Hrali ste niekto tuto hru? Viete mi poradit?
Ja som tuto super hru hral asi 5 krat, ale znova som si ju cez tieto sviatky nainstaloval a zacal hrat. Presiel som vsetky levely, ale v urovni číslo 5 (Level 5: Hive of the Mantids) nemozem vojst cez dvere so silovym polom, ktore vedu do portalu, kde vymenim pierko (Whispers) za dalsiu vymozenost (Moznost lietat vo vetre). Tuto cast hry som prehrabal celu aj 40x, ale nedokazem odstranit to silove pole vo dverach. Hladal som na nete kompletne navody, co som aj nasiel, ale vsade je pisane to iste a podla nich som aj postupoval. Potrebujem sa dostat do toho portalu, aby som mohol hru dohrat. Viem, ze pred rokmi, ked som to hral, tak som sa tam dostal, ale uz netusim ako. Prikladam do prilohy subory so save tej casti hry, kde si neviem rady. Ak niekto vie, nech mi poradi. Dik
Turok 2: Seeds of evil (PC)
-
ThunderBoy
Light Expert
Turok 2: Seeds of evil (PC)
- Prílohy
-
- Turok_2_-_Seeds_of_evil.rar
- Save hry v urcitej urovni. Su tam uz savy z prejdenych uplne vsetkych urovni, ale aj po tu urcitu uroven. (na cisle 3 je ten problem)
- (5.74 KiB) 105 stiahnutí
-
ThunderBoy
Light Expert
Uz som to dohral!
Nasiel som na nete este jeden kompletny navod a tam uz bolo konecne popisane, co robit. Takze v jednej velkej miestnosti bol ukryty za kruhovym murom este jeden silovy generator. Zneskodnil som ho a bolo po probleme. Silove pole na dverach zmizlo.
Aj tak vam dakujem za nespolupracu.

Nasiel som na nete este jeden kompletny navod a tam uz bolo konecne popisane, co robit. Takze v jednej velkej miestnosti bol ukryty za kruhovym murom este jeden silovy generator. Zneskodnil som ho a bolo po probleme. Silove pole na dverach zmizlo.
Aj tak vam dakujem za nespolupracu.
-
ThunderBoy
Light Expert
Opat som si chcel zahrat po dlhsej dobe tuto super hru, ale teraz som narazil na uplny iny problem uz pri spusteni hry.
Jedna sa o to, ze na CD s hrou su aj audio stopy s hudbou (tie audio stopy tam su!), ktore sa pri spusteni hry spustaju podla potreby.
Pri spusteni hry nejde hudba ziadna. Skusal som uz vsetky mozne nastavenia, popozeral kompletne nastavenia systemu, ale nic nepomaha.
Bez tejto bombovej hudby k tejto hre je zbytocne hru spustat, aj ked by som si ju strasne rad zahral.
Na nete som nasiel jeden navod podla ktoreho som nastavil aj toto, ale opat nic. Tu je ten navod: http://www.ntcompatible.com/Problems_wi ... 30832.html
Testoval som to aj na internej zvukovke ako aj na Soundblaster Live, no cez nic sa ta hudba v hre nespusti.
Ked audio stopy na CD spustim vo wmp alebo hocijakom inom programe, tak hudbu prehrava ako na klasickom Audio CD. Myslel som, ze je aj chyba v CD, ze ho napr. hra nenacita. Ale bez CD hru vobec nespustim, takze v nom chyba neni. Skor je daky problem v systeme, ale aky.
PC mam:
Windows XP Professional Service Pack 3 CZ + SK 32 bit
Gigabyte Technology Co., Ltd. Model EP45-UD3LR
CPU Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7400 @ 2.80GHz
3GB RAM
Display Adapter ASUS EAH3450 Series, Video memory size 1024 MBytes
Nestretol sa niekto s takymto podobnym problemom?
Jedna sa o to, ze na CD s hrou su aj audio stopy s hudbou (tie audio stopy tam su!), ktore sa pri spusteni hry spustaju podla potreby.
Pri spusteni hry nejde hudba ziadna. Skusal som uz vsetky mozne nastavenia, popozeral kompletne nastavenia systemu, ale nic nepomaha.
Bez tejto bombovej hudby k tejto hre je zbytocne hru spustat, aj ked by som si ju strasne rad zahral.
Na nete som nasiel jeden navod podla ktoreho som nastavil aj toto, ale opat nic. Tu je ten navod: http://www.ntcompatible.com/Problems_wi ... 30832.html
Testoval som to aj na internej zvukovke ako aj na Soundblaster Live, no cez nic sa ta hudba v hre nespusti.
Ked audio stopy na CD spustim vo wmp alebo hocijakom inom programe, tak hudbu prehrava ako na klasickom Audio CD. Myslel som, ze je aj chyba v CD, ze ho napr. hra nenacita. Ale bez CD hru vobec nespustim, takze v nom chyba neni. Skor je daky problem v systeme, ale aky.
PC mam:
Windows XP Professional Service Pack 3 CZ + SK 32 bit
Gigabyte Technology Co., Ltd. Model EP45-UD3LR
CPU Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7400 @ 2.80GHz
3GB RAM
Display Adapter ASUS EAH3450 Series, Video memory size 1024 MBytes
Nestretol sa niekto s takymto podobnym problemom?