bartonko napísal:k tej mirande ako sa to robii? mohol by si povedat?
Nemyslíš že by bolo lepšie sa porozpravať z danym človekom prečo je invisible alebo nech si ťa prida do Visible listu. Predsa je to zasahovanie do ich vôle.
vladino001 napísal:Nemyslíš že by bolo lepšie sa porozpravať z danym človekom prečo je invisible alebo nech si ťa prida do Visible listu. Predsa je to zasahovanie do ich vôle.
niekedy je jasne preco je invisible a ked ta nechce vo visible liste... hodi sa to. kto nechce nech nepouziva taketo lahko odhalitelne metody skryvania sa. a vobec, nejde o zivot
vladino001 napísal:Presne si to vystihol ked ta tam nechce tak asi ma preto dôvod.
hej, a ? nech ma dovod, proste chcem vidiet ci je online alebo nie. (keby si mal podozrenie ze ti frajerka visi na icq a nechce s tebou pisat a je naschval invisible a pise s s inym, no nepouzil by si to ? )
Steju napísal:hej, a ? nech ma dovod, proste chcem vidiet ci je online alebo nie. (keby si mal podozrenie ze ti frajerka visi na icq a nechce s tebou pisat a je naschval invisible a pise s s inym, no nepouzil by si to ? )
hh , moja rec, presne na nieco take podobne to potrebujem a uz som to aj pouzil a zistil co som chcel , takze dikes
bartonko napísal:no ono to ide ale iba cez tu webovu stranku , neda sa nejak spravit aby sa to dalo spustit , priamo v mirande?aj na ten qip ?
Ja mam ten plugin ze vidim invisible ludi. No QIP invisible nevidim a ani miranda userou. Plati to skorn a ICQklient usera. Vyuziva sa tam taky bug ohladom poziadavky na autorizaciu. Ak chcete mozem vam ten plugin sem dat. Je to vlastne icq.dll Ale funguje len na Miranda 0.6.9 a nizsie, na 0.7 to uz nejde.
uhm invisible na mirande alebo qip zistis len s velkou namahou a ak mas v qip status invisible for all nic nema sancu...ale do urcitej mieri uspesnost tychto overovacou zavysi aj od pripojenia k netu(myslim si)... napr. kamos je invisible a miranda mi ho hlasi ako offline zatialco kaicq mi ho odhali a este sa mi stali aj opacne pripady a rozne kombinacie vysledkov tychto overeni neviditelnosti
neviem od coho to zavisi ale qip tiez niekedy vyhlasi ked sa niekto invisible prihlasi...ale neprida ho do contact listu...ostane to len v podobe systemovej spravy:-( a nie vzdy to spravi...