Slovenske diskoteky

Čo beží v kine, rádiu, tv...?

Pacil sa vam vyber hudby na diskoteke?

Lepsie uz hrat nemohli
2
4%
Obcas by som niektory song zmenil
9
16%
Vyhohovalo mi to pol na pol
8
14%
Raz za hodinu hrali nieco poriadne
20
35%
To ani nebola diskoteka, uz nikdy nepojdem
18
32%

Celkom hlasov: 57

Curuj
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Slovenske diskoteky

Príspevok od používateľa Curuj »

davnejsie som tu videl temu svetove diskoteky, ktore rozhodne nemaju chybu. ale nie kazdy sa tam moze dostat. urcite ste aspon raz boli na nejakej slovenskej diskoteke. zaujima ma vas nazor na ne. kde ste boli, ako sa vam tam pacilo, ako bolo a podobne. ale hlavne, aku hudbu hrali. ci vam vyhovovala alebo nie. skratka vase nazory.
:smt063
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

je subclub diskoteka? :D
skypej
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skypej »

tak zasa co myslis pod pojmom diskoteka :))

obycajna zabava kde hra dj a tancuje tam 15 ludi
alebo riadna show s laserovymi efektmi kde tancuje 100 ludi :)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Mne hraju na moj vkuse velmi malo dobrej muziky, uvital by som viac soundu z Atlanty, Houstonu, LA, ci Detroitu. Bohuzial, tu sa toho nedockam. Nasi DJi si este stale nevidia za nos, resp. velmi kratko.
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

k6 napísal:je subclub diskoteka? :D
Zalezi od konkretnej akcie : )
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Ja som sa tu u nás (NR), viackrát zabavila veľmi dobre. Viac podľa mňa závisí od samotnej partii ako od hudby, ktorú hrajú. A keď hrajú zle, aspoň je to čas na nejaký oddych a drink :P Zväčša mám taký pocit, že Dj chce vyhovieť každému, čiže pustí za večer z každého trošku, čiže pokiaľ nie je niekto extra náročný, tak sa zabaví :D
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

No neviem co pod tymto pojmom myslis...ak je to bezna diskoteka v lepsom techno klube, tak pohodicka, hlavna je pre mna hudba, nie prostredie, cize v tomto smere mi staci, ze dobri slovenski dji zahraju dobre veci a som spokojny :)
Ak tym myslis diskoteky bezne na dedinach(ako je tomu u nas...) tak ma to riadne stve, pretoze dj sa v priebehu vecera snazi vyhoviet vsetkym a koncim to tak, ze nevyhovie nikomu. Pol hodiny "trance," potom rnb, potom rap a takto to strieda a nezabavi sa nikto. Bral by som skor to, ze by sa kazdy tyzden hral jeden styl a tak by som potom sice chodil na tu "diskoteku" iba raz do mesiaca, ale aspon by som sa dobre zabavil.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

GothaR: Nie je to zlý nápad, len pochybujem, že by do toho klubu prišli na tú akciu len tí, ktorí majú daný štýl radi. Vznikali by konflikty, vlastne tie vznikajú aj tak vždy, pretože niekomu sa niečo neľúbi. :roll: Lenže aj keď hrá viacero štýlov, veľa ľudí sa neorientuje len na jeden jediný, čiže zabaviť sa dá :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

bolek napísal:GothaR: Nie je to zlý nápad, len pochybujem, že by do toho klubu prišli na tú akciu len tí, ktorí majú daný štýl radi. Vznikali by konflikty, vlastne tie vznikajú aj tak vždy, pretože niekomu sa niečo neľúbi. :roll: Lenže aj keď hrá viacero štýlov, veľa ľudí sa neorientuje len na jeden jediný, čiže zabaviť sa dá :)
No konflikty vznikaju, lebo jedna strana chce vacsinou konflikt vyvolat a nevznikaju kvoli hudbe.
A ked je od zaciatku dane, ze sa rnb v ten vecer nehra, tak ho snad ani nikto od dja nebude pytat. Proste su dane pravidla. V Prahe to tak funguje a nikomu to nevadi, pozries si program klubu a vies, ze vtedy a vtedy sa ti oplati ist do urciteho klubu a uzijes si tam dobru party, bez zbytocneho odbiehania z parketu, pretoze prave hraju blbosti...lenze to by sa nasi dedinski dji museli aspon 5 minut v tyzdni zamysliet.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

nedávno som bol na vraj "trance party" .. prvá vec že tam o trance nebolo ani chýru a za druhé z nejakých 40 ľudí čo tam bolo tancovali 4ria (ostatný len pili)..tak reku goodbye a šiel som domov..
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

