Zakazane znaky

Diskusie na politické témy...
zelovoc
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

Sepiroth napísal:(alebo Mien Kampf-je to dobré prečítať si pre každého, aj toho, kto nesuhlasi s nacizmom. Treba vedieť s čím a prečo nesuhlasime)
nehovoril by som ze sa s tym da nesuhlasit. pretoze najprv to treba precitat. a ver mi ze ked zvladnes hoc len 50 stran tak si frajer lebo je to taka kktina ze az. nemozem povedat ze s tym nesuhlasim pretoze som to ani nedocital.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Sepiroth napísal:a nejako kali vytvoril z logických argumentov a z faktov nelogický, nepodložený záver, samozrejme v štýle "za všetko môžu židia"... :shock: že sa ja ešte nad tým pozastavujem.
pockaj az pride s tym, ze do policajnych zborov beru len zidov...myslim, ze to dlho nepotrva
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

violator napísal:k tomu A.C.A.B. ja som to pocul v takomto zneni ACAB: "All cops are best!" :smt043 :smt044
ACAB -
All children are beautiful
Automobil club aus Bavaria
Ani cement ani beton
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

axXis napísal:pockaj az pride s tym, ze do policajnych zborov beru len zidov...myslim, ze to dlho nepotrva
Ked cloveku hrozi vezenie za napis Afrika Korps a z SPZ sa zamerne vynechava seria SS, tak realita uz pomaly hranici aj s absurdnostou tvojho prispevku.

Prerastlo to uz do fobie.
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

Aryan Angel napísal:Ked cloveku hrozi vezenie za napis Afrika Korps a z SPZ sa zamerne vynechava seria SS, tak realita uz pomaly hranici aj s absurdnostou tvojho prispevku.

Prerastlo to uz do fobie.
boj proti fašizmofóbii, je to nové heslo neonacistov? nová výhovorka a "dôvod" prečo začať nosiť svastiky, znaky SS a pokrikovať po sebe "Nazdar Landser" ?
ale niečo ti poviem, neonacistov je treba báť sa, pretože je to mimoriadne, priam extrémne nebezpečný spoločenský jav. A teda je potrebné i proti ním bojovať.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

woundgiver napísal:Zakazovat akykolvek symbol je uplna kravina. Ked niekto chce tak ho nosit bude ci uz verejne alebo menej verejne. Alebo potom treba zakazat vsetky, co mozu byt akymkolvek sposobom spajane s cimsi negativnym - pentagram, cervena hiezda, kosak, kladivo, swastika, keltsky kriz, .... a vsetko ostatne... a to je uz uplna blbost.

Podme napriklad od indie a zakazme swastiku tam - je namalovana skoro na kazdom chrame...
Povies mi akym sposobom sa spaja pentagram,swastika,keltsky kriz s propagaciou rasizmu alebo nacizmu?Taky pentac je iba symbolom satanizmu okultizmu etc... umrel uz niekto na satanizmus?
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Pentagram neni symbol satanizmu :P Za symbol satanizmu si ho vybral Anton Szandor LaVey az v roku 1966. Predtym to bol symbol prirody... (este milion inych veci ale az neskor)
Keltsky kriz beru rasisti ako znak WP... :P
A Swastika bol aj vikingsky, aj staro-slovansky a aj hinduisti mali svastiku len bola naopak otocena, az potom si taky fuzaty ujo zmyslel ze to bude jeho znak, ktorym "oslni" svet. A u Vikingov a Slovanov svastika symbolizovala slnko ako napr:
Prílohy
500px-Black_Sun.svg.png
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Ujo Marky napísal:Pentagram neni symbol satanizmu :P Za symbol satanizmu si ho vybral Anton Szandor LaVey az v roku 1966. Predtym to bol symbol prirody... (este milion inych veci ale az neskor)
Keltsky kriz beru rasisti ako znak WP... :P
A Swastika bol aj vikingsky, aj staro-slovansky a aj hinduisti mali svastiku len bola naopak otocena, az potom si taky fuzaty ujo zmyslel ze to bude jeho znak, ktorym "oslni" svet. A u Vikingov a Slovanov svastika symbolizovala slnko ako napr:
Hovorim o dnesnom vyzname.Kazdy druhy clovek co ide po ulici a uvidis hinduisticku svastiku na stene ti povie ze je to nackovsky hakovy kriz.

