The Man From The Earth

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Petoo
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

The Man From The Earth

Príspevok od používateľa Petoo »

Prave som tento film dopozeral... Pred pozretim som si o nom precital zopar recenzii, vsetky boli negativne, nizkorozpoctovi prepadak... Jeden jediny clovek o tomto fime napisal ako o niecom, co ma myslienku a napriek tomu, ze sa cely dej odohrava prakticky v jednej miestnosti, dokaze tento film uchvatit a zaujat divaka...

Toto jedine hodnotenie ma naladilo a musim povedat, ze ten film podla mna skutocne stal za to. Mozno nie je prelomovy, mozno jeho vyroba nestala stovky milionov dolarov, no jedna vec je ista, tento film je vynimocny... Zanechal vo mne velmi hlboky dojem. Neviem, mozno je to aj tym, ze chvilami som si aj prial, aby to bola pravda, aby to rozpravanie bolo pravdou, ktorej sa mozem drzat, v ktoru mozem verit. Vela ludi odsudzuje fakt, ze sa v tom rozpravani prakticky popiera viera v boha... No to je to, co ma najviac zaujalo, chvilami som si ani neviem preco prial, aby to bol proste fakt, ktory sa da dokazat...

Nechcem sa dalej rozpisovat, aby som vsetko neprezradil.. Ked to tak zrekapitulujem, filmu osobne davam 9,5/10 b, aj ked mnohi budu argumentovat, ze si to nezasluzi. No podane herecke vykony a cela myslienka tohto filmu je podla mojho nazoru proste genialna...

Cize aby som to zhrnul, ak mate radi filmy, v ktorych sa nemusia objavovat hektolitre falosnej krvi, nemusia padat hlavy, radi sa zamyslite nad tym, o com tam vravia, dokazete tomu aspon na tu hodinu a pol uverit a nehladat v tom nedostatky, urcite si ho pozrite.
A ak toto vsetko nedokazete, ani sa neunuvajte, budete akurat nadavat, ze ste zabili hodinu a pol zo svojho smrtelneho zivota :!:

Edit:// nj, DVD rip uz je vonku :)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Hmh, ani som o nom nepocul ale pravdupovediac si ma zaujal, ceknem si ho..
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

praveze na IMDB ma to skvele hodnotenie..

cize ak sa bude dat tak si to zozeniem ;)

link: http://www.imdb.com/title/tt0756683/

edit: skvele.. ono uz je aj nejaky DVDrip vonku :)

Obrázok
Obrázok

vdaka vopred za tip..
Napísať odpoveď