mam otazocku na vrchnost - ze ci sa niekedy neuvazovalo o precisteni fora od ludi co su dajme tomu pol roka neaktivni a nemaju ani jeden prispevok... ved je nas tu 17000cca a z toho 10500 ma 0 prispevkov... viem,ze na serveri asi miesto nezaberaju velmi a bola by babracka s ich mazanim ale aj tak.. pre zaujimavost..
Pre zaujimavost : Ked ti do rohu izby pada zanedbatelne mnozstvo prachu, tazko sa to odtial cisti, a nema to ziadny efekt ked to vycistis lebo to nikto nevidi ani ti to nezavadzia.Budes ho cistit?
nebol by problem urobit to, ale zatial na to nei je dovod. Forum nejde pomaly, databazovy server takisto nema problemy takze iba ak by bol hnojko velmi iniciativny
Dieg0 napísal:Pre zaujimavost : Ked ti do rohu izby pada zanedbatelne mnozstvo prachu, tazko sa to odtial cisti, a nema to ziadny efekt ked to vycistis lebo to nikto nevidi ani ti to nezavadzia.Budes ho cistit?
ved ale to bol len navrh... lenze ked sa ti to zanedbatelne mnozstvo hromadi a hromadi tak zachvilu z toho je nezanedbatelne mnozstvo..
Podľa mňa je to trochen nefér aj pre tých userov. Predsa len, sú neaktívni pol roka, ale čo keď je to len kvôli zaneprázdnenosti alebo niečo podobné a budú chcieť raz znova prispievať, lenže už nebudú môcť, pretože budú zmazaní
Druhá vec je, ako spomínal k6, že počet userov vždy poteší ego
Ja som tu bol regnuty od roku 2005 a len teraz ku koncu roku 2007 som sa vratil a zistil, ze toto je celkom fajn forum. Zacal som prispievat a ani ani neviem ako uz mam cez 200 prispevkov.
Myslim, ze by sa to malo uplatnovat maximalne len vtedy, ak je nejaky nick obsadeny neaktivnym uzivatelom.
R1k1nko napísal:a este co ak su medzi nimi aj taky co maju 0 prispevkou len citaju forum este sa neodvazia napisat
vravim neaktivni=> ze sa ani neprihlasili pol roka... ak citaju tak fajn.. ved aj ja som na jednom fore dlho dlho nemal ziadny prispevok a az potom sa rozpisal
nebite ma zasa:( aj za posledny navrh ma hned chceli pod ciernu zem znosit... proste navrh.. nelezia mi v zaludku, len radsej budem na fore kde je aktivnych dajme tomu 7000 co sa obcas zapoja alebo 1000 co sa zapaja pravidelne ako 17000 z ktorych XYZ nenapise, dalsich XY napise raz a dalsich X ked napise tak spam alebo co... a opakujem, bol to len navrh alebo lepsie povedane otazka ze ci sa o tom neuvazovalo..
Dieg0 napísal:Pre zaujimavost : Ked ti do rohu izby pada zanedbatelne mnozstvo prachu, tazko sa to odtial cisti, a nema to ziadny efekt ked to vycistis lebo to nikto nevidi ani ti to nezavadzia.Budes ho cistit?