fizz: a umrel kvoli tomu ze si satanisti povedali "Ten sa nam nepaci ideme do doebat" ?"Na satanizmus" umrel niekto mozno tak samovrazdou.
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Dieg0 napísal:Hovorim o dnesnom vyzname.Kazdy druhy clovek co ide po ulici a uvidis hinduisticku svastiku na stene ti povie ze je to nackovsky hakovy kriz.

fizz: a umrel kvoli tomu ze si satanisti povedali "Ten sa nam nepaci ideme do doebat" ?"Na satanizmus" umrel niekto mozno tak samovrazdou.
A co myslis, preco mi to povie? :D Lebo media im nic ine do hlavy nevtlkaju. Namiesto toho aby si o tom nieco zistili vykladaju kraviny aby maly sledovanost :D
Uz som videl dost ludi co maju na krku Thorove kladivo a nemaju radi nackov...
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Ten priklad s kladivom je spravny.Preco by mali mat radi nackov?Nejak to nesuvisi s nacizmom ani rasizmom.
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Dieg0 napísal:Ten priklad s kladivom je spravny.Preco by mali mat radi nackov?Nejak to nesuvisi s nacizmom ani rasizmom.
Ja len ze nackovia sa furt pysia Vikingskym povodom a ospevuju Thora...
Fall
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Fall »

Ujo Marky napísal:Ja len ze nackovia sa furt pysia Vikingskym povodom a ospevuju Thora...
ja som donedavna povazoval Thorove kladivo skor za nejaky pseudosymbol paganyzmu, stym, ze sa uziva ako symbol aj u nackov, som dlho nevedel, ale tak asi celkovo starogermanske motyvy su u nich zrejme oblubene
steniatko
Medium Expert
Medium Expert

Re: Zakazane znaky

Príspevok od používateľa steniatko »

otrasne znaky .... :?
bell
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bell »

Fall napísal:ja som donedavna povazoval Thorove kladivo skor za nejaky pseudosymbol paganyzmu, stym, ze sa uziva ako symbol aj u nackov, som dlho nevedel, ale tak asi celkovo starogermanske motyvy su u nich zrejme oblubene
ano, mas pravdu, nacisti vychadzali zo starogermaskej mytologie, preberali ich znaky a nemaly podiel na tom mal aj Wagner, ktory skladal opery na motive germanskych povesti a baji ako Piesen o Nibelungoch a o.i. Hitler ho obdivoval .
odpor14
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa odpor14 »

Prosim vas ja sa chcem opytat aj Keltsky kriz patri medzi zakazane znaky? A tu pisete o Thorovom kladive ako to vypada? Nemate nejaky obrazok tohto symbolu? diky
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

:arrow:
Prílohy
http://www.paganshop.cz/index.php?a=kategorie&p=15&k=15
http://www.paganshop.cz/index.php?a=kategorie&p=15&k=15
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

nie, keltský kríž nepatri medzi zakazane znaky, pokiaľ ja viem. a nevidim dôvod preco by tam mal byť, možno tak maximalne niečo jemu podobne.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

No tie znaky veru nepomáhajú :) viď
http://www.bleskovky.sk/cl/10/199566/15 ... l-ucitelov
odpor14
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa odpor14 »

Sepiroth napísal:nie, keltský kríž nepatri medzi zakazane znaky, pokiaľ ja viem. a nevidim dôvod preco by tam mal byť, možno tak maximalne niečo jemu podobne.
Tak fajn teda...ja som sa chcel len opytat lebo som pocul ludi kt rozpravaju ze je zakazany a pocul som aj nazory ze nieje zakazany....

Aryan_Angel-Velmi pekne dakujem.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Ziadny symbol nie je jasne definovany ako zakazany, lenze "Kto verejne, najmä používaním zástav, odznakov, rovnošiat a hesiel, prejavuje sympatie k hnutiam, ktoré násilím, hrozbou násilia alebo hrozbou inej ťažkej ujmy smerujú k potláčaniu základných práv a slobôd osôb, potrestá sa odňatím slobody na šesť mesiacov až tri roky." a "experti" nemaju problem zaradit keltsky kriz do tejto kategorie a dementni policajti uz vobec nie..

Hlavne v nasej bananovej republike.. (kde sa to posudzuje este prisnejsie ako v takom Nemecku)

Ale to niekomu nestaci kedze novela trestneho zakona by mala postihovat uz za podobnost.

Toto je uplne chora krajina/stat.
Napísať odpoveď