nie netoleroval to uz je troska dalej ako sa 50timi %....DonLuca napísal:Ja chápem načo narážaš, ale kámo tu sa teraz nerieši, to, že napríklad tvoja priateľka by pomáhala niekomu v ťažkej chvíľke, ale tu sa kecá o flirtovaní kámo, a ten flirt môže zájsť do dosť nepríjemných situácii....čo by si povedal, keby si (náhodou) tvoja priateľka preberala s iným chalanom otázky sexu a podobné veci... alebo v priebehu daného flirtu, by si náhodou vymenili šteklivé fotografie..... no aj toto by si toleroval....buď realista
Je to podla vas nevera?
-
midnight_man
Guru
-
midnight_man
Guru
taky tvrdy flirt ako si tu popisal veru nie v tom mas veru pravdu a myslim ze kazdy zdravy clovek to potvrdi, ale taky "lahký" flirt co ja viem preco nie?:) zavse nezaskodiDonLuca napísal:No vidíš, tu sa rozoberá flirt a nie obyčajný rozhovor....
a flirt zahrňuje všetko zakázané....a to sa netoleruje...takže kto má pravdu
-
DonLuca
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Ty kokos akože nič v zlom, ale ako som napísal aj dew6 napíšem to aj tebe..... čo má robiť flirt s cudzo osobou ak MÁŠ vzťahmidnight_man napísal:taky tvrdy flirt ako si tu popisal veru nie v tom mas veru pravdu a myslim ze kazdy zdravy clovek to potvrdi, ale taky "lahký" flirt co ja viem preco nie?:) zavse nezaskodi
-
midnight_man
Guru
-
DonLuca
Medium Star
Ale tu sa rieši otázka Flirtu = lichôtky s sexuálnym podtónom, návrhy a debaty neslušnejšieho charakteru......a nie otázku Ľahkého flirtu= vtipne poslaný bozka alebo akosi povedal zo srandy povedané zlatko.... už si konečne v obraze???midnight_man napísal:ale ludia ved toto je uz chore hadame sa tu o slovicka asi si nerozumieme....co myslis pod slovom lahky flirt? zavse smajl typu :-p , zo srandy oslovit zlato alebo podobne, a podobne...ja v tom nevidim nic zle. sak zase nemozem sa k tomu stavat jako k base lol.
-
ffnatic
Medium Expert
ja som mal tiež taku babu a videl som na nej ako jej žiarili oči ked jej písali chlapi aká je krásna,neodolateľná a podobnu omáčku!!Proste to može byť aj v tom že je moc samoľuba...ale nedokázal som to tolerovať..podľa mna to nie je normálne..ked niekoho mám a mám ho ozaj rád tak nemám potrebu robiť niečo také!!!moj názor 
-
DonLuca
Medium Star
No v celku zaujímavý postreh, ale skôr si myslím, že to asi nebolo v tom....Doris napísal:ffnatic...to je zaujimave! preco tvojej kocke pisali ini chlapi taketo spravy?
nebodaj jej taketo veci chybali od teba?
Vieš chlapi vedia na internete narobiť veľkú šarapatu
-
midnight_man
Guru
-
midnight_man
Guru
Flirtovanie..Podla mna to je hra medzi muzom a zenou.A ciel tejto hry je pre oboch jasny,aj ked budu tvrdit,ze nie.Aspon u mna to je tak-pokial s niekym flirtujem,pripustam moznost sexu-ktora sa mi mimochodom velmi paciTe-wei napísal:No mám pocit, že pár ludí si tu myli pojmy flirtovanie, zvadzanie, balenie,,, a podaktorý ani nevedia čo to flirtovanie je.
Tak skus napisat co mas na mysli pod pojmom flirtovanie Ty.
-
Shark NX
Addict
Takto ked ide o pokec :DonLuca napísal: Sa spamätaj.... slovom dokáže človek ublížiť ako činnom.... by som bol zvedavý či by sa to páčilo tvojmu vyvolenému :lol.
Ludi co tym ziju tzn denno denne su tam lognuty a nevedia bez toho zit povazujem za mierne pribrzdenych. Cize tam si clovek moze robit len srandu z druheho ...
(Nic proti vam dvom) ... cize keby si pisala z niekym na pokeci tak mam vies kde. Kym by neprijmala jeho pozvania von atd.