Ahojte čo si myslíte má význam založiť fórum zamerané na hendikep? aké témy by v ňom mali byť? mali by ste záujem spolupracovať na takomto niečom? Ak hlasujete za nie a je mi to jedno prosím vás nepíšte mi do témy nič. Ďakujem za pochopenie.
hmmm no myslíš osobitnu stranku, forum, jo? Tak význam tá myšlienka rozhodne má, o tom niet pochýb, ale som, si istý, že niečo také už dávno existuje...
tym mudrym myslis seba ? : ) akoze nic v zlom ale suhlasim s myslienkou ktora bola prezentovana na oficialnej stranke o robeni for ze ludia namiesto toho aby sa zlucili do velkych for sa rozdeluju na malicke fora s par usermi ktore nemaju vyznam ani perspektivu .....to co tam chces rozoberat ako stratavky /podpora / akcie by sa na hojku ci inom diskusnom fore zmestili do troch tem a ty z toho chces spravit vlastnu sajtu.
tomas13538 napísal:kua ale tak ma to najebalo sak som ecl vedet len nazor inych tak neviem naco to tu napisal on kok**** neni spammer ze pise take jeboviny?
ja som ti svoj nazor napisal bol by som teda rad vedel preco si reagoval tak ako si reagoval ak bola karma od teba tak by som to tiez rad vedel zee zaco ?
vsetkym sorry ale tak ma to trosku nastvalo pretoze mam dost problemov a ak ma niekto nazve spamerom a da sa povedat za nic to je trosku vela uz. takze este raz velke SORRY a karmu dam doporiadku.
no ty si dobre v predeli chlapík, akože prvý post fajn, aj som normálne napísal (inak nvm kto mi na TOI dal K- ale budiž ) ale potom začať takto dementne nadávať a toto všetko...niesi ty náhodou psychickz dáky labilný alebo niečo také?