nehovoril by som ze sa s tym da nesuhlasit. pretoze najprv to treba precitat. a ver mi ze ked zvladnes hoc len 50 stran tak si frajer lebo je to taka kktina ze az. nemozem povedat ze s tym nesuhlasim pretoze som to ani nedocital.Sepiroth napísal:(alebo Mien Kampf-je to dobré prečítať si pre každého, aj toho, kto nesuhlasi s nacizmom. Treba vedieť s čím a prečo nesuhlasime)
Zakazane znaky
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
Ked cloveku hrozi vezenie za napis Afrika Korps a z SPZ sa zamerne vynechava seria SS, tak realita uz pomaly hranici aj s absurdnostou tvojho prispevku.axXis napísal:pockaj az pride s tym, ze do policajnych zborov beru len zidov...myslim, ze to dlho nepotrva
Prerastlo to uz do fobie.
boj proti fašizmofóbii, je to nové heslo neonacistov? nová výhovorka a "dôvod" prečo začať nosiť svastiky, znaky SS a pokrikovať po sebe "Nazdar Landser" ?Aryan Angel napísal:Ked cloveku hrozi vezenie za napis Afrika Korps a z SPZ sa zamerne vynechava seria SS, tak realita uz pomaly hranici aj s absurdnostou tvojho prispevku.
Prerastlo to uz do fobie.
ale niečo ti poviem, neonacistov je treba báť sa, pretože je to mimoriadne, priam extrémne nebezpečný spoločenský jav. A teda je potrebné i proti ním bojovať.
Povies mi akym sposobom sa spaja pentagram,swastika,keltsky kriz s propagaciou rasizmu alebo nacizmu?Taky pentac je iba symbolom satanizmu okultizmu etc... umrel uz niekto na satanizmus?woundgiver napísal:Zakazovat akykolvek symbol je uplna kravina. Ked niekto chce tak ho nosit bude ci uz verejne alebo menej verejne. Alebo potom treba zakazat vsetky, co mozu byt akymkolvek sposobom spajane s cimsi negativnym - pentagram, cervena hiezda, kosak, kladivo, swastika, keltsky kriz, .... a vsetko ostatne... a to je uz uplna blbost.
Podme napriklad od indie a zakazme swastiku tam - je namalovana skoro na kazdom chrame...
Pentagram neni symbol satanizmu
Za symbol satanizmu si ho vybral Anton Szandor LaVey az v roku 1966. Predtym to bol symbol prirody... (este milion inych veci ale az neskor)
Keltsky kriz beru rasisti ako znak WP...
A Swastika bol aj vikingsky, aj staro-slovansky a aj hinduisti mali svastiku len bola naopak otocena, az potom si taky fuzaty ujo zmyslel ze to bude jeho znak, ktorym "oslni" svet. A u Vikingov a Slovanov svastika symbolizovala slnko ako napr:
A Swastika bol aj vikingsky, aj staro-slovansky a aj hinduisti mali svastiku len bola naopak otocena, az potom si taky fuzaty ujo zmyslel ze to bude jeho znak, ktorym "oslni" svet. A u Vikingov a Slovanov svastika symbolizovala slnko ako napr:
Hovorim o dnesnom vyzname.Kazdy druhy clovek co ide po ulici a uvidis hinduisticku svastiku na stene ti povie ze je to nackovsky hakovy kriz.Ujo Marky napísal:Pentagram neni symbol satanizmuZa symbol satanizmu si ho vybral Anton Szandor LaVey az v roku 1966. Predtym to bol symbol prirody... (este milion inych veci ale az neskor)
fizz: a umrel kvoli tomu ze si satanisti povedali "Ten sa nam nepaci ideme do doebat" ?"Na satanizmus" umrel niekto mozno tak samovrazdou.
A co myslis, preco mi to povie?Dieg0 napísal:Hovorim o dnesnom vyzname.Kazdy druhy clovek co ide po ulici a uvidis hinduisticku svastiku na stene ti povie ze je to nackovsky hakovy kriz.
fizz: a umrel kvoli tomu ze si satanisti povedali "Ten sa nam nepaci ideme do doebat" ?"Na satanizmus" umrel niekto mozno tak samovrazdou.
Uz som videl dost ludi co maju na krku Thorove kladivo a nemaju radi nackov...
Re: Zakazane znaky
otrasne znaky .... 
ano, mas pravdu, nacisti vychadzali zo starogermaskej mytologie, preberali ich znaky a nemaly podiel na tom mal aj Wagner, ktory skladal opery na motive germanskych povesti a baji ako Piesen o Nibelungoch a o.i. Hitler ho obdivoval .Fall napísal:ja som donedavna povazoval Thorove kladivo skor za nejaky pseudosymbol paganyzmu, stym, ze sa uziva ako symbol aj u nackov, som dlho nevedel, ale tak asi celkovo starogermanske motyvy su u nich zrejme oblubene
Tak fajn teda...ja som sa chcel len opytat lebo som pocul ludi kt rozpravaju ze je zakazany a pocul som aj nazory ze nieje zakazany....Sepiroth napísal:nie, keltský kríž nepatri medzi zakazane znaky, pokiaľ ja viem. a nevidim dôvod preco by tam mal byť, možno tak maximalne niečo jemu podobne.
Aryan_Angel-Velmi pekne dakujem.
Ziadny symbol nie je jasne definovany ako zakazany, lenze "Kto verejne, najmä používaním zástav, odznakov, rovnošiat a hesiel, prejavuje sympatie k hnutiam, ktoré násilím, hrozbou násilia alebo hrozbou inej ťažkej ujmy smerujú k potláčaniu základných práv a slobôd osôb, potrestá sa odňatím slobody na šesť mesiacov až tri roky." a "experti" nemaju problem zaradit keltsky kriz do tejto kategorie a dementni policajti uz vobec nie..
Hlavne v nasej bananovej republike.. (kde sa to posudzuje este prisnejsie ako v takom Nemecku)
Ale to niekomu nestaci kedze novela trestneho zakona by mala postihovat uz za podobnost.
Toto je uplne chora krajina/stat.
Hlavne v nasej bananovej republike.. (kde sa to posudzuje este prisnejsie ako v takom Nemecku)
Ale to niekomu nestaci kedze novela trestneho zakona by mala postihovat uz za podobnost.
Toto je uplne chora krajina/stat.