CSko verzia

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
marcello
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

CSko verzia

Príspevok od používateľa marcello »

neviete mi poradit aka verzia sa dnes hraje na Counter Strike Non steam?lebo som stahol 28ku ale nejde mi ani nacitat servre...vopred dakujem
2david2
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa 2david2 »

hmm ja neviem ja mam este staru nonsteam v26 a ide mi vsewtko v pohde ja neviem sor to skusaj na google a tam anjdes a j aktualne updatea tak
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

a si si isty, ze sa pripajas na non-steam server?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Skor by som to tipoval na blokovanie firewallom...
kapu
Medium Star
Medium Star

Re: CSko verzia

Príspevok od používateľa kapu »

marcello napísal:neviete mi poradit aka verzia sa dnes hraje na Counter Strike Non steam?lebo som stahol 28ku ale nejde mi ani nacitat servre...vopred dakujem
Zjisti od někoho kdo má tu samou verzi jako ty, jestli se na ten server může připojit on a pokud mu to půjde a tobě stále ne, tak je chyba ve Firewallu a nebo špatném patchi, ale tomu nevěřím, první si ověř, zda-li je ten server non-steam a zda-li je pro tvoji verzi :wink:
marcello
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

kapu napísal:Zjisti od někoho kdo má tu samou verzi jako ty, jestli se na ten server může připojit on a pokud mu to půjde a tobě stále ne, tak je chyba ve Firewallu a nebo špatném patchi, ale tomu nevěřím, první si ověř, zda-li je ten server non-steam a zda-li je pro tvoji verzi :wink:
lenze ked dam zoznam serverov tak nenacita ziadny,absolutne ziadny a ked tam napisem nejaky konkretny tak to vonkoncom nie... tak skusim vselijake patche,len som chcel vediet,aky patch sa dnes hrava,viem ze nonsteam,urcite nonsteam,steam sa mi nechce kupovat,len tie patche sa stale menia,tak preto neviem
vopred diki moc a medzitym Stastne a Vesele a stastny novy rok :oops: 8) :shock:
*S4PQ
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa *S4PQ »

niektore patche nesli ani mne napr v28 mi nesla ta som odinstaloval a dal v26 a uz vsetko fachcalo ako malo 8) tiez mi neukazovalo servre ani po pridali do srv listu
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

marcello napísal:lenze ked dam zoznam serverov tak nenacita ziadny,absolutne ziadny a ked tam napisem nejaky konkretny tak to vonkoncom nie... tak skusim vselijake patche,len som chcel vediet,aky patch sa dnes hrava,viem ze nonsteam,urcite nonsteam,steam sa mi nechce kupovat,len tie patche sa stale menia,tak preto neviem
vopred diki moc a medzitym Stastne a Vesele a stastny novy rok :oops: 8) :shock:
patch si stiahni v23b
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

jednoznacne v23b ! ...mas ho aj na bside.sk
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

ja ficim uz dost dlhu chvilu na v23b a v28..vpohode sa dostanem na vsetky servery,...
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

23 a 26 su odporucane 28micka bola chybna a nesla kazdemu takze stiahni jeden z tychto a pojde urcite mal som oba oba sli a 28 nesla takze tak tiez nenaslo ziadne servre prijemnu zabavu :wink:
marcello
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

no uz mi to fici ale jeden maly problem s ktorym som sa nestretol uz raz : Invalid CD key,co s tym prosim vas? :cry:
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

asi to, že sa musíš pripájať na non-steam, servery. :D na steam sa s non-steam CSkom nedostaneš, beťár. :)

//silner: no neviem či si si robil prču iba, ale tak či tak-on sa pripája na server samozrejme nájdený normálne cez find servers/internet/... a tam mu napíše, že sa nemôže pripojiť pretože má zlý CDkey, nikde sa mu tam nevyhodí tabuľka, že napíš CD key.:)

//edit2: no a chlapec, použi google na vyhladavanie CS 1.6 non steam servers, potom daj forities, add server: napíš IP adresu servera a ten sa ti nahopdí medzi favorities a tak sa naň budeš môcť pripájať.
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

marcello napísal:no uz mi to fici ale jeden maly problem s ktorym som sa nestretol uz raz : Invalid CD key,co s tym prosim vas? :cry:
napis same aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a mas vybavene :wink: :)
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

je ich len 25 :P
A problém nie je v tom že chce od neho CD-key ale v tom že ho nechce pripojiť na server.
marcello
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Silmer napísal:napis same aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a mas vybavene :wink: :)
teraz si budem pripadat ako totalny Win noob ale neviem kde zmenim ten key... v akom priecinku

ozaj a Panoramix je non steam ci steam?
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

to nie je v žiadnom adresári, to len tak nenájdeš.
Silmer nepochopil o čo ide, netreba nič meniť. Nájdi si nejaký non-steam server, lebo to kde si sa chcel ty napojiť je steam.
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

môj príspevok sa ti zdal príliš dlhý na prečítanie, že dalej riešiš problém touto cestou? odporúčam ti prečítať si ho... :shock:
devo159
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa devo159 »

Ja mam podobny problem... ale moja otazka znie od kedy je B-side a e-sports Steam? Ja som cez net hraval pravidelne ale to je uz davno :D teraz ked som chcel zase "Rekreacne" hrat pozeram ze sa neda :o
Kubo :P
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

skus

Príspevok od používateľa Kubo :P »

skus si stiahnu odniekial zakladnu verziu NonSteam a potom skus patche... Ja tak mam 1.6 NonSteam patch V23b a staci mi to- ide chat, servre a pod... :P
Napísať odpoveď