Zdravim ... mam takyto problemik ... napaloval som film na DVD (3,8 GB) 12ka rychlost ... 36 minut je to optimalna rychlost? Lebo sa mi zda ze nieco snou je ked som napaloval len tak data 8x tak napalovanie trvalo 10-15 min.
daj si pravym na tento pocitac, vlastnosti, hardware, spravca zariadeni ci jak to tam je neviem mam eng win, potom si rozbal IDE ATA / ATAPI controller, dvojklik na primary IDe chanel , zalozka rozsirene vlastnosti a daj vediet co tam mas nastavene ako transfer mode, malo by tam byt DMA
na starom PC mi to tiez robilo..ked som dal maximalnu rychlost napalovania tak mi lietal buffer skoro od nuly po sto pocas celeho napalovania, co malo za nasledok predlzenie celeho procesu, odvtedy maximalky nepouzivam
Sippo: S tym co pises som sa stretol este na starej 8x CD-RW napalovacke Plextor, ktora patrila k spicke. Problem bol nakoniec v kabloch, pretoze tam zalezalo, ci bude na primarnom alebo sekundarnom, musel som ju davat na primarny ako slave.
zdravim tiez sa my ted stal podobny problem je sice pravda ze casto napalujem na 16x ale proste ted my napaluje 16x asi 20 minut a je to asi 4x dlhise ako obvykle zacalo odkedy som napaloval jeden film ktory my pri napalovani vypisal chybu ze nemusi byt prehratelny ale pochybujem ze to bude v tom.
Je mozne ze by to dako pokazilo napalovanie a tym predlzilo dobu napalenia?
ja mam zase taky problemik... ze CD mozem napalovat len rychlostou 16x a DVD mozem napalovat len rychlosou 2x.... ked dam viac alebo menej.... napalovanie jednoducho ukonci nejaka chyba alebo co.... ukazuje ze napaluje.... ale % nebehaju.... DVD/CD sa furt toci...... po takych 15 minutach sa prestane aj tocit..... a nic sa nedeje ukazuje ze napaluje ale nic nerobi... mate dakto aj tayto problemik?