triskoteky velmi nevyhladavam. sam ani neviem co by som chcel pocut, ale na druhej strane ak uz niekde v Kosiciach som na triskoteke tak je uplne jedno kde, vsade pustaju to iste. co sa toho tyka su slovenske zabavky fakt slabe. :aasmile2:
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

v živote som nebol na diskotéke a asi ani nikdy nepojdem...nebaví ma to radšej si pojdem sadnuť pekne do baru na "kofolku"...chodťe do Tesár a "DJ" vám pustí JEDE JEDE MAŠINKA...náhodou ho poznám a v mobile má samé ludovky nevie čo je muzika... :wink:
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

GothaR napísal:A ked je od zaciatku dane, ze sa rnb v ten vecer nehra, tak ho snad ani nikto od dja nebude pytat.
To by si sa divil :D
Osobne skor ako diskoteky uprednostnujem klubove akcie, kde viem kto a co bude hrat (guestlist, lineup, atd.). To ale s diskotekami vela spolocneho nema. Na diskoteky chodim skor vynimocne, v poslednej dobe skoro vobec. Komercny diskotekovy zaner uz mi cim dalej tym menej ma co povedat.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

tak diskoteka sa mi uz len preto ze je to diskoteka nemoze svojim hudobnym smerovanim zavdacit ... chodim na diskoteky malo, ale nevidim nejaky extra rozdiel v tom co hravaju, ked nieje nejako orientovany vecer .. proste na kazdej tej beznej diskoteke co som bol hrali tie iste vypalovaky typu rihaňa a podobne ... ale ked som este chodil v PB do Mony (obcas, tak raz za mesiac), tak ma celkom udivilo ze aj vzhladom k tomu, ze drtiva vacsina ludi tam vyzerala skor na hiphop a smazky, tak nemal problem zahrat rock'n'roll, pripadne polnocny odpal vo forme mixnutej Smells like teen spirit :-)
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Online »

Akurát tak Stars Košice - Hip-Hop Party alebo Old School :)
Najlepšie skladby.
Gothar
Moderátor
Moderátor

k6 napísal:To by si sa divil :D
Osobne skor ako diskoteky uprednostnujem klubove akcie, kde viem kto a co bude hrat (guestlist, lineup, atd.). To ale s diskotekami vela spolocneho nema. Na diskoteky chodim skor vynimocne, v poslednej dobe skoro vobec. Komercny diskotekovy zaner uz mi cim dalej tym menej ma co povedat.
No tak nejak som to myslel, ja nazyvam vsetky mensie tanecne akcie diskotekami. A v kluboch co poznam to chodi tak, ze je viac djov a kazdy hra svoj styl v niektory den tyzdna.
hols
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hols »

k6 napísal:je subclub diskoteka? :D
Je :D Hlavne na dramaci
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

skypej napísal:tak zasa co myslis pod pojmom diskoteka :))

obycajna zabava kde hra dj a tancuje tam 15 ludi
alebo riadna show s laserovymi efektmi kde tancuje 100 ludi :)
bol som aj na malej, kde bolo na parkete naozaj tych 15 ludi, ale aj na vacsej - asi tak 100 ludi. ale je to jedno kolko je tam ludi, pretoze hrali priblizne rovnako. az na to, ze na mensej si mozes u DJa aj zazelat a zahra ti. teda aku ma DJ naladu
skypej
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skypej »

Curuj napísal:bol som aj na malej, kde bolo na parkete naozaj tych 15 ludi, ale aj na vacsej - asi tak 100 ludi. ale je to jedno kolko je tam ludi, pretoze hali priblizne rovnako. az na to, ze na mensej si mozes u DJa aj zazelat a zahra ti. teda aku ma DJ naladu
no ja tej "malej" som takmer kazdy piatok ;) .. cize viem o tom nieco :)))
no a na tej "velkej" ehm .. no tento rok ked bol u nas jarmok .. tak dalo bysa povedat o vacsej disco .. ibaze bola na namesti .. ale bolo fakt fajn :smt023 .. len kebyze som vtedy nebol chory
sKoReC
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sKoReC »

Ja som bol nedávno na dedinskej diskotéke a bolo tam okolo 1500 ľudí a výber hudby nebol zlý ( aj keď možno dosť komerčný), ale aj tak to musím ohodnotiť kladne. Aspoň babenky tam za niečo stáli. :D

EDIT: Sorry bol to len odhad ale bolo to viac než 1000 určite :). A dedinka sa volá Opatovská Nová Ves.
Napísať odpoveď