vykon 100mW Laseru Flash las-02

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
midnight_man
Guru
Guru

vykon 100mW Laseru Flash las-02

Príspevok od používateľa midnight_man »

http://www.muzik-centrum.sk/index.php?m ... cts_id=812

Chalani co sa vyznate v laserovej problematike co na to vravite? je tam pisane male a stredne kluby a diskoteky chcem zakupit 2 myslite ze to pokryje taky dedinsky kulturak? a druha vec...bude ho vobec bez parostroja vidno? diky
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Ked nemas parostroj tak sa nema luc o co zachytavat = neuvidis ho kedze laser je bodovy zdroj svetla s minimalnym rozptylom
midnight_man
Guru
Guru

Dieg0 napísal:Ked nemas parostroj tak sa nema luc o co zachytavat = neuvidis ho kedze laser je bodovy zdroj svetla s minimalnym rozptylom
cize bez para jedine co budem vidiet su vzory co budu behat po parkete.?

//no nic :D asi pojdem natrhat dakej čečiny pekne na polhodinku to tam zapalim nech troska podymi...druha moznost pozciam s kostola tu halusku co na sviatky behaju s tym po kostole a dymia...alebo kazdy dostane pri vstupe po cigarete a povinne ju tam vyfajci :D :D
dudinko
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dudinko »

Ak z neakeho dovodu nemozes nainstalovat klasicky parostroj tak by som odporucal tzv. dym v spreji. Vydrzi dost dlho ale je to do mensich priestorov.

http://www.55.sk/show/index.php?mid=34&p=5032
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Midnightman smejes sa ale je to tak.Skus si to s obycajnym laserovym ukazovatkom
midnight_man
Guru
Guru

Dieg0 napísal:Midnightman smejes sa ale je to tak.Skus si to s obycajnym laserovym ukazovatkom
ved ja ti verim ze je totak..... darmo laser show bez dymu je ohovne..no len 3000 investicia zase do parostroja :( taketo ho zadymi celu salu to je zase vydavok veliky...ale asi mi neostane nic ine ako ho kupit avsetko to tam vydymit

//no kym by som vystriekal kulturak takymto sprejom hihi to by ma aj prst bolel..ale uz som si ho objednal :) na doma aspon troska hehe
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Mam kamosa DJa ten vie nieco ohladom takychto veci.AKe rozmery ma zhruba ta hala?A do kolko kacek chces paru + laser?
midnight_man
Guru
Guru

Dieg0 napísal:Mam kamosa DJa ten vie nieco ohladom takychto veci.AKe rozmery ma zhruba ta hala?A do kolko kacek chces paru + laser?
no lasere mam uz vybavene tieto .no hala ma tolko do akej pojdem...su to vacsinou kulturaky netusim aky to ma rozmer paro max 3000 ale teraz to nieje real..inde treba love
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

tak potom je divnee ze ked som bol na open-airi, a bolatma, ziadny dym ani hmla a videl som tyčky....
(nie naozaj, drogy neberiem)
midnight_man
Guru
Guru

krupica_dnb napísal:tak potom je divnee ze ked som bol na open-airi, a bolatma, ziadny dym ani hmla a videl som tyčky....
(nie naozaj, drogy neberiem)
nj ale povedzme si to ze to asi nebol 100mW laser :D za 8000 sk to bola sranda za statisice
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

midnight_man napísal:nj ale povedzme si to ze to asi nebol 100mW laser :D za 8000 sk to bola sranda za statisice
sice to yo, len este jednu nulu by som pridal asi... :) ono toho dymu tam netreba velmi vela, ak budem s nejakym promoterom tak sa ho opytam.... he
Napísať odpoveď