Benq-Siemens EL71
Benq-Siemens EL71
Zdravím mam tento fajn telefon zo začatku to bolo vsetko fajne postupne vsak zacala odchadzat baterka no ani sa necudujem ved 570mAh na takyto tel je malo tak som kupil novu 850mAh ide jak delo ale mam problem so zobrazenim.. ked ho zapnem tak je dobre ako nahle idem nahodit pin kod alebo nahodim ho a zasunem displej tak my zacne displej menit farby jak sa mu chce a dakedy nezobrazi nic.. som myslel ze je to displejom a kontaktamy medzi tym displejom a ostatkom ale nejde my do hlavy ze ked ho vypnem a zapnem tak je dobre... je tam oznacene ze vyrobok ELF1 verzia softweru 13 je to od orangu... ze by my odchadzal softwer.? mocc dik za kazdu odp..no uz my ani nesviety ked ho zapinam smejd.. tak zeby software.?
edit: alebo displej abo kontakty.. stalo sa uz niekomu nieco pod.?
edit: alebo displej abo kontakty.. stalo sa uz niekomu nieco pod.?
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
na druhej strane mam tento fon a kecal som s dalsim vlastnikom, ktory mal nejake problemy takehoto razu a vravel ze ani s flashnutim softu sa vela veci nezmenilo :-/ ... takze rada asi iba taka, ze do servisu a potom rychlo predat, lebo si chytil patrne spatny kusok ...violator napísal:to robi soft, pri tomto fone sa uz robili aj ine veci typu, ze dioda stale svietila utlmenym svetlom...
btw.: si si isty ze si dobre napisal verziu softu? ... bo prave som pozeral cez *#06# na druhej zalozke, ze verzia softu konkretne u mna je 31 s datumom vydania 2006-07-22 variant A511 ... popravde som mal asi iba dve chyby, ktore som pripisoval softu ... jedna bolo to ze sa niekedy sam vypol, len tak z nicoho nic .. ale toto uz sa mi nastastie dlho nestalo ... druha bol problem so zobrazenim nabijania ... a samozrejme je obcasne zamrznutie ked ti fachci prehravac a das otvarat stiahnutu fotku co ma 3MB
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
je ta tema plne funkcna ? ... kde ju mozem zohnat a v com ju mozem upravit k svojej chuti ?
...
btw.: nikomu sa na Elke nestalo ze ked mu dosla SMSka tak nic nenapisalo, neukazalo ikonku a ani nezavibrovalo, len ju zaradilo do priecinka ? .. lebo mne uz parkat ano ...a potom pozeram po tyzdni ze aha 5 neprecitanych sms
btw.: nikomu sa na Elke nestalo ze ked mu dosla SMSka tak nic nenapisalo, neukazalo ikonku a ani nezavibrovalo, len ju zaradilo do priecinka ? .. lebo mne uz parkat ano ...a potom pozeram po tyzdni ze aha 5 neprecitanych sms
je to praca jedneho manika zo siemensmanie vid. link...
http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=32005
k tym sms....skus si premazat zoznam volanych priijatych a neprijatych volani....takisto cast prijate restart ffonu a malo by to ist
http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=32005
k tym sms....skus si premazat zoznam volanych priijatych a neprijatych volani....takisto cast prijate restart ffonu a malo by to ist
-
dr.robik
Medium Expert
hhh D: vidis tie zili?ani ja bo to asi preto bo mam asi nadvahu abo preto ze ja siemens a este ktomu benqsiemens absolutne ale absolutne nepovazujem za mobil to uz skor 3310 loll vy niektory neviete ani co pisete cest vynimkam...Joxxo napísal:No toto ? dr.robik tebe to sssugi dobre natrel.... NA siemensa by som toto nikdy nepovedal vyzera to pekne...![]()
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
och joj ty si nejaky majster sveta v rovnej siltovke ... moj subjektivny pocit vravi tak ze ten telefon je vybaveny vsetkym potrebnym co telefon ma mat ... neberem do uvahy teraz smartfony a podobne vychytavky na ktore sa nic nechyti, ale myslim ze konkretny model v konkurencnom boji v ramci triedy nedopada az tak zledr.robik napísal:hhh D: vidis tie zili?ani ja bo to asi preto bo mam asi nadvahu abo preto ze ja siemens a este ktomu benqsiemens absolutne ale absolutne nepovazujem za mobil to uz skor 3310 loll vy niektory neviete ani co pisete cest vynimkam...
