Hodinky - radio controlled
Hodinky - radio controlled
caute.
chcel by som sa oyptat ze ak si kupim hodinky ktore to podporuju tak ci to bude mat nejaky v plyv tu na slovensku lebo pocul som e najblizsia vysielaca veza je v nemecku a nemecko zas nieje tak blizko tak ci by to fungovalo.. dakujem..
chcel by som sa oyptat ze ak si kupim hodinky ktore to podporuju tak ci to bude mat nejaky v plyv tu na slovensku lebo pocul som e najblizsia vysielaca veza je v nemecku a nemecko zas nieje tak blizko tak ci by to fungovalo.. dakujem..
http://www.dcf77.com/
Vysielac je Frankfurte a teoreticky by mal mat signal dosah 2000km. Matke som asi pred dvoma rokmi kupil taky budik a je to super. Cas si to po vlozeni baterie nastavi samo, samo to prehadzuje zimny/letny cas atd. Ked je budik synchronizovany podla hodin, svieti tam taka ikona vysielaca. Obcas sa stane, ze je vonku zle pocasie a ta veza nesvieti aj pol dna - vtedy ide budik podla vstavaneho hodinoveho cipu a hned ako znovu zachyti signal, tak sa zosynchronizuje. V praxi je ale pocas 90% casu ked sa na ten budik nahodou pozriem ta vezicka zobrazena. Takze nemusis mam obavy. Pri dennom budeni tam bateria AA 1,5V vydrzi cca 5 mesiacov.
Vysielac je Frankfurte a teoreticky by mal mat signal dosah 2000km. Matke som asi pred dvoma rokmi kupil taky budik a je to super. Cas si to po vlozeni baterie nastavi samo, samo to prehadzuje zimny/letny cas atd. Ked je budik synchronizovany podla hodin, svieti tam taka ikona vysielaca. Obcas sa stane, ze je vonku zle pocasie a ta veza nesvieti aj pol dna - vtedy ide budik podla vstavaneho hodinoveho cipu a hned ako znovu zachyti signal, tak sa zosynchronizuje. V praxi je ale pocas 90% casu ked sa na ten budik nahodou pozriem ta vezicka zobrazena. Takze nemusis mam obavy. Pri dennom budeni tam bateria AA 1,5V vydrzi cca 5 mesiacov.
lenze ked sa antenka nachadza v dosahu signalu vysielaca, tak to ta antenka zachyti. ale ano, mas pravdu, nebude to idealny prijemk6 napísal:Chalani nemate celkom pravdu. Na prijmaci pochopitelne zalezi, pretoze cim mensi je, tym mensia je i prijmacia feritova antenka. Cize na naramkovych hodinkach bude asi situacia "bez signalu" trosku castejsia... ale zrejme nijak dramaticka.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
tak ale sak ten signal to pouziva ako bolo spomenute iba na synchronizaciu casu podla atomovych hodin ... takze ked nema signal neznamena ze nejde .. a akedze dnesny digitalne ustrojenstvo v beznych low-endovych hodinakch ma odchylku cca 1s/mesiac, tak to asi nehra ziadnu ulohu, ak mas v hodinkach dobru baterku .. predsa len aspon dva tri krat za mesiac ten signal hadam zachytia, aj keby boli neviem ake shitne ...