Je to podla vas nevera?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

DonLuca napísal:Ja chápem načo narážaš, ale kámo tu sa teraz nerieši, to, že napríklad tvoja priateľka by pomáhala niekomu v ťažkej chvíľke, ale tu sa kecá o flirtovaní kámo, a ten flirt môže zájsť do dosť nepríjemných situácii....čo by si povedal, keby si (náhodou) tvoja priateľka preberala s iným chalanom otázky sexu a podobné veci... alebo v priebehu daného flirtu, by si náhodou vymenili šteklivé fotografie..... no aj toto by si toleroval :roll: ....buď realista
nie netoleroval to uz je troska dalej ako sa 50timi %....
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

midnight_man napísal:nie netoleroval to uz je troska dalej ako sa 50timi %....
No vidíš, tu sa rozoberá flirt a nie obyčajný rozhovor....
a flirt zahrňuje všetko zakázané....a to sa netoleruje...takže kto má pravdu :?:
midnight_man
Guru
Guru

DonLuca napísal:No vidíš, tu sa rozoberá flirt a nie obyčajný rozhovor....
a flirt zahrňuje všetko zakázané....a to sa netoleruje...takže kto má pravdu :?:
taky tvrdy flirt ako si tu popisal veru nie v tom mas veru pravdu a myslim ze kazdy zdravy clovek to potvrdi, ale taky "lahký" flirt co ja viem preco nie?:) zavse nezaskodi
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

midnight_man napísal:taky tvrdy flirt ako si tu popisal veru nie v tom mas veru pravdu a myslim ze kazdy zdravy clovek to potvrdi, ale taky "lahký" flirt co ja viem preco nie?:) zavse nezaskodi
Ty kokos akože nič v zlom, ale ako som napísal aj dew6 napíšem to aj tebe..... čo má robiť flirt s cudzo osobou ak MÁŠ vzťah :evil:
Doris
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Doris »

Aj moj nazor je clovek, ktory naozaj lubi nema potrebu a nevyhladava flirt s inymi...
Nehovorim, ze vztah = celibat, ze partnerstvo je vazenie, ale firtovat, vymienat si cisla, ci nebodaj sa potom potajme stretavat nie je podla mna na mieste...
midnight_man
Guru
Guru

ale ludia ved toto je uz chore hadame sa tu o slovicka asi si nerozumieme....co myslis pod slovom lahky flirt? zavse smajl typu :-p , zo srandy oslovit zlato alebo podobne, a podobne...ja v tom nevidim nic zle. sak zase nemozem sa k tomu stavat jako k base lol.
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

midnight_man napísal:ale ludia ved toto je uz chore hadame sa tu o slovicka asi si nerozumieme....co myslis pod slovom lahky flirt? zavse smajl typu :-p , zo srandy oslovit zlato alebo podobne, a podobne...ja v tom nevidim nic zle. sak zase nemozem sa k tomu stavat jako k base lol.
Ale tu sa rieši otázka Flirtu = lichôtky s sexuálnym podtónom, návrhy a debaty neslušnejšieho charakteru......a nie otázku Ľahkého flirtu= vtipne poslaný bozka alebo akosi povedal zo srandy povedané zlatko.... už si konečne v obraze???
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ci uz je to nevera alebo nie urcite je to signalom toho ze vo vztahu nieco nieje v poriadku..
ffnatic
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ffnatic »

ja som mal tiež taku babu a videl som na nej ako jej žiarili oči ked jej písali chlapi aká je krásna,neodolateľná a podobnu omáčku!!Proste to može byť aj v tom že je moc samoľuba...ale nedokázal som to tolerovať..podľa mna to nie je normálne..ked niekoho mám a mám ho ozaj rád tak nemám potrebu robiť niečo také!!!moj názor :)
Doris
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Doris »

ffnatic...to je zaujimave! preco tvojej kocke pisali ini chlapi taketo spravy?

nebodaj jej taketo veci chybali od teba?
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Doris napísal:ffnatic...to je zaujimave! preco tvojej kocke pisali ini chlapi taketo spravy?

nebodaj jej taketo veci chybali od teba?
No v celku zaujímavý postreh, ale skôr si myslím, že to asi nebolo v tom....
Vieš chlapi vedia na internete narobiť veľkú šarapatu :evil: a takéto veci vypisujú každej druhej.... :lol:
midnight_man
Guru
Guru

viete ludia nic v zlom a sory za OT ale mne sa to tu zda ako keby sa toto forum bralo zlym smerom vsetci sa tu chytaju za slovicka a hrame sa tu na daku hru ze kdo ma vacsiu pravdu a podobne..skuste sa nad tym troska zamysliet.este raz sory za OT
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

midnight_man tu sa len rozoberá problém vplyvu internetového flirtu na neveru :roll:

Oki beriem späť :wink:
midnight_man
Guru
Guru

DonLuca napísal:midnight_man tu sa len rozoberá problém vplyvu internetového flirtu na neveru :roll:
don ja nevravim len o tejto teme... bolo to smerovane tak vseobecne
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

nevera?nie poriadna sku*venost? odpovedz si sam :wink: ja napriklad by som to nezniesol :roll:
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

No mám pocit, že pár ludí si tu myli pojmy flirtovanie, zvadzanie, balenie,,, a podaktorý ani nevedia čo to flirtovanie je.
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

Te-wei, to je mozno pravda. ale vsetky pojmy, co si vymenoval robis za urcitym cielom. a aj ked to nedojde az do finale :idea: , vzdy tu moze byt niekto, komu chtiac-nechtiac ublizis.
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

krija napísal: vzdy tu moze byt niekto, komu chtiac-nechtiac ublizis.
Pekne, konečne sa tu aj niekto vyjadril ku vplyvu tejto internetovej nevery :wink:
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Te-wei napísal:No mám pocit, že pár ludí si tu myli pojmy flirtovanie, zvadzanie, balenie,,, a podaktorý ani nevedia čo to flirtovanie je.
Flirtovanie..Podla mna to je hra medzi muzom a zenou.A ciel tejto hry je pre oboch jasny,aj ked budu tvrdit,ze nie.Aspon u mna to je tak-pokial s niekym flirtujem,pripustam moznost sexu-ktora sa mi mimochodom velmi paci :wink:

Tak skus napisat co mas na mysli pod pojmom flirtovanie Ty.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

DonLuca napísal: Sa spamätaj :roll: .... slovom dokáže človek ublížiť ako činnom.... by som bol zvedavý či by sa to páčilo tvojmu vyvolenému :lol.
Takto ked ide o pokec :
Ludi co tym ziju tzn denno denne su tam lognuty a nevedia bez toho zit povazujem za mierne pribrzdenych. Cize tam si clovek moze robit len srandu z druheho ...
(Nic proti vam dvom) ... cize keby si pisala z niekym na pokeci tak mam vies kde. Kym by neprijmala jeho pozvania von atd.
Napísať odpoveď