Inštalácia Windowsu
Inštalácia Windowsu
Pri preinštalovávaní Windowsu mi po sformátovaní nabehne norton commander, cez ktorý by som mal spustiť Smartdrv.exe a potom napísať príkaz winnt, ale ak spustím ten exe súbor, tak to zbehne veľmi rýchlo a hneď ma to hodí naspäť do commandera a tvári sa, ako by sa nič nestalo...no a v commanderi mi po napísaní príkazu winnt vypíše, že ho nepozná...Neviete, v čom môže byť chyba alebo ako by som mal ďalej pokračovať v inštalácii?? 
-
G0lDiER_
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: Inštalácia Windowsu
nechapem o akom norton commanderi kecas.Pilifo napísal:Pri preinštalovávaní Windowsu mi po sformátovaní nabehne norton commander, cez ktorý by som mal spustiť Smartdrv.exe a potom napísať príkaz winnt, ale ak spustím ten exe súbor, tak to zbehne veľmi rýchlo a hneď ma to hodí naspäť do commandera a tvári sa, ako by sa nič nestalo...no a v commanderi mi po napísaní príkazu winnt vypíše, že ho nepozná...Neviete, v čom môže byť chyba alebo ako by som mal ďalej pokračovať v inštalácii??
sak chces nainstalovat klasicke xp ci nie ?
nepametam sa ze pri instalacii xp-cka by bol nejaky norton commander.
sak formatnes C-ecko (alebo ine) restartnes sa a uz kopiruje subory.
-
ichliebdich
Light Expert
prosim pomoc, idem istalovat win xp pro sp2 bud cz aj ang so sj jazykom, ale ked dam cz verziu tak mi nacita vsetky ovladace pri bootovani a vyskoci ciezna obrzovka a dalej nic sa nedeje, ked dam ang verziu tak zastavi po nacitani ovaldacov a vypise setup is startin windows? kde moze byt chyba? win na tom hdd uz je, win xp pro sp 2