Cavte mam jeden taky problem....som stiahol jednu hru ktorá ma 42 partov a su zaheslovane...ked idem rozbalovat natukam heslo v pohode my to rozbaluje az ked bude 55 percent my vypise ze chybné heslo. V com moze byt problem v hesle? alebo chybne stiahnute? poradte prosím
Si over, či zadávaš naozaj správne heslo. Aj mne niekedy rozbaľuje celý film a až na konci mi vypíše, že chybné heslo. Ale chyba môže byť aj v zlom stiahnutí. Závisí, čo presne Ti vypisuje.
brm napísal:Si over, či zadávaš naozaj správne heslo. Aj mne niekedy rozbaľuje celý film a až na konci mi vypíše, že chybné heslo. Ale chyba môže byť aj v zlom stiahnutí. Závisí, čo presne Ti vypisuje.
som skusal tam natukat heslo neslo, potom som tam skusal nakopirovat heslo ani to nefunguje...
Šu-Do napísal:ono ti nepise len CHYBNE HESLO...
ale CHYBNE HESLO ?
na konci samozrejme..
mas SFV subor ? over si ci to mas dobre stiahnute
Fu no neviem co je to ten sfv subor ... tym viem zistit ktory part je chybne stiahnuty? Ak ano tak nevies mi prosim ta dat neaku stranku odkial by som to vedel stiahnut...
1. nepíš dva príspevky za sebou.
2. SFV súbor je súbor s príponou /logicky/ .sfv, mal by si ho mať v adresári s hrou. 2-krát naň klikni v Total Commanderi, vyskočí ti taká tabuľka, ktorú nechaj bežať a sleduj čo vypisuje.
bart1234 napísal:Cavte mam jeden taky problem....som stiahol jednu hru ktorá ma 42 partov a su zaheslovane...ked idem rozbalovat natukam heslo v pohode my to rozbaluje az ked bude 55 percent my vypise ze chybné heslo. V com moze byt problem v hesle? alebo chybne stiahnute? poradte prosím
Já si myslím, že by jsi nám měl buď říct co je to za hru a my ti můžem poradit a sehnat ti ten .sfv a nebo napiš tomu, kdo to uploadoval...
No a nebo sežeň nějaký torrent a mrkni esi tam je ten .sfv soubor a sosni jenom ho!