CSko verzia
-
marcello
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
CSko verzia
neviete mi poradit aka verzia sa dnes hraje na Counter Strike Non steam?lebo som stahol 28ku ale nejde mi ani nacitat servre...vopred dakujem
Re: CSko verzia
Zjisti od někoho kdo má tu samou verzi jako ty, jestli se na ten server může připojit on a pokud mu to půjde a tobě stále ne, tak je chyba ve Firewallu a nebo špatném patchi, ale tomu nevěřím, první si ověř, zda-li je ten server non-steam a zda-li je pro tvoji verzimarcello napísal:neviete mi poradit aka verzia sa dnes hraje na Counter Strike Non steam?lebo som stahol 28ku ale nejde mi ani nacitat servre...vopred dakujem
-
marcello
Light Star
lenze ked dam zoznam serverov tak nenacita ziadny,absolutne ziadny a ked tam napisem nejaky konkretny tak to vonkoncom nie... tak skusim vselijake patche,len som chcel vediet,aky patch sa dnes hrava,viem ze nonsteam,urcite nonsteam,steam sa mi nechce kupovat,len tie patche sa stale menia,tak preto neviemkapu napísal:Zjisti od někoho kdo má tu samou verzi jako ty, jestli se na ten server může připojit on a pokud mu to půjde a tobě stále ne, tak je chyba ve Firewallu a nebo špatném patchi, ale tomu nevěřím, první si ověř, zda-li je ten server non-steam a zda-li je pro tvoji verzi
vopred diki moc a medzitym Stastne a Vesele a stastny novy rok
patch si stiahni v23bmarcello napísal:lenze ked dam zoznam serverov tak nenacita ziadny,absolutne ziadny a ked tam napisem nejaky konkretny tak to vonkoncom nie... tak skusim vselijake patche,len som chcel vediet,aky patch sa dnes hrava,viem ze nonsteam,urcite nonsteam,steam sa mi nechce kupovat,len tie patche sa stale menia,tak preto neviem
vopred diki moc a medzitym Stastne a Vesele a stastny novy rok![]()
![]()
-
Hellboy248
Guru wannabe
asi to, že sa musíš pripájať na non-steam, servery.
na steam sa s non-steam CSkom nedostaneš, beťár. 
//silner: no neviem či si si robil prču iba, ale tak či tak-on sa pripája na server samozrejme nájdený normálne cez find servers/internet/... a tam mu napíše, že sa nemôže pripojiť pretože má zlý CDkey, nikde sa mu tam nevyhodí tabuľka, že napíš CD key.
//edit2: no a chlapec, použi google na vyhladavanie CS 1.6 non steam servers, potom daj forities, add server: napíš IP adresu servera a ten sa ti nahopdí medzi favorities a tak sa naň budeš môcť pripájať.
//silner: no neviem či si si robil prču iba, ale tak či tak-on sa pripája na server samozrejme nájdený normálne cez find servers/internet/... a tam mu napíše, že sa nemôže pripojiť pretože má zlý CDkey, nikde sa mu tam nevyhodí tabuľka, že napíš CD key.
//edit2: no a chlapec, použi google na vyhladavanie CS 1.6 non steam servers, potom daj forities, add server: napíš IP adresu servera a ten sa ti nahopdí medzi favorities a tak sa naň budeš môcť pripájať.