-
RoQa
Darca
Denko na hlave a ides co ?dr.robik napísal:hhh D: vidis tie zili?ani ja bo to asi preto bo mam asi nadvahu abo preto ze ja siemens a este ktomu benqsiemens absolutne ale absolutne nepovazujem za mobil to uz skor 3310 loll vy niektory neviete ani co pisete cest vynimkam...
-
dr.robik
Medium Expert
bracho ze 2 litre, nechcem sa tu zase machrovat ani vyskakovat na niekoho ale napr.
:
surne predam Benq-siemens EL71
1. 1. 2008 11:49
Transkacia: Ponuka
Lokalita: Devínska Nová Ves
Popis: predam benq-siemens EL71, display: 262 tis. farieb, fotak 1,3mgp, mp3 prehravač, ilustracne foto: http://www.blogrocker.com/blog/uploads/ ... L71_x4.jpg cena: 1000sk
Cena: 1000 Sk
Kontakt: 0907641924
_
sry ale tento srot uz zozenies niekedy aj pod liter a ver mi verte mi je to totalny odpad.Ked ho kupujes povodny mozes zacas s vymenou baterky bo ta co je vnej povodne je uboha a ked snim chces denne kuzlit tak ti ho nestaci raz ale min.2x denne nabyt a este vela inych veci alebo este asi tak priemerne ked sa ti ustasti a dostanes do ruky ako taky dobry kusok tak len kazdy polrok prepalovat softik hhh D.Fakt sa uz o tomto ""mobile"" nema zmysel bavit.soja.soj.....................
:
surne predam Benq-siemens EL71
1. 1. 2008 11:49
Transkacia: Ponuka
Lokalita: Devínska Nová Ves
Popis: predam benq-siemens EL71, display: 262 tis. farieb, fotak 1,3mgp, mp3 prehravač, ilustracne foto: http://www.blogrocker.com/blog/uploads/ ... L71_x4.jpg cena: 1000sk
Cena: 1000 Sk
Kontakt: 0907641924
_
sry ale tento srot uz zozenies niekedy aj pod liter a ver mi verte mi je to totalny odpad.Ked ho kupujes povodny mozes zacas s vymenou baterky bo ta co je vnej povodne je uboha a ked snim chces denne kuzlit tak ti ho nestaci raz ale min.2x denne nabyt a este vela inych veci alebo este asi tak priemerne ked sa ti ustasti a dostanes do ruky ako taky dobry kusok tak len kazdy polrok prepalovat softik hhh D.Fakt sa uz o tomto ""mobile"" nema zmysel bavit.soja.soj.....................
to hovoris z vlastnej skusenosti alebo ti jedna baba na trhu povedala?
Ja mam doma dve EL71 a baterka v pohodke vydrzi dva dni pri normalnom pouzivani(hovory,sms,hudba,a java hry).a pri softe ti staci nahrat posledny firmware a dalej nic neprepalujes pokial si nieco nechces vylepsit a neposeries to.Pri pomere cena/vykon tazko zozenies konkurenciu
Ja mam doma dve EL71 a baterka v pohodke vydrzi dva dni pri normalnom pouzivani(hovory,sms,hudba,a java hry).a pri softe ti staci nahrat posledny firmware a dalej nic neprepalujes pokial si nieco nechces vylepsit a neposeries to.Pri pomere cena/vykon tazko zozenies konkurenciu