba každých desať minút padol gol a to musel byť futbal pre futbalového fanúšika dosť zaujimavý kedže padalo veľa golov :wink:

btw. Berbatov dal 4 goly, ten už začina napodobnovať našho Gaborika z NHL :D
IZZi-BA
Star
Star

pekne berbatov a aj cely tottenham fakt super skoda ze manchester prehral fakt prisiel o prve miesto ale aj tak po poslednom kole bude prvy MANCHESTER
som zvedavy zajtra na liverpool
kali520
Darca
Darca

J.O.S.E napísal:Mňa osobne prekvapila prestrelka v Tottenhame, ktorý vyhral nad Readingom doma vysoko 6:4.
Pravdupovediac mna ani nie. Aspon to ma neprekvapuje ze Tottenham striela vela golov. A uprimne aj si to zasluzia. Predvadzaju naozaj velmi pekny utocny futbal mozno po Arsenale jeden z najkrajsich v anglicku. S takou hrou si zasluzia hrat minalne o LM.

Arsnela dnes trochu so stastim, opat sa potvrdilo to ze vonku moc zahrat nevedia, lebo tie prve tri goli boli po velkych hrubkach hracov Evertonu.
Napísať odpoveď